Як нарешті стати мамою? (6)

Discussion in 'Пузата хата' started by Thebestnata, Apr 26, 2016.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут

місячні регулярні, ну може бути плюс мінус день чи 2. але переважно чітко на 29 день починаються. цього місяця фоліколометрію не робили, бо так після рентгену не можна було планувати. взагалі мені Склярова казала, що при прийнятті Візану буде сильно "мазатися" навіть протягом цілого місяця. нічо не мазалося взагалі)

Last edited by a moderator: Apr 29, 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

На другий день циклу.
    Вже незнаю що думати, завагітніти не можемо.
    Єдине робили тест на сумісність - результат сумнівний. Але я не впевнена в його достовірності.
    Ще піду перевіряти труби...

Надіслано від мого SM-A300H, використовуючи Tapatalk

3. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Напишу ще про наші справи) Ми перездали спермограму чоловіка , чекаю результату і дуже сподіваюсь що погані показники у нього були через перенесену хворобу, хоча ми для профілактики простатиту та покращення сперматозоїдів трошки підлікувались)) трошки... в силу вступили уколи, свічки, настойка струмені бобра (чи якось так)горішки, вітамін Е, фоліо , надіюсь результат мене порадує ! Я вчора була на консультації в Михайлишин Л.О призначила мені для Аквадетрим віт D 3, Омега 3 і йшла мова про Біовен, але він ще під питанням , спочатку лапара. Завтра буду знати вже дату операції, так хочу знати що з тими трубами, але так боюсь почути ...ой навть не кажу:girl_sad:що доброго може бути з трубою після трубної вагітності ((

4. Annyhka Kavetska

Скільки часу плануєте вагітність? Чоловіка спермограма хороша? сумнівний результат це як? сказали що 50/ 50 сумісні чи що?
    --- дописи об"єднано, Jan 14, 2017 ---
    vikulyamamulya, овуляцію ви відслідковуєте? Ще б до картини ваших гормонів прогестерон здати, його найкраще здавати через 7 днів після овуляції,якщо я не помиляюсь

5. vikulyamamulya

Два роки, але а цей період виявили поліп, пів року пили таблетки, потім гістера з видаленням, потім три місяці Ок. Була фолікулярна киста. Минулий цикл була на узі, овуляція відбулась, лікарка сказала все як по книжці. Спермограма не ідеальна, зараз виявили лейкоцити, тому будемо з тим щось думати, звідки ця радість взялась.
    Тест взагалі дивний, разом з лабораторією де здавала. Розшифровки нема, вказано тільки що виявлені сім'яні нитки --50-70 в п.з. слаборухомі. Проба Сімса-Гунера сумнівна. Тому особливої уваги на цей тест не даю. В крайності ще поправимо спермограму і повторимо.
    Плюс у мене була ерозія. Я її не лікувала, на останньому огляді лікарка сказала що ерозії нема, проте є ще маленьке запалення. Чекаю результатів мазка.

Два роки, але а цей період виявили поліп, пів року пили таблетки, потім гістера з видаленням, потім три місяці Ок. Була фолікулярна киста. Минулий цикл була на узі, овуляція відбулась, лікарка сказала все як по книжці. Спермограма не ідеальна, зараз виявили лейкоцити, тому будемо з тим щось думати, звідки ця радість взялась.
    Тест взагалі дивний, разом з лабораторією де здавала. Розшифровки нема, вказано тільки що виявлені

6. vikulyamamulya

Власне контроль другої фази мабуть теж буду робити. Раніше міряла Бт, то друга фаза ніби 12 днів триває і бт різко падає в останній день.
    На наступний тиждень записалась на рентген труб. Починаю вже переживати.

7. Annyhka Kavetska

це вже супер, можете її цикли 3 поспостерігати так будете знати як вона відбувається регулярно чи ні , бо ото фолікулярна киста може свідчити про те що не кожного циклу є О, я через таке проходила з тими кистами фолікулярними, постійно переростали фолікули і ніяк тріскати не хотіли. Поліп міг бути причиною, зараз його немає, тому думаю вам панікувати та здавати гори аналізів не варто! З Вашого допису зрозуміла що активно планували ви 1 рік та 3 місяці якщо від 2 років відняти гістери,оки... А ще плюс до того що у жінки в нормі на рік 2, 3 аноовуляторні цикли то у вас вийде рік планування. А навіть цілком здорові пари мають час для зачаття 2 роки та не потребують жодних обстежень, ви молодець зробили гормони, вони у вас впорядку!)) Є покази до перевірки труб? були перенесені запалення? операції в області малого тазу? ендометріоз?

8. vikulyamamulya

Я так розумію що ми пішли в бій і перевіряємо все. А труби перевірити після гістери, щоб виключити цей фактор.
    А насправді нутром чую що мому організму потрібен час щоб відновитись після цього всього. І все буде добре.
    Бо я вже сильно зациклилась на цій темі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Annyhka Kavetska

Знаю як вам хочеться зробити все щоб якнайшвидше завагітніти, але може не варто мучити себе аналізами? Бажаю // полоски :girl_smile:
    --- дописи об"єднано, Jan 14, 2017 ---
    Вірте своєму нутру:girl_curtsey:
    Буде!
    О тааак це найбільша проблема плануючих пар, ну ніяк той мозок ми не можем переключити хоча і всі це розумієм, що потрібно переключитись, розслабитись, не думати про ЦЕ

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. vikulyamamulya

Та знаєте я думала почекати з аналізима. Але ми вирішили зараз здати і знати що все добре. І спокійно все відпустити і дати відпочити організму.
    Я Вам також бажаю // яим плскоріше.
    Ще записалась на дев'ятницю в ц. Святого Антонія.

• Подобається Подобається x 2
  11. Annyhka Kavetska

Можливо ви і праві) В кожного свій правильний шлях)) Я коли перестаю здавати аналізи, робити узд, тести на О, приймати якесь лікування, то одразу вагітнію, але у нас причина в іншому...
    Точно допоможе, вірте! Я теж записувалась

12. Oksani

Oksani New Member

Дівчата,є проблеми в чоловіка (відхилення у спермограмі),не виходить завагітніти - порадьте до кого звернутись? - уролог чи все ж андролога шукати? - чи в нас у Львові ця професія об'єднана? Чи є випадки, коли Мартин або ж Черепанин допоміг? - час лікування і якими ьули обстеження і коли настала довгоочікувана вагітність?? Дякую дуже! Сподіваюсь відгукнетесь!!!

13. lika anhelika

lika anhelika Active Member

ні в михайлишин не були ще, плануємо звертатися після свят, та от вагаюся чи в альтернативу до михайлишин чи в інтерсоно ДО Гуняк (знайома радить, каже що в інтерсоно обладнання краще)???
    --- дописи об"єднано, Jan 17, 2017 ---
    читаю про Інтерсоно багато позитивних відгуків, а от про альтернативу багато не пишуть??

14. Kytcyna

Kytcyna New Member

Дівчатоньки привіт)
    Я новенька, потрібна допомога( не можем завагітніти, поки якогось ретельного обстеження не робили з чоловіком...але вже хочем дитятко)
    Невиходить близько року( з чого почати? Навіть не знаю до якого лікаря бігти спочатку, бо маю трохи проблеми з гормонами щитовидки, чи до гінеколога спочатку чи до ендокринолога, хочеться якось підготуватися, можливо підлікувати щось потрібно буде( порадьте будь ласка, з досвіду, куди можна звернутися і мені і чоловіку, бо навіть не знаю з яких аналізів починати( дуже дякую хто відгукнеться)

15. Oksani

Oksani New Member

Гінеколог! - шо тут думати, а чоловік може вже на спермограму записуватись (хай зробить дві) - урологи тік з двома на руках (в порівнянні) починають працювати.

16. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

До ендокринолога. Щитовидка може якраз і бути причиною невагітнення, тож, якщо ви про це знаєте, то з цього і треба почати, і в будь якому разі гормони треба підтримувати в нормі, щоб виносити здорову дитинку.

Надіслано від мого X9180, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Kytcyna

Kytcyna New Member

Можливо порекомендуєте якусь клініку, для чоловіка?
    Бо він в мене вічно така зайнята ковбаса, хочеться якось назбирати базу де йому це все здавати)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

18. Oksani

Oksani New Member

19. Cherry Cola

Cherry Cola Active Member

Шукайте гінеколога-ендокринолога. Наприклад, Городинчук Зорислава Богданівна. Я б радила нічого поки не здавати а піти до неї на консультацію. Я, наприклад, здавала гормони щитовидної, прогестерон і пролактин. Проблеми були з пролактином.

20. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Напевне мені сюди...

Зібралась із мужністю і нарешті після чистки побувала у гінеколога. Вона мене не дуже то і вислухала, а одразу написала список із 10 аналізів, які треба здати. Наголосила, що говорити будем лише тоді, коли принесу їх результати. Сюди за порадою - це так має бути (зразу стільки всього здавати), а чи мені краще почати пошуки іншого лікаря?

21. Bize

Bize Well-Known Member

Я думаю, що для початку Вас мали оглянути і призначити УЗД. І вже, оцінивши результати УЗД, лікар знає, які аналізи потрібно здавати, а які - ні. І незалежно від результатів узд, здайте аналіз на афс, щоб виключити цей синдром. Мені, наприклад після того, як загинула дитинка на 9 місяці через відшарування плаценти, сказали що у більшості таких випадків причиною є афс. Так само і при завмерлих вагітностях.
    Можете ще здати аналіз на токсоплазму, вона теж впливає на вагітність..
    А Ви до того лікаря вже ходили, чи були вперше?