Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Вітаю!!! :clapping: :girl_claping: От що значить відпочинок! Настуня, напиши, які тести ти купувала і на якому терміні показало - 4 тижні і 2 дні - це від минулої менструації чи від овуляції?

• Подобається Подобається x 5
  2. галичанка

Звичайно, це велика відповідальність і природно, що людина хвилюється, чи буде вона вправною мамою. А вагітності, родів боятись не треба - бо це не хвороба, а звичайний природній стан жінки. Наші прабабці що 3 роки вагітніли безперевно від юності і до старості :girl_smile:

• Подобається Подобається x 7
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я сьогодні на другий контрольний мазок ходила....шийка і яйники у суперській формі, все чудово....в четвер буду знати результати на герпес і цмв...в липні 3-й контролюний...в серпні лікарка виганяє на море...а у вересні:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:.....

• Подобається Подобається x 16
  4. Галюся

Галюся Well-Known Member

як приємно чути такі приємні новини про вагітність)) Вітаю!!

Medusa оце точно підтвердження) так що всі тести в смітник і вперед до мрії)))

• Подобається Подобається x 3
  5. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Дякую всім за привітання!!! щодо БТ, от поїхали відпочити і не міряли, я навіть не можу сказати коли в мене точно була овуляція, а приїхали- поміряла, і температурка не типова для мене , подумала може тестик зробити, зробила вдень бо дуже кортіло, друга смужка була але слабенька, то подумала що привиділось, зранку знову, а там більша, і темп. росте, тільки от недавно зробила і пила рідини багато, а смужка ще яскравіша! а на морі ще мене прям таки відрізало від солодкого, хоча я ще та сладкоїжка!!! Галичанко, від місячних.

• Подобається Подобається x 13
  6. Галюся

Галюся Well-Known Member

блін, прикольно)))
    треба таки їхати на море, міняти клімат і обстановку)
    дівчата, всі за путівками))))

• Подобається Подобається x 9
  7. Natalia

Natalia Well-Known Member

Nastynya, вітаю!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    Нехай все буде добре і легко!!! :girl_smile:

• Подобається Подобається x 10
  8. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дівчата рухаємся вперед... дай Боже шоб на нашій гілці ставало все менше і менше дописувачів!!!
    Nastynya, вітаю!!!!!! Ви всім доказали, що відпочинок і задоволення таки роблять свою справу!!!

• Подобається Подобається x 8
  9. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

:girl_bye2:
    Вітаю. гарної і здорової вам дитинки. :girl_smile:

10. галичанка

Я вчора тримала на свої руках малесенького карапузика - це такі прекрасні відчуття, не передати :girl_in_dreams: Якщо хтось хвилюється, перед думкою про вагітність, роди - треба взяти до рук дитинку (якщо маєте таких знайомих, родичів), всі ці думки в мить у вас зникнуть! :girl_smile:

• Подобається Подобається x 16
  11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я років 5 тому тримала на руках такого мацьопу і пробувала уявити які будуть відчуття коли буду тримати своє.

• Подобається Подобається x 5
  12. Ірена

Ірена Well-Known Member

щойно з УЗД.
    малюк росте, лежить собі впоперек:girl_spruce_up: (я то думаю, чого мене так попід ребрами товкти).
    щоправда, вод трохи забагато. але не критично. а так - ми здоровенькі:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 10
  13. галичанка

Стать вже відомо? :girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  14. Галюся

Галюся Well-Known Member

а у менея вчора народили дві сестри мого чоловіка)) (троюрідні)
    з різницею в кілька годин) одна хлопчика, друга дівчинку):girl_claping::girl_claping:
    дівчинка народилася вчасно а от хлопчик на 2 тижні раніше, тому лежить в боксі, під наглядом) але дітки здоровенькі):girl_smile:
    так що скоро буду тримати малесеньких))) це дійсно просто чудові відчуття) а особливо коли оце малятко тобі посміхається)

• Подобається Подобається x 9
  15. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Дівчатка, начиталася я тут купу розумних статей про планування, і ось що цікавить. А ви всі п'єте ту фолієву кислоту. Бо майже кругом написано що за три місяці до планованого зачаття потрібно почати її пити.

• Подобається Подобається x 1
  16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

П'ю.
    Якщо не забуваю :)))

• Подобається Подобається x 2
  17. In4a

In4a Well-Known Member

Я почала пити, коли вже завагітніла, бо якщо почала б раніше, то пила б майже 2 роки, мені б та кислота з вух лилась)))

18. Єва

Єва Well-Known Member

На жаль, автори цих розумних статтей занадто оптимістичні. Зачатя не може бути "плановим":girl_sad:
    Одним щастить завагітніти в першому ж циклі відкритого життя, іншим - в десятому, а то й пізніше.
    У всякому випадку фолієва кислота (вітамін В9) в рекомендованих дозах приймається три місяці. Далі потрібна перерва, так як вона при тривалому застосуванні знижує концентрацію в крові вітаміну В12

19. Mariana

Mariana Well-Known Member

мені теж лікар назначила пити Тіфоль і сказала, що потрібно пити ще й напротязі вагітності. А ще я читала, що фолієва кислота багато міститься в бобових.
    Ще радять пити тим, хто живе принаймі у Львівській області, де брак йоду, йодомарин 200, щоб дітки розумні були.

• Подобається Подобається x 3
  20. In4a

In4a Well-Known Member

йодомарин 200 я теж почала пити від початку вагітності, фолієву на 4 місяці перестала пити.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.