Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Christi

Christi Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Була сьогодні у Томича, сказав робити лапараскопію на труби,:girl_sad: так страшно, але треба напевне погоджуватися, бо інакшого виходу немає. :girl_mad:.
    Може хтось вже таке робив напишіть враження, і чи є результат

• Подобається Подобається x 6
  2. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я все-таки ще повернусь до п"явок - вони саме на труби зовсім не допомогли? До і після Ви робили обстеження на прохудність, які були зміни?

Мені Томич теж казав, якщо б виявились труби не дуже прохідні - лапараскопію робити. Прикро звичайно на таке погоджуватися. Але з іншого боку це шанс...

Зузулька,

чеки самі не дають, я не просила. У них дуже великий оборот п"явок, надіюся звичайно що вони не користовані. Але за цей нюанс не можу ручатися... Часом п"явка не хоче кусати, треба брати іншу - а якщо я куплю саме 5, а 2 з них відмовляться кусати? І не впевнена, що у аптеках кращі ніж у них - вони отримують централізовано із п"явкоферми. Коротше, я просто їм у цьому плані повірила. Може і даремно...

• Подобається Подобається x 3
  3. Зузулька

Зузулька Well-Known Member

Я не робила, але можу сказати одне - Томич дуже великий молодець, і якщо він казав тра то тра, тим більше, що лапароскопія передбачає малесесенькі розрізи, які скоро заживають (в мене кілька коліжанок робили і процедура страшніше звучить ніж триває, а ефект є)

4. Зузулька

Ви мене будь-ласка так серйозно не слухайте, просто я юрист і це в мене вже в корові будувати в голові захист, коли ще не було нападу))))) Все у Вас буде добре, але раджу, про всяк випадок, попросіть у них якісь документи, чеки, це навіть психологічно впливає на лікарів, і вони не дозволять собі зробити щось протиправне. А на рахунок довіри я Вам скажу - дуже люблю всіх людей, поважаю і шаную, але є в мене такий товариш (йому 70 років))) він каже: "Нікому не вірю, навіть собі - бо склероз маю, забуваюся"

5. Medusa

Medusa Well-Known Member

А я бухгалтер :)
    Але все-таки часом вірю людям :)
    Я читала, що після укусу п"явка вже через 10-15 хв. перестає бути переносчиком інфекції. Може тому я досить безпечно до цього ставлюся.
    І після укусу вона десь півроку не захоче знову кусати - бо не голодна. Без особливих зусиль заставити її знову вкусити дуже складно. І вона виростає сильно.

А, і у них на стінці висить купа сертифікатів, на п"явок в тому числі, але ж на кожній п"явці штамп не поставиш...

• Подобається Подобається x 4
  6. Medusa

Medusa Well-Known Member

Галюся,
    чому їздили на ЕКЗ у Київ? Чим Інтерсоно не сподобалось? Бо для себе не виключаю можливості, що таки треба буде :girl_sad:

Зузулька,
    а які варіанти клінік у вас є?

Останнє редагування: 12 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  7. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

напишіть, будь-ласка, де ви дістаєте борову матку. як її купити, скільки коштує? і ще які трави ви п'єте?:girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  8. Medusa

Medusa Well-Known Member

Борова матка є у фітоаптеці на розі І.Франка і Грушевського. Коштує 50 г пачка - 26 грн. Я п"ю відвар, а можна її настояти на горілці чи спирту (не знаю, на чому краще). Нібито настойка ефективніша... Мені пачки вистачає десь на цикл, я правда мішаю з красной щеткой.

Боровая матка (ортилия однобокая).
    Показания: нарушения менстр. цикла, связанные с высоким эстрадиолом, кистами яичников, токсикозы беременных, бесплодие, спайки и непроходимость труб, при кистах яичников, миомах, фибромиомах, эндометриозе, эндометрите, воспалении придатков. При лечении заболеваний печени и почек (хроническом пиелонефрите и цистите).
    Возможно применение в составе сборов при лечении мочекаменной и желчекаменной болезни, подагры, гастрита, гнойных заболеваниях, колите, хроническом гепатите, холицистите, радикулите, воспалении предстательной железы, ревматизме.
    Курс лечения:
    Курс лечения составляет от одного месяца до полугода. Для спринцевания настаивают две столовые ложки травы на стакан кипятка в течении двух - трех часов.
    Приготовление настоя:
    50,0 граммов травы залить 0,5 литра 40,0% спирта и настаивать 1-2 недели в темном месте при комнатной температуре. Принимать по одной чайной ложке три раза в день за один час до еды.
    Другой способ приготовления:
    1 столовую ложку помещают в эмалированную посуду, заливают одним стаканом горячей воды, закрывают крышкой и нагревают на водяной бане 15 минут, охлаждают 45 минут при комнатной температуре, процеживают, оставшееся сырье отжимают, доводят объем кипяченной воды до 200 мл, употребляют по 1/4 стакана 3-4 раза в день.
    Опасность (как и у КЩ): может снизить эстрадиол, если есть к этому тенденция. Считаю, что ничего страшного в этом нет (только цикл удлиниться на неделю), через пару циклов всё восстановится. Если есть гипофункция яичников, то можно отрегулировать спорышем (птичим горцем) или шалфеем (если нет противопоказаний) позже – после окончания лечения боровой маткой.
    Если цель лечения боровой матки - противовоспалительное действие, то может через обострение. Например, не редко бывает обострение кандидозного вульвовагинита. Можно параллельно его и вылечить в этот момент обострения, все инфекции лечаться не в хронической стадии, а в обострение.
    Боровая матка, например, может вызывать уменьшение эстрадиола. Если он и так низкий, тогда могут быть удлинение цикла или другие нарушения. Но если цель - противовоспалительное, противоэндометриозное,... действие, тогда этот эффект - не так страшен. Просто к нему надо быть готовым.
    Если цель - регуляция цикла, противокистозное действие - тогда с учётом гормонов надо всё назначать. Могут потребоваться другие травы в комплексе. А может быть, и БМ может быть достаточно.

При бесплодии используют семена подорожника большого: одну столовую ложку семян залить стаканом кипятка, варить на слабом огне, охладить. Принимать по 1/4 стакана 3 раза в день до еды.
    Особенно полезно пить отвар семян подорожника для лечения климакса у мужчин и женщин. Обильные менструальные кровотечения, сопровождающиеся болями, плохим настроением, депрессией, это все отрегулируется отваром семян. Также отвар полезен при женском бесплодии, если оно вызвано воспалительным процессом в трубах. Для этого столовую ложку семян на стакан воды надо кипятить на маленьком огне не более 5 минут. Дать настояться. Процедить. Пить по 2 столовые ложки 4 раза в день. Можно два-три дня отвар хранить в холодильнике. Пить отвар нужно либо теплым, либо комнатной температуры. Китайская народная медицина рекомендует отвар семян в равной степени и мужчинам. Народные целители считают, да и тибетская медицина советует мужчинам при полной неподвижности сперматозоидов полечиться в период с осени до весны отваром семян, чтобы стать счастливым отцом. Во время лечения полезно принимать лечебные ванны: 50 грамм корней и листьев подорожника настаивать 40 минут в литре кипятка. Процедить, вылить в ванну, вода в которой 36-37C. Ванну можно принимать в любое время дня, по 15 дней каждый сезон - осенью, зимой, весной.

Известная доктор-фитотерапевт Макеенко: Показаниями к лечению болиголовом она считает не только миомы, но и эндометриоз, и все виды гормнального бесплодия, и необъяснимое бесплодие. В случае наличия мужского фактора советует принимать болиголов обоим супругам. Перед началом лечения она советует сделать ГСГ, потому что единственное противопоказание - это полная непроходимость маточных труб. В случае небольшого спаечного процесса или частичной непроходимости труб она советует одновременно с лечением болиголовом принимать скипидарные ванны по Залманову. В процессе лечения категорически исключается прием алкоголя. Принимают спиртовую настойку болиголова примерно так же, как и при онкозаболеваниях: начиная с одной капли, каждый день увеличивая на одну каплю и так до 40 капель, потом - в сторону уменьшения до 1 капли. И так три курса. Единственное отличие - при приеме болиголова в онкологии его пьют непрерывно, а при лечениии бесплодия после каждого курса делают недельные перерывы. Яд, надо предохраняться

Останнє редагування: 12 Червень 2009
  9. Зузулька

Та поки що ніякі, просто лікар, який робив татові операцію на жовчний міхур нам порадив таке лікування, сидимо в неті, і читаємо, що добрі люди радять!

10. Medusa

Medusa Well-Known Member

Ну, ставлення там до пацієнтів нормальне. І на загальне оздоровлення думаю вони поставлять все у правильні місця. З гінекологією там трохи гірше, бо не ставлять вагінально, а усюди де є органи, бо все ж пов"язано!!! Щодо п"явок - самі рішайте.
    Врахуйте, що як іти туди просто на консультацію - здеруть 50 грн.! але якщо ходити потім на процедури до них, то по 10 грн. щоразу будуть скошувати.
    1 п"явка з постановкою - 23 грн. Бинтують, перев"язують своїм матеріалом. Лише за памперс (його вдягають, коли ставлять на копчик) треба доплачувати 5 грн.
    За раз ставлять 5-7 п"явок.

11. Зузулька

Якщо врахувати лікування офіційне у пявковій)) клініці - то це копійки порівняно що беруть у звиклих лікарнях, і крім того страшну хімію наколять яка невідомо чи допоможе. Певне буду пробувати вмовити тата на Зелену в гості до тваринок))), дякую, що порадили!

12. Єва

Єва Well-Known Member

Я купляла в магазині з народною назвою "сквозняк" (навпроти МкДоналдза на проспекті Шевченка). Навпроти відділу з цукерками БАДи і трави продаються. В аптеках, до речі, чомусь не бачила. За борову матку і красну щетку разом заплатила 35 грн (20 і 15 грн.)

13. Medusa

Medusa Well-Known Member

Ну, якщо порахувати 6 п"явок по 23 грн., 10 процедур - то иходить немала сума, 1380 грн. Але може Вашому татові менше пропишуть. Але щодо хімії - то згідна однозначно!
    Треба лише добре харчуватися в той період. А сам процес - зовсім не страшний, я перший раз лише аж трусилася з переляку, а потім - миле діло :). Я можу порівняти з операцією, і переді мною вона зараз теж маячить - то можу однозначно сказати, це в мільйон раз краще за операцію!

14. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Галичанко. ЗВітуюсь.
    Випробувала тести. Тести хороші, і в цьому циклі дуже допомогли, бо О щось в мне зовсім змістилась. Тепер не знаю, чи то цикл буде довший, чи з якої то радості.

• Подобається Подобається x 4
  15. Галюся

Галюся Well-Known Member

Medusa
    до Інтерсоно маю притензії, не можу їм цілком довіряти. та й до лікарки, до якої мене направили після Палиги, теж не дуже добре ставлюся (є об"єктивні причини не довіряти саме цій людині). мої родичі лікувалися в Інтерсоно і мали з ним дуже великі проблеми. про них я можу 100% сказати, що там заробляють гроші всіма законними і не законними способами. тому в Інтерсоно не звернуся за допомогою, хоча, перші до кого ми прийшли, це до них.
    а в Київ радили багато знайомих, і саме ту клініку де мибули. тому про Інтресоно навіть не думаю. хоча звичайно вони допомагають багатьом. просто це мої переконання, моя особиста думка. нікого не переконую чи відмовляю від їхніх послуг.

Останнє редагування: 13 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  16. галичанка

галичанка Well-Known Member

А як же дві заморожені в Києві дитинки-ембріони?

Я була на безкоштовній консультації колись в Люби Михайлишин, здалось, що нічого так лікар. Ви про неї щось знаєте? Але більше туди не пішла, бо ніяк не могла попасти на виписані мені обстеження в Інтерсоно, страшенні черги.

Останнє редагування: 13 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  17. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

пріветікі всім всім!!!! я щойно повернулася з відпочинку!!!!!! емоцій купа!!!!!!!! здоровя також з чоловіком понабиралися!!!!!!
    ви всі стільки понаписували, що не можу ще всього прочитати!!!

• Подобається Подобається x 8
  18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

З поверненням! Я тільки недавно згадувала про вас.:girl_in_dreams:Як відпочили, і де були? :girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
  19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

відпочили просто таки суперськи, були далеко в Турції, а там сосни, гори і море, а повітря...))))))

• Подобається Подобається x 9
  20. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Якщо хтось надумає пити, пам*ятайте, з болиголовом треба бути дуже обережним,
    і обов*язково захищатись від вагітності!

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.