Як нарешті стати мамою? (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Thebestnata, 26 Квітень 2016.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут

місячні регулярні, ну може бути плюс мінус день чи 2. але переважно чітко на 29 день починаються. цього місяця фоліколометрію не робили, бо так після рентгену не можна було планувати. взагалі мені Склярова казала, що при прийнятті Візану буде сильно "мазатися" навіть протягом цілого місяця. нічо не мазалося взагалі)

Останнє редагування модератором: 29 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Не дає мій спокою собі і мені. Давай проп'ємо ті антибіотики від інфекцій, що одна лікарка казала. Інфекції в стадії G. А ця каже не треба пити. А після антибіотиків радила перша лікарка пити Трібекс, мол на ньому всі вагітніють. От він в це вірить...

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

а для чого терміново пити антибіотик ? Організм сам до них виробляє імунітет.
    Вони більш небезпечні якщо вже вагітною їх підчепити, а як ви плануєте зараз обстеження то для чого себе травити ?? "На всякий випадок"?
    Тут вже в темах багато писали про торчі, пошукайте.

Вкладення:

4. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Якщо в стадії G, то нема що лікувати. Ось що знайшла:

"если в крови выявлены только антитела класса G, это означает, что инфицирование произошло достаточно давно, в организме сформировался иммунитет к данному возбудителю и в настоящий момент заболевание не представляет опасности для матери и плода;

антитела класса М в большинстве случаев указывают на острую фазу заболевания, даже если нет никаких проявлений;"

Тобто "ця" лікарка явно права. Ну прямо таки всі й вагітніють на тому препараті. Тоді у всіх вже давно були б діти. Та сама байка, як і про оральні контрацептиви, після яких на відміні теж усі вагітніють, як лікарі деякі стверджують. Але то "рулетка": в когось спрацювало (і ще невідомо, чи то ефект відміни, чи просто час настав слушний, і жінка б завагітніла сама на рівному місці), а комусь - по цимбалах. Так же ж можна себе залікувати. Є в мене одна знайома, яка лікувалась старанно багато років, пила і колола все що призначали, а потім їй сказали, що вона не зможе мати дітей саме через те, що залікувалась (не скажу точно, як це правильно формулюється медичними термінами). Не знаю також, чи правий був лікар, який їй таке сказав. Але факт лишається фактом.

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

_Що то за клініка, де не можуть порадити в такому простому аналізі?
    Нехай звернуться у медико-генетичний центр на Лисенка

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Orman

Orman Модератор-бомба

))))
    щось мені підказує, що знайомі там де Зетта, їм "трошки" далеко до Лисенка

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Інфекції з антитілами Джі лікуються лише тоді, коли в динаміці титри наростають і суттєво. Тобто це означає, що хронічний процес в організмі із стадії ремісії перейшов у рецедив. Якщо вам без аналізів у динаміці призначають лікування- це нонсенс.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. ckorpionsha

Без аналізів у динаміці нам призначили обом антибіотики, а мені ще й свічки

9. Sunichka

Насправді це жахливо, коли людина може залізти в інтернет і набратися звідти знань більше, ніж медик за 8 (чи скільки там зараз вони вчаться) років навчання (не кажу вже за роки практики). Добре, якщо ми всі ліземо в інтернет і зберігаємо своє здоров"я, перевіряючи слова лікаря. Тільки уявіть, що можна з собою зробити, бездумно приймаючи все, що каже "хтось" у білому халаті. А потім - лікувати наслідки неправильного попереднього "лікування". Одним словом, ідеальний пацієнт.

10. ckorpionsha

Вона пояснювала це так: ця інфекція робить викидні на ранньому терміні, ця на середньому, ця ще щось робить. І шо, що в стадії G, попийте і майте спокій. Ви ж не пили від них нічого. ( Та я про них і не знала)

11. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Ще я допишу. Бо просто в шоці, що маючи титри igG , і не маючи igM щось хочуть "лікувати".

Так сталося, що чи я в дитинстві не краснухою хворіла, чи то така надлегкп форма була, але igG (значить - імунітет ) в мене не було. Чим страшна краснуха під час вагітності, думаю, знають всі. Так от здавши ще на початку планування торчі, про це я і дізналася. Я дуже перелякалася, бо не маючи імунітету великий ризик захворіти у тяжкій формі. Тому робила щеплення. Після щеплення впродовж якось часу з"являються титри igM для краснухи. Потім вони потрохи зникають. Тобто я, фактично, хворіла. Просто у такій легесенькій формі (вакцина була з порушеним ДНК вірусу). Паралельно з тим почав рости igG. Через пару місяців igM зник, а igG величезний. Тобто тепер я маю імунітет. Не хворобу, яку треба лікувати, а імунітет.
    Так само більшість людей має igG до герпесу, маючи нульовий igM. І якби здавали аналіз на igM герпесу, коли вилізає "простуда", то бачили б, що титри ростуть.

Хоча як раз при наявності igG герпесу вам могли і назначити ацикловір. Хоча частіше назначають іммуномодулятори. Бо краще підняти свій імунітет, ніж намагатися ослабити хронічний вірус.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Sunichka

Це те саме, що зараз пити ліки від усього, чим перехворів за все життя. Про всяк випадок. Сміх, та й годі. От у мене, наприклад, є антитіла до краснухи (G) - 300 одиниць. Торчі здавала. Це означає, як мені пояснила лікар, що я або перехворіла нею (виключено, бо я таки не хворіла), або ж була щеплена проти неї. І це дуже добре. Бо є імунітет проти хвороби. А от якби антитіл не було - потрібно було б зробити щеплення, щоб вони з"явились.

За логікою вашого лікаря, треба пити ліки навіть від тих хвороб, від яких у вас є щеплення =) Інфекції можуть спричинити викидень, якщо вони перебувають в активній фазі. Тобто, якщо на них захворіти саме у період вагітності.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

[OFF/]До речі, у краснухи великий відсоток безсимптомного протікання, я про це дізналась, коли сама здавала торчі, і приємно була здивована наявністю імунітету - його має значно більше людей, ніж вони собі вважають, бо не пам'ятають як хворіли.[/OFF]

14. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

15. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Думала я про вас кілька днів. Звісно варіантів може бути багато. Та якби надумали далі здати якісь аналізи то може варто здати саме на сумісність спершу.

16. ckorpionsha

Чесно, шкода грошей. Лікарка просила міряти БТ, не міряю. Не можу, так то набридло, чесно. Перевірю труби,а далі подумаю. Я забила на то, а мій спати не може через то...

17. ckorpionsha

Збираємо гроші, як не вийде нічо за літо-осінь зробимо ІКСІ

18. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Прочитайте ще про рентген труб добре, і тут у дівчат попитайте, у скількох він виявився абсолютно неінформативним. Я одна з них.
    За кордоном його вже фактично не використовують, можете пошукати статті. Я почала шукати вже "після" і даремно.
    Рентген показав нормальну прохідність, на лапарі виявилоось труби не прохідні...а мене за той час стимулювали, стимулювали, при тому що чисто механічно нічого не могло вийти.
    Тому все таки я теж за те що сумісність це саме просте і інформативне з того що можна зробити зараз.
    А якщо ні то вже краще лапару, чим бавитись в лотерею з тим рентгеном.

• Подобається Подобається x 4
  19. ckorpionsha

То не ренген казали буде, а узд, після якого можна теж вагітніти.

20. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Мені колись ще Філіп"юк казав, що не завжди спайки (якщо вони є) видно на УЗД. Тому тут не знаю.

21. ckorpionsha

Щоб ходити на ті всі перевірки/аналізи то тре відпустку на пів року брати. Як інакше ходити