Як нарешті стати мамою? (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Thebestnata, 26 Квітень 2016.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут

місячні регулярні, ну може бути плюс мінус день чи 2. але переважно чітко на 29 день починаються. цього місяця фоліколометрію не робили, бо так після рентгену не можна було планувати. взагалі мені Склярова казала, що при прийнятті Візану буде сильно "мазатися" навіть протягом цілого місяця. нічо не мазалося взагалі)

Останнє редагування модератором: 29 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Ringo

Ringo Well-Known Member

Знайшла цікаву статтю. Для мене це узагальнення знань,які я отримала на власному,поки малоприємному, досвіді планування. Але впевнена що знайдуться ті, кому буде пізнавально : О нарушении менструального цикла

P.S.: якщо хтось почув все описане в статті від власного гінеколога,поділіться будь ласка контактами в пп.

3. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ви б для початку погуглили про ДГЕА і тоді давали поради. Цей гормон не має нічого спільного із густиною крові
    Дегидроэпиандростерон-сульфат (ДГЭА-S) (в крови) - Забор анализов на дому – 755-9395 - Столица-Медикл

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. crissola

crissola Well-Known Member

Погоджуюсь з @Іспанка . І ще загуста кров є причиною невиношування . В такому разі необхідно постійно робити коагулограму, щоб тримати під контролем В і вчасно розріджувати кров, щоб кисень поступав до дитинки. А от зависокі показники Пролактину якраз можуть гальмувати процес запліднення.

5. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

дівчата, може хто знає - чи важливе утримання контакту (захищеного)під час лікування п*явками?п*явки ставлять прямо на шийку матки.

6. Ringo

Ringo Well-Known Member

Дівчата,допоможіть розібратись з дуфастоном. Хто що чув про його здатність притуплювати О? Гінек каже пити дуфастон з 14 дня. А по базальній темп, та й по довжині циклу(38днів), виходить що О відбувається на 20-24 день. Здала сьогодні чисто для себе прогестерон(30й день),він ніби в нормі -6,4 нг/мл. Переживаю що як почну знов пити дуфастон з 14го дня то вернусь в ановуляторні цикли:girl_impossible:.

7. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Ваш гінеколог пішов такими вже стандартними шляхами. Вона хоч запитала яка у вас тривалість циклу? Бо як вже зрозуміло, дуфастон призначила без аналізів. З якою метою вона вам його призначила? Це ваш постійний лікар?

8. Ringo

Ringo Well-Known Member

В тому то і проблема що ні. Я висловила сумнів щодо доцільності приймання дуфастону, а вона мені сказала що "то абсолютний нонсенс шоб прогестерон тормозив овуляцію". Ну з вашої реакції я зрозуміла що логіка в моїх думках є..
    Я в цієї лікарки лікуюсь вже не один рік. Рік тому вона сказала налаштовуватись на еко (після невдалих стимуляцій і інсемінацій). Цього року я сама прийшла до неї випитати її думку на рахунок лапароскопії, вона мене скерувала до Мартина. Саме він порадив міряти після операції БТ. А вона додатково сказала пити дуфастон шоб "не зайти в аменорею". А в мене ж після лапари вперше в житті!!! самостійні місячні є..хоч і триває цикл 38днів,зате ж мій, без гормонів. І я боюсь знов все зіпсути тими гормонами. Біда що Мартин не має часу відповідати на всі мої питання. До нього ж не так просто попасти на прийом і він часто забіганий,неуважний(хоча як хірургом я ним задоволена на всі 100% ) Короче кажучи,я в якомусь ступорі.

9. iragonzales

iragonzales В декреті

а діагноз склерокістоз яйників? лапару щось робили з яйниками? і я би питала в того хто оперував, повірте не може бути два лікаря, потім питати не відомо в кого...Думаю, коли робили насічки на яйниках, Мартин не зря нічого не говорив про дуфастон і прочеє...

10. Ringo

Ringo Well-Known Member

Все точно. Робили дриллінг.
    Та я теж схильна думати шо не дурно Мартин про дуфастон нічого не казав.
    Мені головне знати чи то я не дурна шо не п'ю зараз його.. В майбутньому все одно планую,коли пройде 4 міс після операції, показатись Тарасу Юліановичу,як він і рекомендував.
    Якщо хтось має рекомендації стосовно лікаря,який успішно привів вас до щасливого батьківства з таким діагнозом як в мене, буду дуже вдячна.

11. iragonzales

iragonzales В декреті

Мартин Ваш лікар і всі питання виключнр до нього, потратьте день вистійте чергу і чітко все розпитайте...

12. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

@Ringo Ви однозначно праві, в тому що перевіряєте те що кажуть а не бездумно виконуєте.
    Дуфастон не панацея від всіх хворіб. Я дотримуюсь думки, що декому його і треба пити але грамотно, у нас чомусь його приписують всім причому по "накатаній" схемі, часто не враховуючи особливості.
    Ну і зрозуміло як будете просто в коридорі нагадувати щось Мартину то він не дуже уважний, а як йти на прийом то досить адекватний дядько і слухає, тим більше він робив лапару то знає та "бачив" особливості і щось більше підкаже, та й записи по операції є, то він не з неба буде згадувати.
    Йдіть консультуйтесь до нього, я б казала швидше ніж через 4 місяці.

13. Ringo

Ringo Well-Known Member

Дівчата,дуже вам дякую за відповіді. Мені спокійніше коли знаю що інші люди підтримують мою думку:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  14. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Призначення гормонів без попередніх аналізів - це абсолютне зло і, не побоюсь цього слова, непрофесійність. Ви дуже правильно робите, що сумніваєтесь і запитуєте. Бажаю вам отримати адекватні і чіткі відповіді на ваші запитання і досягти бажаного результату.

15. Thebestnata

Дівчата, як правильно називається аналіз на HLA сумісність? В Сінево знайшла таке : Целиакия, HLA DQ2, DQ7, DQ8 — исследование из раздела «Панель генетических исследований» — описание анализа, срок исследования, цена, возможность заказать и сдать анализ «целиакия, HLA DQ2, DQ7, DQ8» в медицинских лабораториях Синэво, то воно?
    але от ціна налякала, може хтось знає де дешевше можна зробити?:) а на Лисенка в генетичному центрі його роблять? колись на Лисенка робила на каріотип, але вже й не згадаю в кого саме.

16. бетменша

бетменша Well-Known Member

17. Thebestnata

дякую, але там бачу ціна за той аналіз ще крутіша:girl_crazy: напевно таки треба буде взнати за Лисенка, там надіюся, що буде дешевше)

18. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Роблять на Лисенка. Ми там 2 роки тому робили.

19. crissola

crissola Well-Known Member

Цей аналіз робить Безкоровайна Галина, в мене десь має бути її телефон....якщо комусь треба пишіть. Ми також здавали цей аналіз два роки тому, вартував здається 1200 чи 1500 грн...

20. Nica

Nica Well-Known Member

Ми здавали на Лисенка, каріотипування і HLA, влітку то було 3000

21. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дівчата в період планування які аналізи щитовидки і на який день потрібно здавати?

Надіслано від мого SM-A300H, використовуючи Tapatalk