Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галюся

Галюся Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

так. телефон дійсний, в реєстратуру. якщо не має часу або не може прийняти, каже зразу, так що дарма не поїдеш:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 2
  2. Mariana

Mariana Well-Known Member

Якісь ампули, вони не так "жорстко" (не знаю як правильно сказати) впливають на організм (на яйники). Але ті ампули дуже дорогі - одна 300 грн.Назви не знаю, бо лікар це розповідав так, між іншим.

• Подобається Подобається x 3
  3. Medusa

Medusa Well-Known Member

Підходить!
    Бо з роботи щоразу відпрошуватися - то такееееее, просто кримінал! :sad: А якщо на конкретну годину, плюс мені тут недалеко, то просто супер! Піду в кінці циклу, перевірю як моє лікування вплинуло. Дуже надіюсь на позитив... :)

Цікаво, бо я після одного разу стимулювання клостилбегідом віддала би певно усі гроші, щоб тільки знову так не мучитися...

Останнє редагування: 24 Червень 2009
  4. Галюся

Галюся Well-Known Member

у нього також працює дуже хороший гінеколог, казав що супер-пупер. старша жіночка. до речі, допомагають діставати ліки, якщо самим важко або ніде нема.
    у мене була ситуація, коли треба було в певну годину при стимуляції, вколоти певний препарат. ми його 3 чи 4 дні шукали по всіх аптеках міста і ніде нема. то Ігор Євгенович подзвонив до когось, нам в 9 вечора відкрили аптеку і ми купили той препарат, а то б просто не встигли. і ставиться він до всіх пацієнтів з великою відповідальністю. тому й хвалю його)))):girl_claping:
    а позитив буде))) ми ж домовилися з осені хвалитися своїми животиками, ото й працюймо над цим питанням)))

• Подобається Подобається x 6
  5. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Якщо я думаю про ту, що ви написали, то я маю два відгуки, хороший (дуже добре і грамотно підлікувала мою мікрофлору) і поганий (призначила гормональний препарат, котрий в моєму випадку ні в якому разі приймати не можна).

• Подобається Подобається x 5
  6. Medusa

Medusa Well-Known Member

А може швидше? Шшшшшшш, щоб не наврочити... Але так було б файно!...

• Подобається Подобається x 1
  7. Галюся

Галюся Well-Known Member

особисто з нею не стикалася, бо маю іншого гінеколога на Топольній, тому конкретно вам про неї нічого не можу сказати. просто кажу те що чула про неї. а зрештою, які лікарі ніколи не помиляються? не впевнена, що таких зможемо назвати. навіть найкрутіші професори всього знати не можуть( все таки людський фактор :umbrage:

8. yulia25

yulia25 Member

Medusa,а де ви знайшли Борову матку. Я її скрізь питала, ніде немає.

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

:radist: Як добре!!! То ви вам вже зовсім не багато лишилось сходинок до здійснення мрії (якщо ви читали таке гарне порівняння Muchachі сходів і ліфта)! :girl_smile:

Було б добре...:girl_in_dreams: Осінню наші діточки вже настільки виростуть, що ми вже будемо пузатики, а літом ще видно не буде... :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  10. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я сподіваюсь, що то була перша і остання помилка в її кар'єрі, але вона могла мати дуже погані наслідки щодо мого здоров'я, в т.ч. і репродуктивного. Але я не влаштовувала ніяких істерик, просто, можливо, вона не є добрим спеціалістом саме в питанні гормонів, проте в інших сферах може бути добре обізнана, бо ніяких більше дорікань більше я не маю :girl_cool:

11. галичанка

А якщо не секрет, що вам призначили таке?:girl_sad:

12. Linet

Linet Well-Known Member

Дівчата я тут надибала все про цю тему "В організмі чоловіка з моменту досягнення статевої зрілості і до кінця життя сперматозоїди утворюються постійно, тому чоловік завжди потенційно плідний а жінка тільки 24 години в одному менструальному циклі" Там дуже багато але не понаучному а якто кажуть на хлопський розум. Це для таких новачків як я.Дізналася нове як проявляти овуляцію:

СТАН ТА ПОЛОЖЕННЯ ШИЙКИ МАТКИ

Під дією естрогенів шийка матки:
    - поступово м'якне (стає на дотик, "як нижній кінчик вуха");
    - дещо піднімається у піхві;
    - її вічко відкривається;
    - стає вологою і навіть мокрою внаслідок виділення цервікального слизу.
    Після овуляції, коли концентрація прогестерону в крові швидко зростає, шийка матки:
    - твердне (стає на дотик, "як кінчик носа");
    - опускається у піхві;
    - її вічко закривається;
    - стає сухою.
    Для спостереження за шийкою матки жінка повинна ввести у піхву один чи два пальці, попередньо ретельно помивши руки водою з милом. Такі спостереження проводять:
    - самостійно, без допомоги лікаря;
    - один раз на день в одну і ту саму пору (як звичайно, ввечері);
    - в одній і тій самій позиції (сидячи, навприсядки або стоячи, спираючись однією ногою на ванну, крісло чи стілець).
    Таким способом жінка може визначити положення шийки матки у піхві (високо чи низько), чи маткове вічко закрите або відкрите (якщо відкрите, то наскільки), а також яка шийка матки на дотик (щільна, тверда чи м'яка). Усі ці спостереження записують у рядку "шийка" карти самоспостереження. На цьому малюнку день піку шийки матки - 15-й день циклу.
    День менструального циклу жінки, коли шийка матки є найвище у піхві, називають днем піку шийки матки

У ЯКИХ ВИПАДКАХ ТРЕБА СПОСТЕРІГАТИ ЗА ШИЙКОЮ МАТКИ?
    Якщо жінка стежить за двома основними показниками (температурою та шийковим слизом), спостерігати за шийкою матки не обов'язково. Однак якщо виникають проблеми з інтерпретацією слизу (після приймання гормональних препаратів, після застосування внутрішньоматкових засобів, після пологів та в пременопавзі), треба досліджувати також шийку матки.
    Чи можна при спостереженні за шийкою матки занести у статеві шляхи інфекцію ?
    Такого ніколи не трапиться, якщо робити це добре вимитими руками.
    Як змінюється шийка матки протягом менструального циклу?
    Після менструації шийка матки є твердою (на дотик, як "кінчик носа"), її вічко закрите і знаходиться низько у піхві. З наближенням овуляції відбуваються такі зміни:
    - шийка матки поступово піднімається вище у піхві, до неї навіть важко досягнути;
    - стає м'якшою та еластичнішою (на дотик, як "кінчик вуха");
    - її вічко відкривається;
    - вона стає вологою і навіть мокрою внаслідок виділення великої кількості слизу.
    Після овуляції шийка матки повертається до такого стану, який простежуємо на початку циклу:
    - опускається ближче до присінка піхви, до неї легко досягнути;
    - стає твердою;
    - її вічко закривається;;
    - вона суха.

http://forum.mamka.com.ua/archive/index.php/t-5217.html

13. галичанка

MUCHACHA, можеш написати який процент рухливості в твого чоловіка і яка кількість сперматозоїдів? Хочу порівняти з нашими результатами...

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Галичанко, а що в тебе чувати? В тебе ж десь зараз вже може затримка бути? (ну тобто критичні десь в цих числах...)

15. галичанка

Про це я писала вже ... http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40919&page=224 допис #2236
    Не втрачаю надії на Боже Милосердя... Не знаю, коли це станеться, але моя мрія стане реальністю... :girl_in_dreams:

Галюсю, я думала над твоїми ЕКЗ, придумала таке, може спитаєш лікаря, чи можливий такий варіант.

Минулого разу в тебе відібрали кілька десятків яйцеклітин, запліднили і заморозили ембріони, використали для підсадки дві дитинки. Потім при розморожуванні ембріонів не всі виживали... Це ж складна процедура.

А чи не можна зразу заморозити не ембріони, а яйцеклітини, непотрібні на той час! Сподіваюсь все вийде з першого разу. А якщо б часом ні, то розморозити ще яйцеклітин. Якщо яйцеклітини постраждають від процесу розмороження - це ж не так страшно, як коли загинуть живі істотки...

• Подобається Подобається x 7
  16. Галюся

Галюся Well-Known Member

не можу сказати нічого з цього приводу, бо ніхто такого не пропонував. знаю, що я к роблять донацію яйцеклітин, тобто для іншої жінки, то паралельно із стимулювання жінки-донора, готують і жінку-реціпієнта, та яка буде приймати ембріон з донованою яйцеклітиною. напевне тому що кріоконсервація яйцеклітин не практикується або неможлива. це я так собі думаю. але завтра подзвоню Пализі і точно запитаю, чи можливий такий варіант, а якщо ні, то чому.
    наприклад сперму заморожують без проблем. Палига казав, що як би так часом в чоловіка падала кількість сперматозоїдів, то будуть зараз заморожувати а потім запліднювати мої яйцеклітини, бо на сперму замороження не впливає ніяк. ну і я думаю знаєш про банки сперми, тому з тим проблем нема. а от про кріоконсервацію яйцеклітин не чула ніколи. але обов"язково спитаю) дякую за ідею)

• Подобається Подобається x 4
  17. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Добре. Надіюсь, він тут читати не буде, а то мені від нього перепаде :shutup:
    Тут дуже багато показників, трошки заплуталась...
    К-сть сперматозоїдів в 1 мл - 64млн (норма 20 млн і більше);
    К-сть живих - 78% ( норма 70-80:wacko:; Ось такі ми живчики:girl_cool:

Тут багато показників, питай точніше - напишу. А в вас які результати?

П.С. А в тебе вже 1000 дописів. Вітаю!:girl_in_love:

18. галичанка

Мене найбільше цікавить рухливість, бо тут в нас відхилення: нормокінезис (нормальна рухливість) - 32%, а через 24 год. - 8 %.
    Зараз норми знизили - нормокінезис зразу має бути не менше 25%, але ще пару років тому було 80-90% (навіть на бланку писало, як ми здавали тоді...) Черепанин каже, що щороку показники у чоловіків знижуються і знижуються... Тому, хоч і ніби крайня межа норми, але лікар призначив лікування, треба підняти показники.

• Подобається Подобається x 4
  19. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А...це інакший показник. В нас нормокінезіс - 56%, через 4 год. - 36%, через 8 год - 30%.
    Ти, мабуть, написала замість 4 год. - 24 год.

20. Галюся

Галюся Well-Known Member

я знайшла показник плідності Фарріса на спермограмі. у нас 73. а має бути не менше 200((((((((((((((
    а ще нормокінезис у нас 78% (пише що норма 80-90:wacko:, через 4 години - 42%
    кількість живих сперматозоїдів 68% (норма 80-90:wacko:
    зате у нас кількість сперматозоїдів спочатку буладуже мала в 1 мл, всого 6 млн. правда пілся лікування стало 81 млн. але активнорухливих зменшилося до 20%. саме після того лікування була невдала вагітність, хоч щось(((

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.