Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

дякую за інформ. мій чоловік не курить, не п'є, тепер то взагалі (вже роки 2) 200гр. пива раз на 3 місяці я думаю не є основною проблемою. Трібестан він приймав протягом місяця, звичайно сперма стала краща, але не супер.
    ой дівчата, а ті бухарики тільки аборти луплять. я зараз все більше схиляюся до того, що ніхто з нас тут не може вирішити коли зародити нове життя. не від нас залежить коли людина помирає і коли народжується. можна робити штучне запліднення багато раз, можна лікуватися роками, а можна 2-3 місяці, можна безкінечно викидати космічні суми в клініках. а все одно стається так як хоче хтось інший,а не ми. ми можемо багато чого купити, заробити, а от питання життя і смерті людина не може контролювати. згадайте, якщо занєте таких, тарше покоління. часи коли моя бабуся була в нашому віці, тоді були війни все було не так, і ті люди,які не мали дітей не лікувалися, ніхто ж і про контрацептиви не знав, в більшості всі вагітніли зразу(ну це зрозуміло), хтось чекав 2,5,7,10 років і все було само собою, бо так чогось мало бути, а є такі, які так і не мали дітей.

• Подобається Подобається x 6
  2. Medusa

Medusa Well-Known Member

Ірчик, ну я взагалі для всіх написала, надіюсь що не забомблять за такі великі пости, я сама злякалася :)
    Ну і мій чоловік не п"є-не курить, пиво в помірних дозах. Але ото думаю певно зроблю йому оте смакотиння з алое, воно ж не зашкодить, а надіюся що і справді буде смачне! І може мому чоловікові від того буде приємно, що я отак за нього дбаю :)
    А про те що от там десь аборти, і комусь везе більше ніж мені - то певно не можна так сприймати. Треба дивитися, а що Я, а про когось - то хай сам за себе думає. Не наше то діло, судити інших і про інших.

3. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, будь-ласка, де робили спермограму ваші мужчини. Чоловікові лікар ніякої лаболаторії не нав'язував, лише як варіант назвав Астар.

4. Medusa

Medusa Well-Known Member

Унілаб: http://www.unilab.com.ua/index.php?price=0#94

5. Галюся

Галюся Well-Known Member

"Біокурс", вул. Новаківського, 8/1 (вулиця за готелем "Дністер")
    тел:261-05-94, 261-05-95, 261-05-96.

• Подобається Подобається x 2
  6. галичанка

галичанка Well-Known Member

Зараз напишу в ПП вам координати своєї лікарки.
    Я знаю, що методи лікування труб дуже різні, певно залежить від конкретної ситуації: препаратом Дістрептазою, в Саках, лапароскопічною операцією. Але якщо робити операцію, то за якийсь час в трубі можуть знову утворитись спайки, тому на час операції сперма чоловіка має бути у відмінному стані.

Сінево, клініка Титовця.

• Подобається Подобається x 3
  7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Дівчатка, завтра йду здавати гормони...Чи потрібно здавати кров на гормони натще?

8. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я здавала завжди натще:girl_sad:

9. Medusa

Medusa Well-Known Member

Дівчата, в мене новина.
    Ну не така як ми всі вчора хотіли, але все-одно для мене суперова. Прийшли до мене сьогодні М, трохи зарано, але не в тому суть. Мене МАЙЖЕ НЕ БОЛИТЬ!!! Ну трохи покрутив живіт, трохи в жар кинуло. І все!!! Галюся, я не вмираю від того жаху, як завжди то було! Я ну просто щаслива, надіюся що все в мене вийде!

Все, усім рекомендую п"явок!!!

• Подобається Подобається x 11
  10. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

як ви лікуєтеся тими пявками? якщо не секрет, то що саме?які проюлеми безпліддя там лікують?

• Подобається Подобається x 1
  11. Janochka

Janochka миється в бані

Дівчатка, а в мене теж колись під час М болі були ужасні, можна було на стінку дертись, мені подружка порадила попити травку матку боровую, на спирту настойку робила, потім я ще сказала про цю траву своїй лікарці, то вона сказала, супер пий обов*язково, це дуже хороша трава, але лише до овуляції , зразу після місячних, я попила десь 1.5місяці, і мене зовсім не болить зараз нічого під час М,практично нічого не відчуваю, це просто чудо:girl_in_love:,і ще є багато інформації в і-неті,що вона чистить жіночий організм і також дуже часто допомагає завагітніти,:girl_claping: завагітніти покищо не допомогла, але бачу, що допомагає

• Подобається Подобається x 5
  12. Галюся

Галюся Well-Known Member

УРАААА!!!))):girl_claping: ну хоть якась приємна новина))) дуже радію за тебе)))
    в мене тільки питання, тобі п"явки ставили вагінально чи зовні?
    бо як вагінально то я на то ніяк не зможу зважитися(( бррррррррррр(((( навіть уявити собі цього не можу(((
    і настойки трав мені не підходять(((
    блін, нічого не підходить, буду далі мучитися(:)girl_cray:

Але за Medusa дуже рада)))

Ой, і в мене теж новина)))) я схудла на 3 кг))) УРААА!!!))) трохи та скакалка дає результат)))
    ще сьогодні була в Палиги, посиділи, поговорили, він нас заспокоїв, сказав що з вересня починає програму ЕКЗ в себе в клініці, тому нам більше не треба буде їхати до Києва, єдине що треба попросити щоб кур"єром прислали оригінали деяких аналізів, які будуть ща дійсні. чоловікові порадив раз в місяць, за літо, здавати спермограму, щоб бачити динаміку, чи часом не погіршується якість сперми.
    а взагалі попросив розслабитися, жити нормальним життям, не зациклюватися, бо тим робим набагато гірше.
    так що ми так і зробимо) розслабляємося, живемо та отримуємо задоволення)в липні їдемо відпочивати, а вже з вересня почнемо знову боротися за наше малятко)

Останнє редагування: 11 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 10
  13. Medusa

Medusa Well-Known Member

Дівчата, мушу зізнатися, що таки пила вчора увечері таблетку, але лише ібупрофен, тобто таблетку, яка мене рятувала десь так 4-10 років тому, останнім чаосм - не допомагала зовсім. Тобто зрушення є, але ще не зовсім омріяний ефект.
    Мені ставили зовнішньо - на копчик, печінку, наднирники, селезінку, нирки, гінекологію (спереду внизу живота) - двічі, і знову на крпчик. Має бути ще 2 рази на гінекологію. Тобто лікували усе гамузом, що може добре а може й не дуже, бо за той час можна було б лікувати саме мій ендометріоз, тобто гінекологію-копчик. Ну ще разок печінку.
    Коли я йшла перший раз, було страшнувато, але я заплющила очі і сказала собі: треба! А зараз - йду як на роботу, ніяких особливих відчуттів уже немає.

Чекаю, коли Christi (в неї теж багато досвіду щодо п"явок) повідомить мені, до кого можна піти щоб ставили саме вагінально. Очевидно, від таких постановок має бути набагато більше користі. Я б зараз зробила перерву і десь з вересня ще зо 5 сеансів зробила.

П"явки регулюють гормональний баланс, покращують циркуляцію крові (для нас важливо в малому тазу),в них є коло 100 біолог.активних речовин, яких більше ніде немає і синтезувати їх хімічно не вдається. В неті є море інформації про гірудотерапію. Я в це вірю набагато більше, ніж у гормони.

А ще... тільки не лякайтесь сильно :) хочу може спробувати апітотерапію (бджолами). Я читала наукову медичну статтю, де доктор доповідав результати лікування ендометріозу бджолами і травами, тривалість лікування складала до 6 місяців - і були дуже помітні покращення, і не було рецидивів! Тож якщо хтось має інформацію хто таким займається у Львові - дайте знати будь-ласка!

Про борову матку - я її п"ю також, лише відвар, і красную щетку також ,уже 2 цикли. Але не можу стверджувати, що вони дали якийсь особливий результат (я почала ще до п"явок). Але продовжую, бо фітотерапія не дає результату за 2 тижні, це треба місяцями лікуватися.

14. Mariana

Mariana Well-Known Member

А куди саме Ви ходити ставити ті п'явочки?

15. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я знайшла їх в неті, клініка на Зеленій. Але багато хто ставить на дому.
    Можу дати лінк на їх сайт, але почуваю себе рекламним агентом.
    http://www.hiruda-med.ho.com.ua/

Останнє редагування: 12 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  16. Зузулька

Зузулька Well-Known Member

Дівчатка, на рахунок спермограми! Ми не могли завагітніти після першої дитинки 12 років. Спермограма постійно показувала слабку діяльсть сперматозоїдів. Дуже залежало від стилю життя мущини: постійна сидяча робота, машина, пиво, куріння, та і 37 років - не юнак вже. Поїхав мій коханий у відрядження із сином в іншу країну і там вони по 15-20 км. щодня проходили пішки два тижні - що ви думаєте, я завагітніла за перший раз після його поїдзки, і лікар мій підтвердив, що багато ходити, рухатись, плавати в басейні значно покращує якість сперми. Закликаю поганяти своїх коханих трошки, і не зациклюйтесь на постійній думці про дитинку, вона обовязково буде, що я Вам щиро бажаю!!! (знаю по собі)

• Подобається Подобається x 9
  17. Зузулька

Я Вам такво скажу - Ви ГЕРОЙ, як глянула та ті п'явки, вже хв. 10 пройшло а мене ще морозить, а щоб вони мене ще жерли - ніколи!!!
    Колись мене в ставку вкусила така краса, то кров зупинити десь годину не могла, ледь її сіллю відігнала, фу, кошмар який! Треба до них дуже добрих лікарів, які знають що роблять. Моя свекруха ставила п'явки на вени на ногах, бо в неї було варикозне розширення вен, то після тих процедур відкрилися трофічні язви на ногах, і все закінчилось операцією на вени яку робили в госпіталі на Чехова, так що треба дуже довіряти лікарям, і вважати, панацеї від хворіб немає, і все лікування приймати з розумом! Я не хочу вас відмовляти чи страхати але це теж дуже серйозне лікування!!!

18. Medusa

Medusa Well-Known Member

Та мені ті фотки теж страшні! Якось вони так ну вже дуже натуралістично зроблені. Але насправді нічого страшного в тому немає.

Після п"явки кров певний час не згортається, бо у її слині є речовина, що розріджує кров і запобігає її згортанню (щоб п"явка могла спокійно напитися). Кров перестає текти через 12 год., згодом через кілька, може до 5-ти годин. Це і є насправді найнеприємніший момент лікування, бо відчуваєш слабкість, крутиться трохи голова, стан - наче хмільний, ну і ще з тебе тече кров. Добре робити це увечері, прийти додому, лягти спати. На ранок вже все ОК. Незручне трохи лікування...

Щодо лікарів - то згідна, тому трохи боюсь ходити по хатах до "спеців", у цих хоч ліцензія є, їх хтось перевіряє.

І у ставку зовсім інші п"явки, без лікувального ефекту.

19. Зузулька

Я Вам бажаю міцного здоров'ячка, і щоб це все лікування Вам принесло тільки користь і бажану вагітність! Ну що сказати, дійсно герой)))))
    Просто зараз мене в поліклініці так налякали тими процедурами, що пов'язані із кров'ю - кажуть що лукавлять часом лікарі, п'явку не один раз використовують, а це загроза зараження гепатитом, СНІДом.... вони хоч дають в тому закладі якісь документи, чеки про лікування, я чого так у Вас вчепилась, в мене батько 170 кг і йому радять як раз покращити обмін речовин тими домашніми тваринками)))) а ми не можемо вирішити з клінікою. Наперед вдячна за інформацію!!!

20. Christi

Christi Well-Known Member

Найкраще щоб не переживати, що використовують п"явки по другому чи третьому колу, купувати їх самому в держ. аптеці. Мені лікарка казала купувати самій, і я була спокійна що вони новесенькі, хіба і в аптеках щось хімічать?

Статус теми:
Закрита.