Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

мазатись може, але я читала шо головне не шоб кров, і не синє і не зелене, а якшо жовто-коричневе то вроді би може таке бути

"ВИДІЛЕННЯ БІЛЕЙ
    Під час вагітності у жінки посилюється виділення білей із піхви. Це нормальне явище, через яке не слід хвилюватися. Однак з етичних міркувань та з метою запобігання інфекції, спричиненої дріжджовим грибком або іншими мікроорганізмами, необхідно дотримуватися певних правил. На час вагітності потрібно відмовитися від використання тампонів, оскільки вони підвищують ризик потрапляння у піхву мікроорганізмів. Ділянку промежини слід утримувати в чистоті, мити її дитячим милом і уникати таких подразнюючих речовин, як рідина для ванн, парфуми, мило, що має сильний запах. Необхідно носити бавовняну білизну, яка не повинна тіснити. Не варто робити зрошення, окрім тих випадків, коли це рекомендовано лікарем. При виділенні білей стан полегшує дієта, котра не містить звичайного цукру: він притягує хвороботворні мікроби. Значно знижує ризик зараження піхви щоденне вживання однієї склянки кефіру або йогурту, які містять палички молочної кислоти. Якщо виділення мають жовтий або зелений відтінок, неприємний запах і супроводжуються печінням чи свербежем, це є ознакою зараження інфекцією, про що слід обов'язково повідомити лікаря".

2. Medusa

Medusa Well-Known Member

Коли запліднена яйцеклітина "вгризається" в стінку матки - то може кровити, але я так розумію, швидше має бути яскрава плямка крові,ніж коричнева мазанина. Але хто го знає...
    От було би кльово... :)

Имплантация бывает только один раз. Длятся выделения от одного раза до суток,но не больше. Кровь действительно алая,светлее,чем при месячных. В народе это называют 'обмывка плода'. Бывает это примерно через неделю после зачатия и примерно за неделю до предполагаемого дня месячных. В зависимости от цикла. Но опять же имплантационное кровотечение бывает не у всех.

Останнє редагування: 29 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. Medusa

Medusa Well-Known Member

Як то синє-зелене? Від чого такі кольори можуть виникнути?

4. Галюся

Галюся Well-Known Member

ні, в мене саме кров"яні виділення, таку легенькі зовсім. ні сині ні зелені ні бурі)))))

• Подобається Подобається x 1
  5. Галюся

Галюся Well-Known Member

йой, Мар"янко, та де в мене таке)))) по-перше невідомо чи є вагітність, а по друге такі симптоми вже є коли є певний термін))) ото настрочила))))) але я й на таке погоджуюся, лиш би то було вагітність)

• Подобається Подобається x 6
  6. Галюся

Галюся Well-Known Member

а хто то мене цьомнув?))) я тільки що помітила)))

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

ООООО, в мене теж так було, і через тиждень мали місячні початись, але не почались бо я вже була вагітна! Надіюсь що у тебе теж не почнуться!!!!!!!!!!!

І взагалі, дівчата, дуже часто читаю вашу гілочку, і так за вас всіх переживаю, тримаю кулаки, від щирого серця бажаю вам дочекатись свого лелеку!!!! галичанка,MUCHACHA, Уляночка і всі всі бажаю вам не втрачати надію і сили йти далі!!!!

• Подобається Подобається x 12
  8. Галюся

Галюся Well-Known Member

ой, то було б чудово) дякую за підтримку)

• Подобається Подобається x 8
  9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Галюся, дуже дуже хочу, щоб це дійсно був малюк:girl_in_love: І дай Бог, так воно і буде!!!Але й хочу застерегти, що ось така мазанина в середині циклу ( звичайно, якщо це не вагітність ) не є добре. У мене була схожа ситуація - гормональний збій....А може бути і ще гірше...Дуже добре, коли віриш і надієшся, але якщо виділення не припиняться - бігом до лікаря. Галь, ти пробач, що можливо, підпорчу твій настрій очікування, повторюсь дай Бог, що б це була вагітність, але до лікаря сходи. Успіху!

10. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я б не пішла до лікаря. Звичайно, це лише моя думка. Але лікар може взагалі мало що розбиратися у проблемі (особливо неперевірений якийсь), якщо назначить УЗД - казали вже, якщо ранній термін це може бути згубно для плоду, полізе туди і не дай Боже щось там занесе...
    Може я з середньовіччя. Але я б себе не дала на огляд. Якщо будуть місячні - то можна здати аналізи на гормони в наступному циклі, якраз на початку і в кінці циклу.

У Галюсі ще мабуть може шийка матки кровити, раз вона була подразнена. Може ви вчора теж трохи той-во-во? Може роздразнили?

• Подобається Подобається x 5
  11. Галюся

Галюся Well-Known Member

та ні, дівчата, я не настроююся що то вже всьо, вагітність і крапка.

MUCHACHA з гормонами в мене все добре, бо після останнього ЕКЗ робила аналізи, Палига перевіряв чи стимуляції ні на що не вплинули, так що з цим все нормально. але в мене була овуляторна кровотеча, місяців 3 тому, тому не настроююся, бо якщо не те, то буде нове розчарування. як буде, так буде.

вчора було Володимира, а мій чоловік Володя, тому трохи гуляли) а коли ми гуляеємо то я його до себе ні ні) бо якби щось вийшло, то з алкоголем то не найкращий варіант, я таких пригод не хочу) так що нічого не подразнювали))

а на рахунок лікаря, Оленко, я скажу тобі що не завжди добре до нього не йти в таких випадках. коли мала викидень то подумала що то місячні, хоча почалися на 3-4 дні раніше ніж звичайно, а в мене цикл строго 30 днів і ніяких збоїв за всі роки. чітко 30 днів, буває що навіть на той самий день випадає що й минулого місяця. але не пішла до лікаря. пішла за тиждень коли "місячні" не припинялися 5-6 день, чого в мене теж в житті не було (чітко 3 дні, останній вже просто мажеться).
    лікарка так і сказала, як би я прийшла в перший день, коли почало кровити, максимум на другий, то вони могли б спробувати зберегти вагітність, покласти на підтримку. а так залишалося тільки почистити. хоча там вже був 6-7 тиждень
    так що як завтра буде далі мазатися то я піду до лікарки. вона в мене дуже хороша і зробить все дуже обережно.

• Подобається Подобається x 5
  12. Medusa

Medusa Well-Known Member

Мда... Боюсь я просто тих лікарів...

У мене 2 роки тому взагалі часто мазало, особливо в середині циклу після той-во-во. Лікарка сказала - ендометріоз, ну ясне діло! Взагалі легко все на нього списувати!
    Тепер вже на щастя не маже.

це було після другого ЕКЗ?

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:ninja: то була я

14. Галюся

Галюся Well-Known Member

Medusa ні, то було 2 роки тому, ще перед тим як нам казали що треба йти на ЕКЗ. чоловік лікувався, підняли різко кількість але не якість сперми. після того лікування була вагітність про яку я взагалі не здогадувалася.

15. Галюся

Галюся Well-Known Member

дякую)) взаємний цьомчик))

• Подобається Подобається x 1
  16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А можна я тут впишуся? :shy:

Просто мене кілька питань і страхів переслідує. Може, допоможете їх позбутися...

По-перше, оскільки друга вагітність була позаматковою, то я дуже боюся чи нема в мене поганої прохідності труб, але не певна чи варто робити якісь аналізи в тому плані, аби не зробити гірше.
    По-друге, приймала довший час гормональні таблетки (лікар призначив як лікування, бо організм дав страшні збої через зміну клімату й продуктів харчування) і дуже боюся наслідків також.

Вибираюся на огляд до лікаря так чи інакше, але поки дочекаюся дати, то може хоч трохи своїх страхів позбудуся, бо вже аж снилося. :sad:

• Подобається Подобається x 11
  17. Ірена

Ірена Well-Known Member

про позаматкову - важко сказати, але я як лежала перший раз(цього разу:girl_cool:) на збереженні, то потрапляли дівчата з позаматковою... коли вже доходило до операції - то гірше, але коли само собою все розрішувалося, то лікарі казали, що то просто природа дала збій (і то не є причиною непрохідність)
    я також довгенько приймала протизаплідні таблетки. завагітніла тепер після них через два роки. (думаю вже вивітрилися). але водночас вони не позбавили мене проблем із гормонами, на жаль:girl_cray:

18. Liliyah Romanova

У мене до операції не дійшло. Але місяць пізніше мала запалення й мусіла пити антибіотики, бо мучилася страшенно.

Мене також ні. Але цикл трохи нормалізувався й кд перестали бути такими вбивчо болючими...

Все одно страшно. Особливо страшно, що лікар знайде щось не те...

• Подобається Подобається x 3
  19. Ірена

Ірена Well-Known Member

Лілю, а чого має бути щось не так? куля в одне місце двічі не б"є...
    ти молода і здорова жінка:girl_smile:, тому все має скластися якнайліпше:girl_claping:
    я маю на увазі, що навіть якщо ті гормони мені вирівняли цикл і кд не болючі і вагітність трапилась, то саме через недостачу одного із них (гада:girl_cray:), я вже двічі була в лікарні і маю підшиту шийку матки і сиджу на гінепралі і невідомо як через то все:girl_mad: буду народжувати...
    гормони - паршива штучка - непередбачувана.
    може у вас там все і вдасться вичислити:girl_smile:
    але думаю, в тебе не така проблема була. все буде добре.

• Подобається Подобається x 10
  20. Liliyah Romanova

У мене був збій гормонів. Про недостачу якогось ніхто ніц не казав. Просто тоді була зміна клімату, харчування, стреси... і цикл вийшов - 86 або 95 (вже точно не згадаю) днів! От після того й пішло таке... Лікар після того сказав, що краще поприймати таблетки пару років, бо я потім рік здихала під час кд, на стіни лізла просто... З таблетками кд взагалі були як казка. Без - гірше, але не так трагічно.
    Просто перша вагітність в мене була майже ідеальна й викидень мене підкосив цілковито. От і мордують мене страхи... а я лише зараз наважилася про них говорити.

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.