Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Bada Base

Bada Base Member

як варіант регресував, простіше здувся( В мене таке бувало.
    Під час О можна часто відчути легеньку біль внизу живота, також лікар побачить вільну рідину (але вона не є 100 показником О)

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Головне щоб ефективно було і помагало, якщо лікар хороший, то він всебічно розвинутий і знає краще, що давати а що ні - моя скромна думка така....
    --- дописи об"єднано, 3 Червень 2015 ---
    у мене якраз ниюча біль внизу живота, до того ніколи не було її

4. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Ну а що таке напротехнології? :girl_smile: Це спостереження за циклом, ведення карт спостережень за плідним слизом і т. д., за цим можна побачити чи ве добре, чи є якісь порушення. Але щодо лікування, то тут застосовуються стандартні медикаментозні і хірургічні методи.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Bada Base

Bada Base Member

Також прогестерон та естрадіол я завжди здавала на 7 після передбачуваної О, їхній пік.
    Можливо, 9 трохи запізно і їхні показники вже пішли на спад.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Fiancee

А Вам не цікаво самій орієнтуватися, що з Вами відбувається, що Вам лікують?:girl_wink:

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

8. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

Дівчата, потрібна Ваша допомога. Подруга шукае клініку для лікування безпліддя (проблема, наскільки мені відомо, в спермограммі чоловіка). У нас е філіі Альтернативи та віднедавна Інтерсоно. Куди краще звернутись? І ще, в Альтернативі консультуе львівський лікар Палига Ігор Евгенович. Хто щось може знае/чув? Порадьте, будь ласка!
    П.С. не знаю чи в цю тему мені треба звертатися, якщо ні, то тикніть, будь ласка :)

9. Raven

Raven Мама малятка

хороший лікар, багато про нього доброго чула ще з часів інтерсоно

10. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Навіть хороші лікарі можуть помилятися (бути втомлені, неуважні тощо). Та і багатьом виписують рецепти на офіційних бланках з підписом і печаткою? Зазвичай це простий аркуш паперу або ж якийсь нотатник з рекламою.

11. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Можу порадити лікаря Черепаніна у клініці на Короленка.

12. Марточка

Марточка Well-Known Member

@Fiancee мені чомусь здавалося що це природний метод планування вагітності і визначення плідності , лише природній, тобто спостерігання за слизом, шийкою матки і відчуттями, а втручання в репродуктивну систему за допомогою ліків це вже зовсім інше, можливо я помиляюсь.

13. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Якщо відбулася овуляція, то його і не буде видно, він тріс, з нього вийшла яйцеклітина. На УЗД вам мали сказати чи є жовте тіло.
    Що пише в заключенні?
    Якщо не тріс, то може просто здутися, у мене таке було.
    Фолікули в ідеалі мають тріскати у розмірі 18-22 мм, ви маєте чітко за тим слідкувати, а не повністю довіряти лікарю. Бо тут купа нюансів.
    Коли фолікул має розмір більше ніж 25 мм навіть якщо він трісне, то яйцеклітина з нього вийде не добра, дегеративна.
    Тому є препарати, що стимулюють тріскання.
    Слідкуйте за динамікою росту флікулів ( 2 мм за добу).
    Вивчіть те питання глибше, почитайте протипокази клостилу, і думайте чи справді він вам потрібен.
    Для того щоб розуміти лікаря, і те що він вам призначає, треба знати для себе, що з вами роблять, для чого, задавати питання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  14. Fiancee

Воно то так, але що спостерігати, як, наприклад, нема овуляції. Те що Ви описали вони поєднуюють з звичними методами лікування.

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Дуууже сильний препарат! І ним можна стимулюватись дуже обмежену кількість разів за все життя. Не захоплюйтесь ним щоб не наробити біди.

• Подобається Подобається x 1
  16. катенок

катенок Well-Known Member

Дівчатка привіт, давно тут не писала, якось не було і що....куча справ, днів народжень і планування якось і забулося, а взагалі цього місяця знову зовсім не було слизових виділень, відповідно і овуляції теж як я думала.... А тут 2-ий день затримки, живіт не болить, симптомів ніяких, навіть груди не болять і не відчуваю їх....тишина..Але - 3 дні ледь коричневуваті виділення ледь помажеться за день на трусиках і шийка матки дуже високо і як кажуть на бейбіплані,тверда як горішок(мене завжди цікавило як то...). Вчора 30 день циклу вирішила зробити тест(перший на фото). Який мене насторожив, щось я там побачила, але не зразу, - а в третій годині ночі, прокинулась, дуже погано стала спати))) Ледь витримала до пів п"ятої щоб хоч посвітало,і поїхала в чергову аптеку купила ще три тести. Два останні Евітест, чутливість 20... IMG_20150614_095532.jpg
    Один зробила в п"ятій ранку,наче була одна полоска, на тому іншому теж одна і лягла спати............Просинаюсь пів десятої, дивлюсь на той Еві і бачу другу полоску...........Біжу роблю ще наступний Еві.....і через 3 хв така сама слабенька друга полоска.
    А я.............а що я............я якась така розгублена, не знаю що сказати і чому. Наче і хотіла того, а зараз така перелякана, сижу плачу. Ніби плановано і дуже несподівано............Що скажете дівчатка?
    Два останніх Евітеста P6140360.JPG

Останнє редагування: 14 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 20
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ну що сказати?
    Вітаю!

• Подобається Подобається x 4
  18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

це ВОНО!!!:girl_in_love:

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

І я вітаю! В мене так слабенько було з малим)

20. катенок

катенок Well-Known Member

Дякую дівчатка всім!! Поки що я в простраціїї))) не вірю....Але святковий тортик вже спекла. чекаю чоловіка з роботи.

• Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  21. preciosa

preciosa Well-Known Member

Катя, у мене також перший тест такий був;) Вітаю!!!!

Статус теми:
Закрита.