Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Та ні, ми здавали в клініці Титовця, там на бланку виразно надруковано - 24 год., а через 4 год і 8 год вони не рахували...
    І показника плідності Фарріса в них нема взагалі...
    Справді чікі-пікі в твого чоловіка :girl_smile: А це значить, і в тебе не так вже багато сходинок залишилось до мрії! :girl_smile: :girl_in_dreams:

Ти так конспіраторка :girl_cool: :girl_smile: , я і не помітила зразу того напису, не кажучи про кількість дописів. Така спостережлива! Дякую за вітання! :girl_in_love:

Останнє редагування: 24 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. yulia25

yulia25 Member

Галюся,а ви ЕКЗ робили в Палиги І.Є.? Він таким займається? чи паралельно в нього лише консультуєтесь? На скільки я знаю, то ЕКЗ роблять лише в Інтерсоно. чи я помиляюсь?

3. Medusa

Medusa Well-Known Member

Фітоаптека на розі Грушевського і Франка (26 грн.) та магазин "Сквозняк" на Академічній (20 грн.). Пачки з травами, як і сама трава в них, різні... Не знаю де краще... Я раніше купувала на Франка, потім мені Єва підказала Сквозняк, а там трава якась інакша... Зараз п"ю "сквознякову".

Останнє редагування: 25 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  4. yulia25

yulia25 Member

Medusa, дуже дякую. А ви цю травку самі собі прописали,чи маєте якогось травника? і як ви її п"єте? комбінуєте ще з іншими травками?

• Подобається Подобається x 2
  5. Christi

Christi Well-Known Member

yulia 25? а ви з Іриною Ярославівною ще спілкуєтеся по телефону, скльки часу ви в неї лікувалися? Вона Вам іншого лікаря не порадила. Доречі скільки років ви не можете завагітніти

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Мені призначили Фемостон 1/5. Взагалі то Фемостон використовується для плануючих вагітність, але в іншій формі 2/10. То є пофазний препарат, тобто в першу фазу таблетки містять тільки 2 частини естрагенів, а в другу фазу - 2 частини естрагенів і 10 прогестерону.
    В тій формі, що призначили мені немає розділення на фази, тобто в кожній таблетці 1 частина естрагену і 5 прогестерону. А в мене прогестерон підвищений в першій і другій фазі, естрадіол в межах норми, тобто зайвий прогестерон був взагалі нідочого, тим більше, в першій фазі. Показаннями до вживання того препарату є постменопаузний період, коли місячні закінчились за рік до прийому. Навіть на сайті фірми, що випускає Фемостон, мені написали таке:

Добрый день! Планируем беременность. В первую и вторую фазу у меня завышен прогестерон, в первую фазу эстрадиол в норме, но его значение ближе к нижней границе нормы. Врач назначил Фемостон 1/5. Скажите, может ли Фемостон 1/5 сбалансировать гормоны? Можно ли беременеть на его фоне?
    Вероника, 11.06.2009
    Ответ: Фемостон 1/5 - это препарат для лечения климактерических расстройств у женщин старшей возрастной группы. Возможно Вы ошиблись с дозировкой препарата. Для коррекции менструального цикла и подготовки к беременности назначают другую форму Фемостона - Фемостон 2/10. Эта форма Фемостона содержит натуральные гормоны (эстроген и аналог прогестерона) в циклическом режиме и способствует формированию регулярного овуляторного менструального цикла и подготовке эндометрия матки к наступлению беременности.

Сорі за "многабукав" :girl_cool:

• Подобається Подобається x 4
  7. Medusa

Medusa Well-Known Member

http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=464089&postcount=2306

8. yulia25

yulia25 Member

Christi,я з Іриною Ярославівною постійно спілкуюсь по тел.(доречі, в суботу вона буде на Гвардійській, маю до неї піти).В неї лікуюсь другий м.ц., іншого лікаря мені не радила,тільки направляла на УЗД(але мені там не сподобалось, зараз хочу піти до Палиги на фолікулометрію,бо сьогодні почала пити КБ і маємо колоти Прегніл). Плануємо ми вже 7 років, активно лікуємось з 2007р. А ви як?

• Подобається Подобається x 3
  9. Milongera

Milongera Well-Known Member

Привіт, дівчата. Чи чув хтось якісь відгуки про лікарку Матвійчук Галину Романівну, яка приймає в Центрі репродуктивного здоров'я на Короленка 9?

10. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

ой дівчата, прочитати все це то просто серце розривається, ми стільки всього пережили, що здорові люди навіть в страшному сні такого представити не можуть. ви висловлюєте такі гарні оптимістичні, бойові настрої. я теж в душі сподіваюсь, і навіть впевнена що колись все получитться, але якщо чесно тоще рік назад я навіть уявити не могла, що через рік буду в такій же ситуації, а може навіть в гіршій.всі інші проблеми в житті здаються такими мізерними. вибачте за песимізм, може, просто в мене ПМС і я себе жалію. чудо завжди може статися і мусить статися, з нами мусить...
    а іноді так сумно...:girl_sad:

• Подобається Подобається x 6
  11. Єва

Єва Well-Known Member

Мені особисто той Центр не подобається. Я там колись пробувала лікуватись - викачування грошей і посилання на різні обстеження до "своїх" спеціалістів. Я тоді лікувалась в Козак (імя не памятаю). Вона навіть діагноз нормально поставити не могла.

12. Єва

Єва Well-Known Member

Ірчик, все буде добре :girl_smile:

13. Christi

Ми одружені 4 роки, і всі 4 роки плануємо(((( Ірина Ярославівна мені дуже подобається і як доктор і як людина. А ви нею задоволені, подобається її методи лікування порівняно з іншими вашими лікарями? Так шкода що вона поїхала.

14. Christi

Ірчик не переживайте, не падайте духом все буде ОК, і у вас народиться таке бажане, гарнесеньке малятко. Все буде добре але настройте себе на позитив, бачите тут у всіх якісь проблеми у цій справі, але ми підтримуємо один одного, все буде добре. Просіть у Бога і дасться Вам. Він краще знає коли подарувати вам цей подарунок долі!!!

• Подобається Подобається x 8
  15. Галюся

Галюся Well-Known Member

я робила ЕКЗ в Києві, у лікаря, якого порадив Палига. стимулював мене у Львові, а вже на пункцію та на підсадку я їхала до Києва. і так всі три рази. він займався цим в Ітерсоно, поки там працював. але тепер відкрив свою клініку, і як раз тому нас просив трохи віддихнути, хочаб літо, бо з осені запускає ЕКЗ у себе в клініці, вже закупив усю апаратуру. тому, якщо не буде іншого виходу, будемо робити 4 раз у нього. вийде набагато дешевше та й не треба буде стільки їздити до Києва, бо та столиця вже мені в печінках стоїть.:girl_cray:

16. yulia25

yulia25 Member

Вона мені сподобалась відразу. Але щось я засумнівалась коли вона мені назначила КБ,хоча сама ж казала, що я на нього погано реагую.Але дійсно шкода що її немає на місці. А ви до неї ще в когось лікувались?

17. Галюся

Галюся Well-Known Member

хтось нам обіцяв тримати хвіст пістолетом, то часов не ти була?)))
    ПМС це така штука... короче я тебе добре розумію))):girl_crazy:
    я думаю тобі треба пройтися по магазинах і щось собі купити) що ще так заспокоює жінку, як не покупки для себе коханої) "шопінг" як то кажуть, має чудодійну силу) але тільки обов"язково щось собі. навіть дрібничку, але для себе. і настрій підніметься):girl_curtsey:

18. Christi

Так я лікувалася у багатьох лікарів але вона найбільше сподобалася. лікуюся в неї вже 2 роки.

19. Galynka St

Galynka St Well-Known Member

Галюся, підкажи, будь ласка, яка орієнтовна вартість ЕКЗ?

20. Milongera

Milongera Well-Known Member

Ясно, просто ця Матвійчук на мене приємне враження справила. А хто з тих лікарів нині не займається викачуванням грошей? :girl_sad:

А чи знає хтось де можна здати на так зване гормональне дзеркало і скільки це буде коштувати? Лікарка казала, що мушу здати аналізи на гормони, але поки що направлення не виписала.

Статус теми:
Закрита.