Як нарешті стати мамою? (6)

Discussion in 'Пузата хата' started by Thebestnata, Apr 26, 2016.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут

місячні регулярні, ну може бути плюс мінус день чи 2. але переважно чітко на 29 день починаються. цього місяця фоліколометрію не робили, бо так після рентгену не можна було планувати. взагалі мені Склярова казала, що при прийнятті Візану буде сильно "мазатися" навіть протягом цілого місяця. нічо не мазалося взагалі)

Last edited by a moderator: Apr 29, 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дуже цікаво - вітаміни для овуляціі, напишіть будь ласка їх назву, вони в аптеках Польщв продаються?
    --- дописи об"єднано, May 13, 2016 ---
    А у вас є фото чи відео цієї процедури?

Last edited: May 13, 2016
  3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Вам треба доброго лікаря, якщо не помиляюся, є випадки коли труби можна "прочистити" чи як то правильно. Ну і , ніби, п'явки можна ставити від них спайки розсмоктуються. У всякому разі треба хорошого спеціаліста, а там далі побачите.

4. галичанка

Хіба б/у? Коліжанка казала, що ціни біля 60 тис.? Але є різні акції, різні клініки, може і дешевше є.
    Все ж надіюсь, що то був спазм прохідної труби і все вийде природно. А коли у вас була позаматкова, до народження дитини?

Last edited: May 13, 2016
  5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Є фото на папері роздруковані, завтра перефоткаю і покажу. ІКСІ в Паренсі 45 тис грн казали. Від спазмів мені кололи укол, щоб їх не було. Позаматкова була коли малому було 1 рік і 9 місяців. Перша лікарка казала, значить хтось із вас гуляв, що взялася позаматкова. Томич після операції тоді сказав, що мій організм ще не відійшов від пологів.

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

6. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Я ту процедуру не проходила і не дуже прагну її пройти, але скажу, що мені здається. А здається мені, що той укол до одного місця може бути в деяких випадках. От наприклад, якщо мені в перший день критичних випити но-шпу - толку буде нуль цілих нуль десятих. Вона мене просто не бере. Я веду до того, що спазм може бути попри введений спазмолітик, бо він вас просто не взяв. Я вважаю, що твердження "раз вкололи, значить спазму не було" - хибне.

А з приводу першої лікарки - ну то вже зовсім... І як таких працювати з людьми допускають?

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Мені, власне, ті уколи були як мертвому припарки. Навіть гірше,бо було зле і від самого уколу. І процедура була страшно болюча.
    Так що добре дівчата кажуть, справжню картину по трубах може сказати тільки лапароскопія.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. ckorpionsha

Зараз О зліва, там же абсолютно не прохідна труба. Приймаю антибіотики і сказали застерігатись. Питання: для чого, якщо труба і так не прохідна. Чи в такій трубі всерівно може бути позаматкова?

9. ckorpionsha

Я всю ніч після тої процедури рвала, або від уколів( знеболююче+спазмолітик) або не знаю...

10. ckorpionsha

Говорила з лікаркою,яка мене дивилась. Дійшли спільного знаменника, що УЗД - не вирок. Але мало хто наважується на лапороскопію. Я сказала, що ІКСІ не планується точно до весни. Швидше піду на лапару. Казала, що на фоні антибіотиків ліпше застерегтись, бо не прохідність труби не озгачає, що вагітності не може бути. В середу УЗД, гляне що сталось з мегафолікулом. І казала, що в мому випадку, навіть день затримки бігти на хг, щоб не пропустити.
    Хоч хтось з лікарів мене почув..а то тіки штучне,штучне. Казала можна пити Лідазу ( чи щось подібне), ніби фермент,який змякшує труби. І ніби після УЗД труба теж може стати більш прохідною

11. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

@ckorpionsha на лапару краще йдіть коли вже вирішите щось і з ІКСІ. Бо на екз по вимогах має бути і перевірка труб. Термін гідності такої перевірки (без різниці - узд, рентген чи лапара) - 1 рік (але краще уточнити у своїй клініці!!!!!)

12. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

дівчатка, а в нас здається сюрприз. Була вчора на черговому узд для призначення уколів, лікар сказала, що підозрілий ендометрій і жовте тіло, відправили алярмово на аналіз крові хгл, прийшов результат...а він підвищений )))))) у вівторок маю йти на узд щоб підтвердили чи дитинка закріпилась. Я в шоці, :derisive:тримайте за нас, будь ласка кулаки, бо мало бути еко за всіма показами, а тепер може нам все вдалось.

• Подобається Подобається x 28
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 4
  13. ckorpionsha

Та я ще клініку не вибрала, нічого не знаю про ПАренс, про їх успіхи в штучному. Хіба то штучне робиться поляками, які їх спонсорують

14. ckorpionsha

@tinkaKris, а які були покази для штучного? І що Ви робили, що вдалося природно. Скільки часу планували?

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

робили дуже багато всього за 4 роки..., якщо щось конкретно цікавить пишіть в пп я відповім.
    Ще не знаю чи вдалось )) Але то не зовсім природньо, тому що я в протоколі (кріо) і мені кололи конячі дози гормонів, і як пояснили один з останніх уколів можливо "струсонув" організм і таке могло статись, і що це одиничні випадки.

16. галичанка

Що це означає? - ЕКЗ вже було, але без підсадки, а з заморозкою?

17. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

так

18. shparynka

shparynka Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 2
  19. ckorpionsha

Що це значить, ну про що мова?

20. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Відібрали клітини, запліднили, потім їх заморозили для зберігання (це кріо).
    А в організм їх ще не переносили

21. ckorpionsha

І Ви завагітніли самі? А що тепер з тими клітинами/дітками?