Як нарешті стати мамою? (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Thebestnata, 26 Квітень 2016.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут

місячні регулярні, ну може бути плюс мінус день чи 2. але переважно чітко на 29 день починаються. цього місяця фоліколометрію не робили, бо так після рентгену не можна було планувати. взагалі мені Склярова казала, що при прийнятті Візану буде сильно "мазатися" навіть протягом цілого місяця. нічо не мазалося взагалі)

Останнє редагування модератором: 29 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Меділайн

3. Siania

Siania Love Life

Дівчата, підкажіть, будь ласка. Плануємо дитинку, я захворіла, лікарка призначила антибіотик. Нічого серйозного, але температура кілька днів висока тримається. Після прийому антибіотиків, на наступний цикл, можна вагітніти?
    Читала на форумах що це не впливає, а дехто писав півроку не вагітніти.

• мімімі мімімі x 1
  4. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Один цикл таки варто би було пропустити, зважаючи на прийом ліків. Мені свого часу лікарі, котрим я довіряла, казали не спішити і таки пропускати. Я вас розумію, що хочеться вже і зразу :)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Raven

Raven Мама малятка

@Siania, залежить від аб і виведення його з організму. Якщо овуляція приходить в період прийому аб, то цикл пропустити, період виведення пишуть в інструкції.

6. галичанка

галичанка Well-Known Member

На мою думку можна в наступний цикл.
    Читала випадки, що вагітніли і в цикл прийому аб і все було ок з дитиною. Зв'язок матері і дитини починається ж не зразу, дитина ще подорожує по трубах 5- 7 днів від овуляції,тоді починається овуляція... Хоча безпечніше в наступний цикл

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дівчата а хто може робив недавно рентген маткових труб на прохідність? мене направили в обласну лікарню. Може хтось зорієнтує в ціні?

8. Bize

Bize Well-Known Member

Я знову у цій темі.. пробую зібрати себе докупи після всіх останніх подій і починати все спочатку... Підкажіть, коли можна обстежуватись після КР? бо не знаю, що мені там "лікарі" наробили, і чи не буде якихось сюрпризів.. Може хто знає, коли варто йти на УЗД, і починати здавати аналізи на гормони? Коли закінчаться лохії, чи може ще пізніше?

9. бетменша

бетменша Well-Known Member

два місяці треба почекати як мінімум. а потім вже можна починати обстеження.

10. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

На Короленка 1500 грн

11. vikulyamamulya

А ще підкажіть в якій лабораторії краще здавати спермограму?

Надіслано від мого SM-A300H, використовуючи Tapatalk

12. Annyhka Kavetska

на рахунок краще незнаю, ми здавали на Короленка 235 грн і у Синево 230 грн результати співпадали)

13. vikulyamamulya

Дякую! Я вагалась між унілаб і синево.

14. Thebestnata

Прийшли мені результати біопсії:

Залозисто-стромальні співвідношення збережені, залози розвинуті, помірно звивисті. Залозистий епітелій мономорфний, клітини мають ознаки секреції.
    Строма звичайного клітинного складу з вогнищами набряку та крововиливів.
    Патологоанатомічний діагноз: ендометрій у фазі секреції.

До лікарки ще не записувалася на прийом, щоб вона той результат оцінила. Але може хтось знає, чи то все добре, чи таки є якась проблема?:)

Останнє редагування: 4 Січень 2017
  15. галичанка

галичанка Well-Known Member

це означає, що можливо виявлена причина, що мішає завагітненню , вилікуєте і скоро будете мамою!
    В який день циклу ви робили цю перевірку?

16. Thebestnata

робила на 20 день циклу (тиждень після овуляції).

17. Oksani

Oksani New Member

Доброго дня,зі святами всіх! Дівчата потрібна порада: маю дуже хорошого свого улюбленого лікаря-гінеколога (вже рік в нього,робили операцію на поліпи мин.січня і дав рік часу нв вагітнісь-нічого покишо)але ше не лікував,бо не хотів гормони в мене пхати,шоб сама завагітніла-Філіпюк І.Т (багато його знають) і от я вже хочу почати якісь обстеження,може лікування,бо ше НІЧОГО з ним не робили,бо сподівались шо вийде,рік прйшов.Але дуже радять мені Сильвестер,хоча ФІліпюк ше якби теж за мене не брався)СУть питання моя в тому чи мені йти далі до нього чи все ж до Сильвестер(бо вона якраз виступає по питаннях репродукціїї більше)аніж Філ.бо він більше лікуючий.Хто мав справу саме питання репродукціїї із цими спеціалістами?-напишіть будь ласка!!!дуже вас пршу!!!дякую!

18. vikulyamamulya

Дівчата хто розуміється допоожіть розшифрувати результати. Здавала гормони репродуктивні і щитовидки. Готові всі окрім двох. Ось результати.
    Окрім цього ще маю піти на рентген труб.
    П. С. Мій вік -28.

[​IMG][​IMG][​IMG]

19. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

У мене були 1 місяць, знаю дівчат, коли і через 2 тижні закінчувалися, то індивідуально.
    Нещодавно довідалась про один тест, який допоміг завагітніти одній моїй подрузі, яка рік намагалася (знаю, що то не так вже й багато), і її 2 подругам. Арбор тест, то такий мікроскоп з скельцями. Щоранку вона слюнила скельце і дивилась в мікроскоп. Коли вигляд слюни був, як замерзла сніжинка, тоді овуляція. Вони на морі тоді були, і зараз здорового хлопчика мають. Тест багаторазовий, влни передавали один одному. В неті його найшла, наче ціна більш-менш доступна.
    Може комусь допоможе ця інформація

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Bize

Bize Well-Known Member

Їздила я до Львова до лікарки.. Казала, що мені ще як мінімум рік потрібно застерігатись, після кесарського + всіх наслідків(( хіба куплю той тест, що Ви написали, буду уникати овуляції + ще гормональні контрацептиви..
    Хтось щось чув про таблетки Відора мікро? Вони крім контрацепції регулюють місячні? Щось я переживаю, щоб мій полікистоз не продовжився. Бо зараз робила УЗД, то в яєчниках є дрібні фолікули

21. Annyhka Kavetska

на який день циклу ви здавали аналізи? якщо фолікулярна фаза то у вас всі показники в нормі.