Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Планування діток :)

Наталю, вітаю!!! Дуже рада за вас!!! :radist: Нарешті така гарна подія на цій гілці!!!
    Розказуйте, на який місяць планування пощастило? Чи ви визначали овуляцію, який день циклу виявився щасливим? Може щось порадите плануючим.

Додано через 3 хвилини
    Це моя мрія, мінімум троє діточок. Розказуйте детальніше, скільки їм, які імена їм дали [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  2. мамочка

мамочка Well-Known Member

УРА
    і мені настрій підняли повідомленням
    Дууже-дуже за Вас рада. Думайте зараз тільки про хороше, їжте побільше природніх вітамінів і відчувайте себе священною коровою))))

П.С. Сподіваюсь, коровою я Вас не образила, просто це найвлучніший вислів який я можу придумати для вагітної жінки, яку зараз всі повинні оберігати і "лєлєять"

• Подобається Подобається x 7
  3. Іриска

Іриска Well-Known Member

Ну потрібно ж було комусь стартанути!!!!!!! Ми всі в черзі!!!! Легкого нам всім ЗАЧАТТЯ!!!:crazy::crazy:

Додано через 46 секунд
    і моя!!!!! :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

І я ХОЧУ!!!!!!! :sad::sad::sad:

Наталю, вітаю тебе і твого чоловіка!
    ВАС УЖЕ ТРОЄ!!!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Молодчинка. Вітання вам і вашому чоловіку. Все у вас буде добре.:)

6. Капелька

Капелька Active Member

Дівчата! Хтось обстежувався в інтерсоно, які там лікарі, ставлення, ціни, правильні чи не правильні діагнози, чи справді є безкоштовні консультації? Короче пишіть, хто що знає!

7. Златка

Златка Well-Known Member

Ой, як класно - вітаю :crazy::crazy::crazy:
    Я пригадую себе на такому ж етапі - показали результат УЗД, а там на фото така маленька крапочка, аж не вірилось, що то моє дитяточко :crazy: І з того дня мій світ перевернувся :)

Додано через 4 хвилини
    Капелька, глянь на їх сайт - там є і про безкоштовні консультації (але лише щодо штучного запліднення) і про ціни на послуги, що вони надають. Ставлення персоналу - хороше, в принципі недарма кажуть, що ми за це їм теж платимо. Щодо спеціалістів, то хороші лікарі є всюди - Інтерсоно не виняток. Особисто моя повага і вдячність - Прокопів Ліді Ігорівні та Михайлишин Любов Олегівні.
    Якщо щось детальніше цікавить, питай

• Подобається Подобається x 4
  8. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчатка ану всі в чергу швиденько за Natalia. Інтенсивно працювати і молитись і все у всіх вийде. Можна без черги.:)

10. Natalia

Natalia Well-Known Member

Дуже дякую всім за такі щирі вітання!!!

Трудились ми 3 місяці - тобто на третій пощастило. Спочатку я намагалась вичислити овуляцію, потім рахувала як би то так, щоб дівчинка вийшла, а на третій місяць взагалі вже над цим не задумувалась, бо було багато справ - і вийшло. :)
    Тільки можу додати те, що пила натуральні вітаміни. (Правда як згадати, то й не так регулярно, як раніше). Так що такий-от парадокс.
    Я цього місяця навіть протягом тижня затримки не робила тест, бо не було ніяких незвичних відчуттів і було таке враження ніби от-от почнуться місячні.

Бажаю всім плануючим майбутнім мамусям пошвидше переходити на гілку "Для майбутніх мам"!!! Я вірю, що все приходить вчасно, коли ми до цього готові і в найсприятливіший момент.

• Подобається Подобається x 11
  11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А коли вже вагітна, то зараз принципово для вас - хлопчик чи дівчинка, чи вже материнське серце "змякло":o:o:o:o:o

12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я по тій таблиці визначити неможу.....в мене малий був зачатий десь в районі мого дня народження! так що я незнаю, чи мені тоді ще було 18 чи вже 19 :D

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Наскільки пам'ятаю ви вживаєте вітаміни Нутрілайт. А які саме: Дейлі, вітамін Е тощо?

14. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

В мрію головне повірити, а ще довірити її Богу! І все вийде!!!:radist::radist::radist:
    Мої ангелята мають поміж собою різницю в середньому 1рік і 8 місяців. :scare:
    Випереджую запитання: зовсім не важко, а навіть навпаки! :clapping:
    Ясочці - 4роки, по натурі лідер, та й по зовнішності теж. :crazy:
    Устинка (2,4) - тихенька скромниця, але нікого не залишає байдужим (буквально!).:)
    Ну, і Левчик -4місяці - мамина гордість!:radist:
    Впевнена, що усі дописувачки зовсім скоро також поділять з нами радість від власних! маленьких ластів'ят!:download::ninja::radist::clapping:

• Подобається Подобається x 14
  15. мамочка

мамочка Well-Known Member

:D:D:D
    вибач галичанка, але то дійсно смішно

• Подобається Подобається x 2
  16. Panadolka

О! Я так подивилася, що якщо ми з чоловіком файно попрацюємо, то на наступний рік в нас може бути дівчинка, в мене цілий рік виходить дівчинка! Як би не старався хлопа не буде :D

17. Natalia

Natalia Well-Known Member

Хочеться дівчинку. :shy:

Додано через 3 хвилини
    Дейлі, вітамін С. Трошки раніше пропила комплекс Дабл ікс. Але, наскільки знаю, причиною того, що важко завагітніти може бути нестача саме вітаміну Е.

• Подобається Подобається x 4
  18. hothope

hothope Well-Known Member

Молитва - засіб всесильний, де вже безсильні будь-які лікарі.
    Неважливо - яка, важливо - з вірою.
    З досвіду.
    Якщо цікавить - звертайтесь в пп

• Подобається Подобається x 1
  19. Panadolka

В мого чоловіка сестра немогла довго завагітніти, їздтла і по лікарях і по бабках - нічого не помогло! Потім хтось їм сказав, що треба змінити обстановку, клімат. Поїхали в Турцію! Дівчинці вже слава Богу - 1 рік і 3 місяці:)

• Подобається Подобається x 2
  20. Капелька

Капелька Active Member

треба змінити обстановку, клімат
    Ми вже два рази були на морі, нічого! Але надія вмирає останньо, я вірю, що в нас все буде!

Thread Status:
Not open for further replies.