Як нарешті стати мамою???

Discussion in 'Пузата хата' started by dream, May 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mariana

Mariana Well-Known Member

Ой класно, я так і знала, що десь таки є....

я би не відмовилась...В мене по родині дуже багато близнят (бабця, тітка з маминої сторони, тітка зі сторони тата....) і мама завжди жартує,що в мене теж будуть....

Last edited by a moderator: Jul 17, 2009
    • Подобається Подобається x 7
  2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Привіт! Давненько я до вас не заглядала, почала читати дописи 3-4 сторінки назад і хотіли вийти з цієї гілки(сперечаєтесь, жалієтесь і виясняєте хто кого обідив), але добре, що дочитала. Отримала купу задоволення від ваших прогнозів, і щиро вірю що все у вас вийде. Мучача і Галичанко за вас вболіваю дуже давно, і щиро вірю що в квітні-травні(2010року) ви вже будете гуляти з візочками по парку.
    П.С.усі дівчатка забудьте про все(і про дітей) хоча б до кінця літа, відпочивайте, любіться, і дуже скоро отримаєте по призу(хтось хтів навіть два зразу). Розслабтеся, бо знаю по собі як це важко. То я тепер така розумна, а ще недавно була на вашому місці. Але саме тоді коли я перестала думати про дитинку, Господь мені її подарував.
    Мій прогноз: Ви усі станете мамами!!!!!!!!!!!!!!! просто хтось швидше, а хтось трошечки пізніше.

• Подобається Подобається x 16
  3. мамочка

мамочка Well-Known Member

мене на кінець осені можете записати
    думаю в жовтні - листопаді і я нарешті наважусь...
    бо теоретично я хочу, але до практики підходити боюсь...
    от би залетіти.......

Last edited: Jul 17, 2009
    • Подобається Подобається x 11
  4. kati

kati Well-Known Member

я собі такі слова зараз кажу щодень.... постійно собі видумую причини почекати( всі матеріальні) але знаю що так мислити неравильно....

• Подобається Подобається x 15
  5. Люша

Люша Well-Known Member

... і я на осінь, на кінець осені, другий рік відкладаю, хочу ще одного літнього пупсіка... Розумію, що якщо ще рік - другий не наважусь, то не наважусь вже ніколи.

6. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

так-так, скоро буде бейбі-бум. давно пора вже комусь нас порадувати, а то щось всі тихенько сидять. отже, серпень! гарний прогноз, але я собі стільки раз прогнозувала, що мене вже тошнить від цього. зараз я перестала чекати, і то так добре.
    мій прогноз буде такий, що в 2010 ми обов'язково всі народимо, ну хтось може на початку року, хтось пізніше, але то має бути 2010!!!!!:girl_in_love:
    гарна кругла дата 10 рік. так що до роботи.
    а от MUCHACHA, таке в мене відчуття чогось, що це станеться дуже скоро, ну липень-серпень. незнаю чого так відчуваю. до речі, я інколи дуже гарно передбачаю, чи то інтуіція чи що, але вже було стільки випадків. точно знаю, що в нас буде племінник, вже скоро взнаємо і перевіримо, думаю вже в вересні буде видно стать.:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 13
  7. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

я так дивлюсь ми своїми прогнозами так гілочку розкрутили, шо навіть ті хто сюди рідко забігають, зацікавились, маладчаги ми одначе :girl_in_love:

8. Галюся

Галюся Well-Known Member

трохи розворушили плануючих і плануючих вже мам))
    от я ще трошки схудну, ще трошки відпочину і в вересні можна працювати по повній програмі) так щоб БАЦ і дві полосочки)))

я теж чомусь впевнена що ми до кінця 2009 повагітніємо)
    а потім народжувати підем в один пологовий)) щоб веселіше)

• Подобається Подобається x 13
  9. Mariana

Mariana Well-Known Member

Ну все дівчатонька, збираюсь у відпустку, буду без інтернету :girl_sad:
    Надіюсь на гарні новини після виходу в посиденьки.:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 12
  10. Галюся

Галюся Well-Known Member

гарного відпочинку і теж нас порадуй хорошими новинами):girl_bye2:

• Подобається Подобається x 1
  11. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

І я збираюсь у відпустку з понеділка, правда нікуди не їдемо відпочивати бо ремонт йде повним ходом :girl_in_dreams:, але про планування не забудемо. Хочу відразу двійняток :girl_in_love: Вірю що прогноз усіх форумчанок збудеться.

• Подобається Подобається x 7
  12. Галюся

Галюся Well-Known Member

ооо, ще одна на черзі за двійнятками:girl_in_dreams:

я не проти і близняток:girl_in_love:
    гарного відпочинку, хоч і дома з ремонтом:girl_curtsey:

слухайте, купила я собі фіто-чай для схуднення фірми "ключі здоров"я" - зелений чай плюс, там ще крім зеленого чаю є різні інші трави. думала вип"ю один пакетик і мені капець із моєю алергією, але сказали в аптеці що дуже рідко в кого від цього чаю алергія, щоб я спробувала. думаю фіг з ним, 4 гривні то не так страшно, як не підійде то викину. все ж краще ніж якісь там таблетки, які я в житті їсти не буду, якою б товстою я не була.
    так от, ніякої алергії!!!! чай досить приємний, п"ю перед їжею 3 рази в день, правда в вечері після 6-7 стараюся не їсти. за тиждень 2,5 кг скинула:girl_claping:

• Подобається Подобається x 6
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Галюсю, я теж їхній чай п*ю, правда, двічі на день. Але тут це оффтоп, бо в нас є темка про схуднення. ;)

• Подобається Подобається x 2
  14. Галюся

Галюся Well-Known Member

so sorry, я просто ділилася враженнями:shy::shy::shy:

15. erene

erene Well-Known Member

Стимулювання овуляції

Привіт дівчатка! Пропоную створити тему стимулювання овуляції, та все що з нею пов'язно(якими препаратами, через скільки часу результат).
    Я вже стимулююсь, правда тільки почала, пила з 5 по 9 день клостилбегіт, зараз укол овітрилу, далі з 17 дня утржестан, а далі побачмо. Лікуюсь я у Семенини Галини Богданівни(медінститут), може хтось у неї лікувався, напишуть відгуки.::girl_spruce_up:

16. Medusa

Medusa Well-Known Member

Ліля, це не оффтоп - бо Галюся має алергію на трави і боялоася пити борову матку чи інші трави, які мали б допомогти їй у нашому ділі. А тут таке виявляється, що нема мабуть ніякої алергії! Тож вона тепер цілком може задуматися над іншими травами, не лише цим чаєм обмежитись - ага, Галюсь?

• Подобається Подобається x 2
  17. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

дівчата я знаю, що вже не раз була мова про трави, зокрема про БМ. але я ніде не знайшла, а може пропустила, як ви її приймаєте. під час М можна, і коли взагалі починати. вона діє на гормони, може ви в лікарів консультувалися, бо мої всі скептики щодо трав. в мене тестостерон підвищений, а всі інші гормони в нормі, от я і думаю чи не помішаю.
    а ще хочу подякувати за інформацію Галюсі про лікаря в Трускавці. ми вже в нього були, дуже задаволені. та ще б, як мені тут сказали, що сперма в чоловіка тільки на ЕКЗ годиться, то він нас запевнив,щ о він абсолютно плідний, ну там трошки може не супер, але все нормально, з такими показниками можна вагітніти, і навіть нічого не приписав. та ми теж мали можливість в цьому переконатися. не хочу звичайно ганити круту приватну клініку в Тернополі, бо незнаю як вони там рахували, і як можна так категорично по одній спермограмі стверджувати, що все погано, коли до цього показники були кращі, та ще й сказати, що попередні неправильно пораховані. веду до того, що завжди потрібно первіряти, і ніколи не йти на крайні міри.
    чекаю інф. про Борову матку.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 4
  18. Medusa

Medusa Well-Known Member

От бачиш, Ірчик, не все так погано! Не можна піддаватися на провокації лікарів, бо вони лиш зацікавлені зробити з нас калік, яких треба постійно лікувати дорогими препаратами! Які б результати не показали аналізи - завжди варто їх перевірити у іншому місці!
    Про БМ - вона є у Львові у фітоаптеці і ще в одному гастрономі, у відділі посеред БАДів. На коробці написано, як приймати - 1 ст. ложку на склянку води, випити протягом дня за 2 чи 3 прийоми.

• Подобається Подобається x 3
  19. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

ну добре, а коли починати, з початку циклу, чи можна будь-як. вона ніби цикл врегульовує, чи в когось було таке, боюсь не тоді почати, щоб гірше не зробити.

20. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я читала, що ніби під час місячних не треба пити, починати після їх закінчення - це на рос. форумі. А на самій коробочці такого не пише, тому я пила весь цикл.
    І ще читала, що вона не має гормонального ефекту.

• Подобається Подобається x 3
Thread Status:
Not open for further replies.