Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Christi

Christi Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Вчора отримали результати спермограми, звичайно не дуже втішні, але всетаки покращення трохи є. Правда я сподівалася на кращий результат, але може трави так швидко не допоможуть?
    Багато мертвих сперматозоїдів 70%, живих 30% з них активно рухомих 20%
    Ну будемо продовжувати пити трави, і сподіваюся на нступний місяць результати будуть набагато кращі.

• Подобається Подобається x 9
  2. галичанка

галичанка Well-Known Member

А в мене сьогодні менструація, болить страшенно :girl_sad: Але цього разу я не дуже розстроююсь, бо ще розстроїлась на УЗД, коли взнала, що фолікул цього разу не лопнув, а переріс... Я вже писала, що є випадки, коли вагітніли і з такою яйцеклітиною, яка потім все таки виходила десь на початку вже нового циклу. Вчора ми постарались, щоб ця зустріч могла відбутись і я надіюсь :girl_in_dreams: :girl_in_dreams: Хоча я не знаю, яка в нас тепер рухливість сперматозоїдів, бо ми ще не здавали сперми після лікування, але я сподіваюсь, що там є покращення, все таки 2 пачки трібестану, ще й такого дорого, мало б помогти...

Крісті, я розумію, що спермограма не найкраща, але і ненайгірша. 20% активнорухомих - це крайня межа норми... В мого чоловіка було 32%. Але чому так багато мертвих сперматозоїдів? Може в нього є антиспермальні антитіла? Ви робили такий аналіз?

Останнє редагування: 6 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  3. Medusa

Medusa Well-Known Member

На жаль, не все що дороге, добре... Я знаю, у нашому селі (це на Франківщині) пакують звичайну крейду в пачки з різними назвами, і продаються таблеточки по Україні...
    Я колись писала тут рецепт для покращення сперми - там з суміш алое, зараз його спробую пошукати. Тоді обіцялася його зготувати чоловікові, але не виконала того... Треба все-таки зробити

Ось той рецепт:
    Можно приготовить специальную смесь 'Вкуснятинку' - рекомендуется для улучшения состояния спермы. Для это необходимо взять: 100 гр.алоэ, 200 гр.инжира, 200 гр.фиников, 200 гр.меда, 200 гр.грецких орехов, 200гр.лимона (с кожурой), 200 гр.изюма, 200 гр.кураги.
    Приготовить смесь (через мясорубку или просто мелко порезать), положить в банку и хранить в холодильнике. Употреблять по 1 чайной ложке 3 раза в день.
    Растение алоэ - возраст растения от 3 -х лет. Перед использованием срезанные листья выдержать в холодильнике 2-3 дня.

• Подобається Подобається x 1
  4. галичанка

Трібестан - це фітопрепарат, сухий екстракт трави якірця, що стелиться Tribulus terrestris. Побічних негативних ефектів немає.
    А що дорого, то я вже привикла, що трави дорогі, наприклад, та ж Борова матка чи канефрон.

• Подобається Подобається x 5
  5. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

галичанка, хай цей болючий день швидко мине і вчорашні старання дали свої результати) Доречі, маємо досвід з Трибестаном, від нього дуже добре підвищілась кількість і концентрація сперматозоїдів, так що можна брати кількістю! Але, нажаль, на рухливість ніяк не вплинуло лікування, сподіваюсь, в вас буде навпаки!

Medusa, мдаааа, страшно крейди наїстися, особливо за шалені гроші. Особисто я вимагала в аптеці показати сертифікат, хоча то також міг бути той ще папірець.

Суміш з алое я робила, називали її "вкуснючкой", там йде всього по 200 гр: курагі, чорнослива, горіхів грецьких, інжиру, алое, меду, родзинок, два лимони. Все на м'ясорубці, потім в холодильник і по столовій ложці після кожного прийому їжі.

• Подобається Подобається x 7
  6. Medusa

Medusa Well-Known Member

Що таке канефрон?

Я вже знайшла. Пише - для нирок і сечостатевої системи. Я колись пила подібний - Цистон, але потім чула не дуже схвальні відгуки про нього...

7. NikaLovely

Ой, Медуза вже рецептик додала)

8. галичанка

NikaLovely, дякую! Бажаю вам того ж! У вас напевно зараз як раз овуляція, якщо ви робили пробу Курцрока-Міллера? Значить, десь за 3 тижні маєте порадувати нас ще більшою гарною новиною

9. Галюся

Галюся Well-Known Member

блін, а в мене місячні ніяк не почнуться нормально. ніби вже й мажеться так як має бути але не тече. і як назло, тоді коли треба скоро, вони тягнуться якось біса. і ПМС в мене таке, що мама рідна. мої всі від мене шарахаються. а я ще нервуюся бо не починається нормально. мені треба щоб за сьогодні і завтра все витекло)))) а воно сволоч, ну ніяк. капець!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  10. NikaLovely

Ми цей місяць не живемо відкрито, тому гарних новин чекайте за прогнозом, тобто на вересень)
    З овуляцією щось незрозуміле, вимірюю температуру в роті вперше, щось вона не піднімається добре, хоча позавчора (коли робили тест), були поколювання справа. Хоча, з моєю температурою нічого не зрозуміло взагалі, наприклад, при температурі 36,8 в другій фазі (середня в першій фазі 36,6) в мене прогестерон був вище за норму. Тобто температура не є показовою.

Галюся, я коли дуже хочу щоб ті місячні були ВЖЕ і НЕГАЙНО також завжди отримаю якусь мазню. Може все ж таки було механічне пошкодження шийки матки?

Останнє редагування модератором: 6 Серпень 2009
  11. Medusa

Medusa Well-Known Member

Дівчата, в мене нині третій день міс., і теж болить цього разу сильно, і ПМС такий був, що ще навіть до міс. пила таблетку, бо ковбасило так - думала до роботи не доїду.
    Може то в природі щось робиться? Чи якась зараза, типу хімія на Львів насунула, чи ще щось в тому дусі?

Аспірин розріджує кров. А не допоможе місячним початися? Ну і кава провокує більші виділення.

12. Mariana

Mariana Well-Known Member

все буде добре.Мені вже аж смішно стає, але в мене аналогічно.Вже ніби в понеділок починалися...аж до сьогодні нема...

13. Leila

Leila Well-Known Member

Я так з другою вагітністю думала 7 числа почалася мазня, думаю чого так рано мають бути М 12 числа, але чогось стрельнуло що то може бути ляля. і 8 я зробила тест дійсно 2 полосочки було. 12 місячні так і не почалися. Може то і у вас дівчата має бути вже вагітність

• Подобається Подобається x 10
  14. мамочка

мамочка Well-Known Member

коли запліднена яйцеклітина закріплюється в матці - деколи виступає пару крапель крові (у мене так було, а я теж думала що то місячні починаються)

• Подобається Подобається x 6
  15. Галюся

Галюся Well-Known Member

нє, та я чую що то місячні. живіт засильно болить як на закріплення. та й мажеться не кількома краплями, а трохи більше.
    просто обідно, що коли треба скоріше, то вони тягнуть чогось. або вже зовсім не починайтеся, або починайтеся вчасно а не так от...(((((((((

16. Medusa

Medusa Well-Known Member

А нема хап-хап! :)

А якщо серйозно, то я радила б вам обом зробити тест. Ну стратите 3 грн., але для самозаспокоєння...
    Я знаю, що може бути конкретний "ніби ПМС", але в результаті місячні так і не наступають. Тому по відчуттях тут зорієнтуватися може бути важко.

17. Leila

Leila Well-Known Member

Хіба по температурі ще можна. а тест мені чоловік купив я казала самий дешевий взяти. А я не знаю як там на рахунок закріплення, чого б це тоді тест показав 8 числа, якщо 7 мазня почалася? А з малим то я на Різдво такий недобрий настрій мала і все мене дратувало, думала ПМС (7 рахуйте, а 11 був позитивний тест), а нє, то Стасік

18. Галюся

Галюся Well-Known Member

ладно, уболтали))
    скажу чоловікові щоб купив тест ввечері, як не почнеться нормально. але я знаю шо то місячні, дівки, так шо не той во во мене)))) не настроюйте)))

• Подобається Подобається x 8
  19. Галюся

Галюся Well-Known Member

тест зробила - негативний. живіт болить, але не тече. то звиздець якийсь. я в шоці!!!!!!!!!
    що можна зробити, щоб скорше місячні пішли? ніхто не вкурсі? сестра каже що треба в гарячу ванну лягти, але я щось боюся, щоб гірше не наробила(((

• Подобається Подобається x 3
  20. NikaLovely

Галюся, шкода, звичайно, що тест негативний, але все одно - не роби нічого неприроднього, щоб викликати місячні, бо собі нашкодиш. Заспокойся трошки і самі розійдуться.

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.