Як нарешті стати мамою? (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Thebestnata, 26 Квітень 2016.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут

місячні регулярні, ну може бути плюс мінус день чи 2. але переважно чітко на 29 день починаються. цього місяця фоліколометрію не робили, бо так після рентгену не можна було планувати. взагалі мені Склярова казала, що при прийнятті Візану буде сильно "мазатися" навіть протягом цілого місяця. нічо не мазалося взагалі)

Останнє редагування модератором: 29 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Якщо вже про Яну і її диво-вагітність, то позавчора у Паренсі мені розказали про два останні дива протягом останніх місяців. Перша жінка мала з одного боку тільки трубу,з іншого тільки яйник. Готували до екз - а завагітніла сама. Друга жінка мала перегородку в матці,і вагітність могла настати тільки з одного боку, а настала сама з того, де шансів повний нуль. Дива є...

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. MissO

MissO Well-Known Member

Це ще раз підтверджує, що діток дає тільки Бог. Мені колись одна лікарка, до якоі я щоразу іздила аж за 250 км, сказала, що вона зробить все можливе, але не вона дає дітей, Господь. І то справді так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Це дуже прогресивний метод. (якщо не вимушено через гіперстимуляцію?) в якій то клініці?
    --- дописи об"єднано, 14 Травень 2016 ---
    Позаматкова вважається,що труба забирається, а як у вас збереглась?

5. ckorpionsha

Так, у мене зберегли все вчасно. Термін був 2 тижні і 4 дні. День через день хг,узд і на стіл операційний. Потім взяли той зародок на обстеження чи вони все правильно зробили. Сказали, що так. І під час операції почистили спайки

6. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, думаю, що в правильну тему пишу. Були ми сьогодні в церкві св. Анни в м. Борислав. Може читали про неї недавно у Високому Замку? Там знаходиться дуже багато мощей святих. Здається більше 700. Сьогодні священик виголошував, що над парами, які не можуть зачати дитинку, буди читатись молитва, але треба попередити і це робитимуть в захресті. Є багато випадків зцілення від непліддя. Також є мощі св. Домініка Савіо, який зцілює від безпліддя. Щодня там є богослужіння о 8год, а в суботу о 10. В суботу на 11год відбувається таїнство Єлеопомазання, яке зцілює недужих. Перед тим отці сповідають та причащають. Після Єлеопомазання ще прикладають на голову Богородичний мощовик і читають молитви для зцілення.
    Написала, бо може комусь пригодиться і віра допоможе краще, ніж медицина.
    Скарбниця мощів: про храм УГКЦ у Бориславі

Надіслано від мого K00F, використовуючи Tapatalk

Останнє редагування: 14 Травень 2016
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  7. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

А в чому прогресивність? Кріо-протокол - це досить розповсюдженна практика.

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ага, у мене знайома по штучному трійню народила, а потім , коли діткам не було ще року ще одну дитинку і то після КР. Вона зрозуміла що вагітна вже коли добре було рухи чути, ну бо де там до себе прислухатися коли на руках троє мацьопіків.

Ну і історіі як вагітніли перед самим штучним я теж читала при чому або тут або на малечі і не одну.
    --- дописи об"єднано, 15 Травень 2016 ---
    Це правда і причому саме тоді, коли це потрібно, ми того не розуміємо, хочемо вже і зараз, але як проаналізувати, то воно дійсно завжди виходить "вчасно"

• Подобається Подобається x 2
  9. Nyashka

Вибачте, а що саме для вас таїнство? Секс? Бо для мене таїнство - це те, що навіть маючи вже хоч якісь знання репродуктології все одно ніхто не знає чому якщо у яйцеклітину вже вводять сперматозоїд, то запліднення може не відбутися.

• Подобається Подобається x 5
  10. Nyashka

4 точно не підсажують.
    Редукцію роблять тільки за показами і ні в якому разі не по бажанню жінки. Нажаль, випадки коли треба робити редукцію не пов'язані з екз.
    Ну і про "зайвих". То, мабуть, ви маєте на увазі кріо-консервованих. То складна тема. І процент відмов від кріошек не такий великий. Переважно пара, яка вже пройшла через весь біль і екз, забирає своїх ембріончиків. Хтось через 3, хтось через 6 років (тут вже мають місце істоаії "через пару років після екз вони змогли завагітніти самі". Маю такий гарний приклад серед родичів - тепер вже щаслива сім'я з двома дітками :) )

11. ckorpionsha

Щодо "виходить вчасно", як сказати. Нам по 36 років, чесно, через 10 років я вже не хочу родити. Можуть мене осуджувати, але крім свого малого, я не маю на кого лишити дитину, якщо щось станеться

12. Orman

Orman Модератор-бомба

я тут зависла, для чого ви намагаєтесь завагітніти від чоловіка, якому цю дитину виховати не довіряєте?
    Я вас не засуджую, ні за те що через 10 років народжувати не хочете, ні за власне недовіру. Але от вам і психологічний фактор.

13. ckorpionsha

Я кажу не довіряю чоловіку? Де Ви таке взяли? Я говорю про те, що якщо з нами щось станеться то та дитинка лишається мому сину, бо наші мами вже не у тому віці, щоб їх виховувати.
    Так що Ви помилились з психологічним фактором.
    До 42 і я розглядаю варіант вагітнення.

14. ckorpionsha

І він теж такої ж думки, що у 46 років - це вже пізно наголошую у нашому випадку

15. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

16. ckorpionsha

А мій сам у сім'ї, мій брат пішов світом 6 років тому. Тому зважувати треба всі нюанси у житті. Не буде ж мій екс виховувати чужу дитину.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. ckorpionsha

Вирішила я літо відпочити від планування, а осінню, якщо нічо не вийде піти на лапороскопію.
    Таке питання: коли ставлять непрохідність труб потрібно здавати каріотип, сумісність, коалуграму, вовчаковий?

18. Hrustavka

Hrustavka Active Member

Вважаю що потрібно. Окрім проблем з трубами у Вас ще можуть бути паралельно інші проблеми.

19. галичанка

Чого жах? Це нормальна практика.Хто сказав що це боляче?
    Ті хто робили без наркозу кажуть що неболяче!!!
    На моє прохання мені робили гістероскопію без загального наркозу, двічі, болю не було взагалі.
    Як на то пішло, я би краще запропонувала зуби лікувати під загальним наркозом)

20. Nyashka

21. галичанка

Там нема нервових закінчень у стінці яйника. тому не болить А де є, там роблять місцеву анестезією, і нічого дуже болісного не відчувається, ні при гістероскопію, ні при пункціі.
    Можна почитати враження тих, що робили ці процедури
    Я при перевірці труб теж пережила дуже сильну біль, просто лікарка так "обезболила"...
    При гістері боялась, але вірила,що не болить як написано, і пересвідчилась в цьому.