Як нарешті стати мамою? (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Thebestnata, 26 Квітень 2016.

1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Продовження теми. Початок тут

місячні регулярні, ну може бути плюс мінус день чи 2. але переважно чітко на 29 день починаються. цього місяця фоліколометрію не робили, бо так після рентгену не можна було планувати. взагалі мені Склярова казала, що при прийнятті Візану буде сильно "мазатися" навіть протягом цілого місяця. нічо не мазалося взагалі)

Останнє редагування модератором: 29 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Мене ще цікавить питання, чи має значення для них прописка, тому що я поки ще прописана у своїх батьків в іншій області.

3. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

4. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Ого, навіть таке є. А якщо я 28 з хвостиком років прожила на півдні України, а до Львова переїхала майже 2 роки назад, як тоді будуть рахувати мої показники?.. Чи треба казати лікарю на консультації, що я проживаю тут недовго? Чи вплине це на інтерпретацію аналізів?

• Баян Баян x 1
  5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ото ж бо. І в природному циклі, якщо все ок біля 30%

6. Sunichka

Дівчатка!!! Знаєте Яну Зінкевич? Голова і засновник госпітальєрів, яка потрапила в страшну аварію і отримала жахливі травми хребта і ребер. Наші лікарі не знали, чи вона взагалі виживе, а про те, щоб колись ходити - навіть мови не було. Вона пройшла операцію в Ізраїлі, реабілітацію. Вже сидить і потроху ходить з ходунками! Але не це головне. Вибачте за оффтоп, але не знаю, куди це правильніше написати. Дівчата, Яна - вагітна!!! Вже на 4 місяці. Оце щастя і справжнє диво!

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Такс, я з фолікулометрії - нині на 18 дц є два (!) домінантні фолікули:) І нарешті запрацював лівий яєчник. Овулі намічаються на вихідні. Надіюся в цьому циклі все получиться.

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 2
  8. Sunichka

То стимуляція була чи ваша власна овуляція така гарна подвійна? Тримаю за вас кулачки :good2:

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

Власна, на фоні прийому вітамінів. Різниця між двома фолікулами 2 мм:) Но! Ще треба, щоб вона відбулась, та сподіваюсь на лівий яєчник, мо він добре зовулює і не перетвориться в кисту, і там більший фолікул, отже О. відбудеться там швидше.

10. Sunichka

Якщо не секрет, які вітаміни приймаєте?

П.С. От би двійнятка вийшли :girl_in_love:

11. Oriana

Oriana Well-Known Member

Польські . Туди входять вітаміни групи В , Е і D, кальцій здається, точно не пригадую, і додатково фолієва кислота. ( в інструкції ще вказано, що то вітаміни для овуляції)

• Інформативно Інформативно x 1
  12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Маленький the end..

Ходила на узд труб в Паренсі. Скажу так, кололи спазмолітик, щоб труби спазми не пускали і кололи знеболююче. Скоро має виходити. Процедура неприємна..

Вступ: сьогодні 8 день циклу, фолікул з лівого боку і вже має АЖ 21 мм. Нонсенс, напевно від Інофоліку. Ендометрій 6.7. Що чекає той фолікул, неясно ще. Чи такий самий крововилив, як в поза той цикл, чи кіста. Але скоріш за все яйцеклітина там ще недозріла...але це не має значення, бо...

Ліва труба зовсім не прохідна, а права - частково. Вирок: великий ризик правосторонньої позаматкової.

Що порадили: пробуйте, а вдруг. Але про ризик не забувайте, бувають чудеса після УЗД труб. Або готуйтесь на ІКСІ, бо інсемінація тут ризикована, як і природна вагітність. Справу закривають. Я на ІКСІ поки не йду. ... От і все планування...

Я обов'язково почитаю ще різні сайти,відгуки і про те, що одне узд - не діагноз. Але потім. Призначили антибіотики, щоб часом в труби щось не занеслось

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

13. Sunichka

Дівчата писали, що на рентгені чи УЗД труб мали один діагноз, а на лапароскопії виявлялось все зовсім інакше. Коли ставили непрохідність, на лапароскопії з"ясовувалось, що труби абсолютно прохідні, і навпаки. Тому єдиний висновок: шанс є завжди, а от діагностика не завжди правильна буває.

• Подобається Подобається x 3
  14. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

:sad: перед екз/ІКСІ вам , скоріше за все, скажуть ту трубу забирати.
    --- дописи об"єднано, 13 Травень 2016 ---
    Ну та, але маючи таке заключення брати на інсемінацію вже не мають права. Тільки просто стиуляції.

15. ckorpionsha

Піду ще до Філіп'юка з усім набором аналізів/результатів. Будемо збирати гроші, а вдруг само вийде,і замість ІКСІ машину купимо)))

• Подобається Подобається x 5
  16. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Ну але ж у вас є дитина. Може таке бути що раніше все було добре, а зараз труби стали непрохідні?

17. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

На машину не вистачить))) тільки на непоганий відпочинок)))
    --- дописи об"єднано, 13 Травень 2016 ---
    Нажаль, може. Найчастіше лікарі пов'язують спайки в трубах з 1). Абортами 2). Уреплазмою (особливо з хронічною) 3). Пологами. Але спайки можуть виникати і від банально того, що ми називаємо "протягнула/продула яєчники". Тобто від любого запалення (ну а на запалення і зараза липне швидше). + організм у всіх різний. Є організм, який схильний до утворення спайок - тут і маленького запалення може вистачити.

Це те, як мені лікарі пояснювати. Книжка/Інтернет пишуть ще більший список

18. ckorpionsha

Мені сказали, що це результат позаматкової. Одне потягло інше. Плюс те, що мені заливали кров під час операції, втрата була велика. Добре, що Бог дав мені малого. Головне, щоб ми всі здорові були

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. ckorpionsha

Я чула, як справа рідина мені плюхнула у черевну порожнину, а зліва нічого не чула. Вони давали великий напор, але вода не проходила. Але то така неприємна процедура

І ще той фолікул наріс так скоро, і кровивиливи

20. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

21. lika anhelika

lika anhelika Active Member

дівчатка може хтось чув про клініку сестер Похмурських, мені потрібно шлунок підняти, лікарі кажуть що на настання вагітності це не впливає, та все ж....?