Як нарешті стати мамою? (6)

Discussion in 'Пузата хата' started by Thebestnata, Apr 26, 2016.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут

місячні регулярні, ну може бути плюс мінус день чи 2. але переважно чітко на 29 день починаються. цього місяця фоліколометрію не робили, бо так після рентгену не можна було планувати. взагалі мені Склярова казала, що при прийнятті Візану буде сильно "мазатися" навіть протягом цілого місяця. нічо не мазалося взагалі)

Last edited by a moderator: Apr 29, 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. lika anhelika

lika anhelika Active Member

доброго вечора дорогі дівчата! можливо хтось порадить, хто був в такій ситуації що робити далІ??? я зайшла в тупик в плануванні вагітності: аналізи на гормони здані(повишений ДГЕА сульфат, пила дексаметазон), рентген труб зроблено(прохідні), робила кріодесдукцію шийки матки, пропила клостилбегіт+прегніл, зараз лікую інфекцію, поки шо не зрозуміло яку, ну і чоловіка провірено ( лікар сказав, що з таким результатом можна вагітніти)ну і плюс зроблено інсемінацію...плануємо 4 роки. зараз після клостилбегіту за порадою лікаря зробила паузу, що робити далі не знаю. ще хочу звернутися до однієї жіночки з Закарпаття, яка лікує травами мазями і масажем( лікування в неї безкоштовне, лише при досягненні результату) чи можливо зробити лапороскопію чи гістеро, щоб побачити що там всередині не так? чи з нового року готуватися до ШЗ????

3. Ringo

Ringo Well-Known Member

Ми всі,хто планує чи пройшов через довгий період планування, заходимо часами в тупіки. З власного досвіду скажу,що з тупіка вихід можливо знайти тільки з спокійним розумом і серцем. Дайте собі якийсь час на відпочинок і тоді обов'язково прийде розуміння куди рухатись далі.
    Від себе ще пораджу - дізнайтесь що не так і чому вагітність не наступає. Є,звичайно, таке поняття як "безпліддя нез'ясованого генезу",але ,на жаль,в нас під цей діагноз часто підписують просто недообстежених пацієнтів. Якщо Ви прагнете успішного лікування,то саме Ви, в першу чергу, повинні бути зацікавленими в тому,щоб знати свій діагноз.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. lika anhelika

я з вами згідна на рахунок недообстежування і протягом свого лікування не зустріла нормального лікаря.... в мене враження що для них ми лише "касовий апарат"(((

5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Мене ця фраза насторожила. А що тоді лікуєте??
    Лікування призначають на основі певних аналізів, процедур і тп, як можуть вам щось призначити від невідомо чого? Чи я не так зрозуміла суть

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@lika anhelika Пролактин як? В чоловіка аналізи хорощі, чи то лікар мав на увазі, що не найгірші? Вони так часто кажуть, а насправді там зовсім невесело.
    На узд овуляцію підтверджували?

7. lika anhelika

в мазку змішана флора+ коки. гінеколог прописала
    1.свічі+ трихопол і ще щось не памятаю - не допомогло після місячних все по новому
    2. полімік після місячних та сама історія після місячних
    3. зателефонувала гінекологу вона у відпустці призначила в телефонному режимі офлоксацин і коли вона вийде відразу до неї
    підозрюю, що це напевно трихомоніаз лікувала його 2 роки тому він має здатність повертатися, а можливо взагалі був не вилікуваний в неті пише що його важко визначити
    --- дописи об"єднано, Nov 29, 2016 ---
    від пролактину пила бромкриптин, хоча думаю не варто було лікар мені його призначив без аналізів... на рахунок чоловіка нам лікар приписав (це було десь 1-1,5 років тому) трібестан і сказав тут нічого страшного немає йдіть і вагітнійте, а ще у нього трохи аглютинації були, ну не знаю я не лікар. А на рахунок овуляції то на клості по ходу була пила з цикли, в перший цикл на узд не ходила лікар напевно не повважав за потрібне, а 2 і3 цикли я сама пішла на узд, уздистка правда сказала, що тут важко щось побачити бо пішла гіперстимуляція яйників, але в заключенні написала що овуляція відбулася була вільна рідина

8. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@lika anhelika ,я шокована з того,що ви пишете.Основна порада-поміняйте лікаря.
    І своє ставлення. Ви ж ніби складаєте враження мудрої дівчини..Не можна так легковажно ставитися до свого здоров'я. Як то пити щось від чогось?Стимулювати і не контролювати то все узд?Чоловік ніби був здоровий.. І всяке таке..І водночас думаєте про шв,як про останню надію.
    Та вас ще обстежувати і обстежувати!))

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

абсолютно не професійно
    тікайте від такого лікаря. при стимуляції тим більше важливо контролювати все. Моя сестра колись з таким підходом лікаря потрапила в лікарню і то ще дуже вчасно, бо ще троєи і яйник би розірвався..

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Погоджусь з дівчатами, втікайте поки вам здорове не долікували до "хворого".
    Клост взагалі дуже сильний і приймати дозволяють за життя обмежену к-сть разів щоб потім не вилізли болячки.
    А зниження пролактину без аналізів... ОМГ а на основі чого тоді? Для чого знижувати необстежений гормон?..
    Шукайте лікаря.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

На мою думку, доцільно хоча б 3 цикли підряд походити на фолікулометрію. З"ясувати, чи відбувається овуляція. Паралельно здати репродуктивні гормони (пролактин, прогестерон, тестостерон, ДГЕА-сульфат, ЛГ, ФСГ, Естрадіол). Але здавати суворо у відповідні дні циклу, а не все на купу і коли заманеться. У чоловіка після спермограми має бути написаний чіткий діагноз, а не "все добре". Має бути зазначено "фертильна здатність в нормі". Подивіться на індекс фертильності Фарріса - має бути не нижче 200, якщо справді все добре. Звісно, є випадки, коли вагітніли вільно і з меншим показником, але вам же точно знати треба.

А пити ліки без контролю і без аналізів... Нема слів. Ну добре, є лікарі-бовдури. Але ж у вас є власна голова на плечах. І ви ж начебто розумна адекватна жінка. Ви ж не йдете в аптеку, не скуповуєте там будь-що і не їсте просто так - про всяк випадок. А репродуктивна система - як швейцарський годинниковий механізм. Щоб зіпсувати - багато не треба. А от полагодити - роки підуть, і то ще невідомо, чи вдасться. Не дозволяйте всіляким неукам в білому халаті лізти в той механізм із сокирою.

12. lika anhelika

дівчата, я вже замучилася після кожного лікаря перепровіряти і читати інтернет чи він мені все добре виписав...поміняла вже пару лікарів, але від жодного не почула те, що хочу почути....можливо то неправильно і його підхід мені теж не подобався, але я сама хотіла випробувати той клостилбегіт це для мене була така остання планка в лікуванні і остання надія що саме він мені допоможе, але не так сталося як гадалося((( тому і зараз на роздоріжжі ЩО РОБИТИ ДАЛІ??? ще коли в нього лікувалася кажу мене виділення турбують і запах неприємний, він: ні в тебе все тут добре можна фото робити матка ідеальна....а в результаті лікую інфекцію в своєму містечку в жіночій консультації ( до нього бажання ніякого немаю їхати тай зараз з поїздками до львова взагалі не виходить), думаю точно раду їй дасть правда не з першого разу. переживаю лише чи добре тут аналіз мазка роблять, бо щось туго моя інфекція лікується.

13. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

Лікуйте інфекцію. Допоки у вас є ті неприемні відчуття, не може й мови йти про стимуляцію, чи лапароскопію.

І до речі ,інфекції лікуються в парі. Ваш чоловік, теж повинен здати аналізи і з ними піти до чоловічого лікаря уролог-андролог. Ви ж не використвоуєти кондоми, а значить відбуваеться повторне зараження патнера.

14. Mushenia

Mushenia Active Member

Дівчата, може хтось має телефон Мікули М.І. з медико генетичного центру (на Лисенка).. напишіть будь-ласка, дуже потрібно.

15. lika anhelika

дівчатка інфекція моя нарешті пролікована сьогодні здавала мазок все ок! головне, щоб під час місячних не повернулася)

16. галичанка

галичанка Well-Known Member

А в Михайлишин були (Альтернатива)? Непліддя буває змішаного генезу, трохи там невпорядку, трохи там. Буває імунне непліддя (трошки підвищенні імунні клітини кілери), трошки ніби недостатній прогестерон, трохи підвищений гомоцистеїн - це те що трошки було в непорядку в мене, для прикладу, і що вона постаралась усунути. А у вас може бути свій комплекс причин. Я думаю, лікарка вам щось порадить - вона їздить по закордонних конференціях чуть не щомісяця, в курсі всіх нових підходів до лікування

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дуфастон можна лише після овуляції.якщо у вас вона 20 дня, то з 21, і ніяк з 14,бо будуть справді ановуляторні цикли.
    Але,його ,як і кожен прогестерон не можна відміняти без аналізу крові на ХГ.Відміняти дуже плавно.при встановленій вагітності.
    Хай Вам пощастить і зроблена лапароскопія приведе до вагітності!

• мімімі мімімі x 1
  18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

змішана флора і коки є у всіх. Яка ступінь чистоти вказана у мазку ( їх є 4 ступені) ? Яка патогенна флора знайдена?Яка кількість лейкоцитів?
    лікувалися лише ви чи і ваш партнер? Після лікування обоє тричі з перервою у місяць здавали мазки? Трихомони якраз "найпростіші", які лікують легко, якщо лікування пройшли обоє партнерів і за правильно призначеною схемою. Якщо у вас є виділення із неприємним запахом, цілком можливо, що хтось із вас не пролікувався і постійно заражає один одного. Мазки треба здати обом- і чоловіку теж. У чоловіків трихомоніаз якраз часто ніяк себе не проявляє роками.
    Вилікуваною, а не прлікованою, вважається інфекція, якщо протягом трьох наступних циклів ваші аналізи "чисті" ( тобто після кожних місячних ви повнні на 5-6 день здати мазок).
    аналіз1.5 річної давності зараз може бути не інформативним. Так само, як і неінформативне "трохи аглютинації".
    тут я взагал не знаю як коментувати. Ви приймали безконтрольно дуже сильний препарат, який взагалі приймається виключену кількість разів за весь репродуктивний вік жінки.
    Реально: знайдіть собі толкового лікаря, відправте зробити "свіжу" спермограму і мазки чоловіка. Це хоча б для початку.

• Подобається Подобається x 2
  19. Yeremiya

Yeremiya Well-Known Member

Привіт! Ми з чоловіком плануємо дитинку вже рік але на жаль нічого невиходить. Я була в Склярової вона поставила діагноз ендометріоз і уреоплазма. Прописала для лікування ендометріозу таблетки гормональні Візан але я їх неприймала бо начитавшись відгуків побоялась (мені 35 років і пити візан півроку а потім ще відновлювати менструацію я побоялась). Для лікування уреоплазми про писали сильні антибіотику і імуностимулюючі, після проходження купсу лікування зробила повторний аналіз і уреоплазму знову виявили (чоловік проходив аналіз внього уреоплазми не виявлено, і коли я почала лікування він поїхав на три місяці за кордон тобто контакту не було, але в мене аналіз все рівно позитивний). В чоловіка не дуже добра спермограма, він пройшов лікування профетрилом, зараз будемо здавати аналізи щоб знати чи покращилась спермограма.
    Дівчата порадьте до кого звернутись (в яку лікарню або приватно до якого лікаря) щоб могли лікувати нас двох одночасно і встановити причини чому не можна завагітніти, а то я бігаю по гінекологах чоловік по свої лікарях, а хочеться сходити до одного лікаря щоб співставив наші результати і почати лікування.

вибачте що так сумбурно все написала але вже незнаю до кого звернутись

20. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Склярова мені теж приписувала ендометріоз і Візан. я чемно пила, але до неї вже не ходжу. записалася зараз на консультацію в Паренс, там знайшла послугу, де консультує пара лікарів - гінеколог-репродуктолог і уролог-андролог. потім після консультації поділюся враженнями:)

21. Yeremiya

Yeremiya Well-Known Member

буду чекати, але я чула не дуже хороші відгуки про цю клініку