Як нарешті стати мамою? (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Thebestnata, 26 Квітень 2016.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут

місячні регулярні, ну може бути плюс мінус день чи 2. але переважно чітко на 29 день починаються. цього місяця фоліколометрію не робили, бо так після рентгену не можна було планувати. взагалі мені Склярова казала, що при прийнятті Візану буде сильно "мазатися" навіть протягом цілого місяця. нічо не мазалося взагалі)

Останнє редагування модератором: 29 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. fillette

fillette Well-Known Member

Як варіант, могла яйцеклітина запліднитись, хгл почав рости, слабка смужка. Потім зірвана вагітність і хгл менше 1. Я б вам радила трохи розслабитись і не зациклюватись. Все буде добре.

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Не мала толком як підписати: уроки,кухня. Дівчата, я не зациклена і не плачу над кожним пустим тестом. Відбулись певні маніпуляції, відповідно чекала результату тому і робила тести.
    Я знаю свій організм, тому добре відчувала, що щось у мені мінялось цього місяця. Після півгодинної теревені з лікаркою, вона каже, що може на фоні Інофоліка я відчула справжню другу жіночу фазу з тими змінами, що у мене були. І вони ніби норма, а не признаки. Але не думаю я так. Або вона каже, ХГЧ був, але почався зрив і він вмирає. Каже можна робити динаміку, а вдруг. Я сказала ні, не буду.
    Зміни, може це норма чи наслідок чогось: розлад кишківника сильний(гази, перепрошую)- можливо дія прогестерону, груди не боліли, а вони нили сильно, вночі,вдень. Груди стали огого, мій за півтора року їх такими ще не бачив і я теж. Форма мінялась, роширювалась. Спишемо це на нормальну другу фазу. Далі: я почала вночі прокидатися, загалом сплю,як у танку. Це теж не варіант і не признак, типу. Полоска потемніла на животі, припустимо Інофолік. Вечірню тошноту днів три не враховувати. Відповідно смутні полоски +це описане вважала за те, що очікувалось.
    Але, груди ще тримають ту форму, ниють, трошки зменшились, полоска ще є. ХГЧ не здаватиму, шкода грошей.
    Лікарка каже, що може й було щось, але ці абортуси можуть бути щомісяця, просто не всі так до себе ретельно ставляться/читають/роблять тести.
    Лікарка запропонувала перевірити труби, здати каріотип. І не інсемінацію, а Іксі. Я кажу, сорі, але ми нічого не плануємо з штучних запліднень. Мало часу.
    Ввечері лікарка каже: зробимо перевірку труб на 7-8 день циклу, здайде обоє каріотип, пийте Інофолік і забийте на все ( ну не так грубо))). Кажу добре, це зроблю і все!!! А вона дуже прошу міряйте ще цей місяць БТ, я хочу бачити. Кажу мені набридло. Попросила ще цей місяць.
    Що я далі роблю: забиваю на то всьо, готую свою фігуру до липневого відпочинку, займаюсь своєю роботою, сім'єю, інтересами.

Буду мати результати то тут відпишусь. Для мене планування було невідомим айсбергом. Малий з'явився, виносився,народився.
    Дасть Бог - буде й другий.

Лікарка каже, що затримка - це 10 днів, а не 5. І до 8 тижнів плід не рятують, бо якщо організм його відштовхує, то знач є причина. А рятувати вони можуть по бажанню жінки і звісно під її відповідальність за наслідки. Наприклад торчі, які уражують плід/діти з вадами.
    Тому дякую всім за підтримку, буду заходити в гості, читати, щось писати. Але ото чекання ділов/тести/БТ/читання чогось "а вдруг" вимотує і відволікає. В червні буде рік плануванню, до вересня не вийде - візьмемося знову.

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. ckorpionsha

Скинула у тему про тести

5. Kandya

Kandya Well-Known Member

це найкраще, що можна було придумати. Зрештою, чоловіку лише 40, а не вже 40. Мій дід дядька у 50, а тата у 53 народив. І ше жив до майже 90. Так що все у вас буде Ок

• Подобається Подобається x 4
  6. ckorpionsha

Чоловіку 35, мені 36

7. ckorpionsha

Дівчата, у 50 родити я не збираюсь і планувати теж. На кого ту дитину лишати? На малого

8. Kandya

Kandya Well-Known Member

я просто десь читала, що 40... знач помилилась. Але то дідові було 50, бабі -- менше 30

9. ckorpionsha

Ну в такому випадку можна))) я випила дуфастон в пів 5, більше не п'ю. Як таких ділов то нема, тіки коричневе тече/маже. Напевно дія дуфастону, ниють дуже груди. Ранком таблетка вийде, поспостерігаю. І все. Надіюсь це не припущення лікарки, і так буває при позаматковій. Але ми ту версію відкинули

10. ckorpionsha

Ну що скажу, виділення сильно коричневі кусками, як у мене було при позаматковій. Це не місячні стандартні. Слідкую далі

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Я не особливий спец в таких питаннях, але, як на мене, аналіз ХГЛ чітко показав що вагітності нема і не було, при вагітності він швидко росте майже від запліднення, а при викидні ще досить довго тримається, тут вже про це писали і в мене так було. Чи при нормальній чи при позаматковій на такому терміні мали б бути зовсім інші цифри.

Ті hometestи викиньте, і більше ніколи не купуйте, про це теж вже кілька раз говорилося що вони постійно показують такий(не достовірний) результат.
    Не ображайтесь, але ви себе явно накрутили. Факти і здоровий глузд говорять що вагітності не було. Згустки зараз це теж абсолютно не показник.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ckorpionsha

Та я руками і ногами тільки за, щоб ці місячні пройшли вже завтра. Тести більше не купляються. Мені на це все вже шкода грошей. І на каріотип шкода, і на прохідність труб. Але ці два зробити лікарка дуже просить. Так що дасть Бог всі ми звідси підемо вагітні скоро!

• Подобається Подобається x 2
  13. ckorpionsha

Мазанина підходить до фінішу, хвала Богу. Ні лікарка, ні я не знаємо чому при двох гарних овуляціях в одному циклі не сталася вагітність. Вона сказала, що вже вірила, що то воно. Тільки Бозя знає чому...

14. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Причин може бути море: від дефіциту вітаміну Д до несумісності генетичної. Це якщо проблема в імплантації, а не в трубах.

15. Марточка

Марточка Well-Known Member

@ckorpionsha всього навсього при двох))) в мене кожного місяця овуляція була 4,5 роки ( з них підтверджена гарна на фолікулометріях не менше 30-ти) і вагітність не наступила, причину знайти дуже важко

16. ckorpionsha

А якщо з каріотипом проблеми то там чимось поможеш? І у мене є дитина, то каріотип може бути бракований?

17. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата а якщо не сумісність генетична то еко вдасться ?

18. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Еко роблять але, як мені пояснювали відсоток на удачу дають менший, чим при звичайному еко (хоч і воно теж як лотерея :)). Там дуже багато факторів.
    Тут трохи розписано, але в кожної клініки свої підходи і препарати для підтримок організму і тд.
    Клиника ЭКО | Надо ли бороться с HLA?

Останнє редагування: 7 Травень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ЕКО може вдатися. Але там дуже великий ризик переривання вагітності ще до 10-12 тижнів ( материнські антитіла починають просто знищувати плід). ТОбто тут ще залежить, чи це часткова, чи повна несумісність. При частковій шанси є. При повній- практично ні. ( п.с. у мене є така знайома "несумісна"пара, де 7 років вони проходили все можливе. Там було щось 6 чи 7 переривань вагітностей на терміні у кілька тижнів. Зрештою, коли вони розійшлися і одружилися по другому разу, то у них обох в перший же рік у нових відносинах народилися здорові дітки)

20. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Так. При умові, що капаєте імуноглобулін.

21. ckorpionsha

Значить перш ніж пробувати все на світі, наприклад у такому віці, як ми з моїм краще здати аналіз на сумісність?