Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Мені лікарка говорила після узд, що вузловий зоб може бути причиною ановуляції і призначила еутирокс, його пю вже рік з перервами.

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

у мене новий цикл, чекаю О і з позитивним настроєм планую далі :girl_smile: Цикли вже стали 28 днів, а не як раніше 40-45, думаю це вже якісь досягнення лікарки.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

• Подобається Подобається x 3
  5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Схуднення, це була перша з умов моєї лікарки, сказала, щоб завагітніти потрібно схуднути. Вона мене зважила, порахувала в якійсь табличці і вийшло 5-7 кг. зайвого, правда, я вже на 12-13 кг. схудла і почуваюсь прекрасно.

Останнє редагування: 18 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  8. crissola

crissola Well-Known Member

Дівчатка підкажіть будь ласка хорошого лікаря-гематолога

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А Красівська Валерія Валеріївна з Інституту патології крові не гематолог? Тобто я не в курсі, яка там у них спеціалізація. Але як мінімум десь в тому боці, певно, треба шукати.

10. Hrustavka

Hrustavka Active Member

Красівська лише робить аналізи, вона не лікар(((

11. crissola

crissola Well-Known Member

В Красівської я здавала аналізи на АФС, власне думала в неї запитати - порадитись , але не можу знайти номер телефону. Якщо маєте киньте будь ласка в ПП. Дякую

12. OxyFoxy

Я вчора нарешті перездала глюкозу (вже в нормі) і забрала результати гістології, з яких нічого не зрозуміло. Видно лише, що є ознаки запального процесу, а якого - загадка. Ходила до лікаря з тими паперами - сказав, окрім урогенітальних інфекцій, здати гормони першої фази, вовчаковий та коагулограму. КД ще не відновились, то ніяк не можу визначитися, коли то починати все здавати. Поділила собі ті аналізи на три блоки, але тут маю купу питань:
    - урогенітальні інфекції можна здати ще до КД? Не знаю, коли почнуться, то може вийти так, що здам за 1-2 дні до них. То нормально?
    - гормони, так як і казав лікар, на 2-6 день циклу;
    - щодо вовчакового і коагулограми, то їх можна здати в Сінево. Але прочитала про Красівську на Чупринки і думаю, краще було б в неї. До неї є запис? Ці аналізи можна здавати в будь-який день циклу?
    І ще в мене радість - зі слів лікаря, вагітніти можна через три місяці, а не через шість:) Хоча, результати аналізів дадуть чіткішу відповідь. Поки не дуже себе обнадіюю.

• Оптимістично Оптимістично x 2
  13. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

Я здавала після того як пропила 2 тижні антибіотики. а КД почались десь більше ніж через місяць.
    а мені казали через 6 місяців і я не послухала бо немала вже терпіння. і завагітніла через 4 міс-- результат-- моя лінієчка)))

14. Hrustavka

Hrustavka Active Member

вовчаковий і коагулограма від критичних не залежать, можете здавати будь-коли

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Ситуація : завмерла вагітність на 9 тижні, чистка на 12 (до того часу жодних симптомів, звернулись до лікаря лише коли почалось кровомазання). Пройдено курс антибіотиків і протизапальних. Питання таке: які аналізи, крім ТОРЧів варто здати? І наскільки травматичною могла бути чистка, це якось можна взнати?

16. OxyFoxy

@Olka Sherolka В мене суттєво менші терміни були. Гістологія не показала, що завмерла, бо не весь "матеріал" вдалося зберегти до аналізу, але я думаю, що таки завмерла, бо розміри на 6 тижні відповідали 4-му і ХГ був вже 128. А на початку ХГ ріс. Виходить, що я тиждень рятувала те, що вже неможливо було врятувати (саме стільки я провела в лікарні від початку кровотечі). ТОРЧів мені якраз і не призначили. Єдине
    Наскільки травматичною була чистка, то напевно по місячних видно буде - довго ендометрій наростатиме чи досить буде звичного циклу. Хоча, чистка (не вакуумний аборт) це завжди мегатравматично .
    Написала-написала, але все ж раджу знайти толкового лікаря, брати всі виписки і результати та йти на розмову. Він все призначить.

17. truskaffka

Це питання непросте. В першу чергу вам скажуть що це скоріше за все був трагічний випадок - випадкові хромосомні дефекти і т.д. Навіть щодо ТОРЧ не впевнена, що Вам це добре проінтерпретують. Певно, варто здавати і IgM, і IgG, але не дуже то все інформативно, якщо нема результатів до ваг.
    Ну але робити щось треба..... Причин може бути мільйон - в згортанні крові, в АФС, в генетиці, в гормонах, в імунних причинах. Але у Вас вже є дитинка - то дещо може відпасти. Скоріше за все, просто дійсно випадковість і відбір. Головне, не треба себе зараховувати до хронічно хворих відразу.

Щодо ендометрію... я впевнена, що це Ви просто ніяк не дізнаєтесь. У мене є рубець на матці - то невагітні УЗД взагалі не показують того, а це ж таки більший мав би бути "слід", ніж після чистки. Це моя нефахова думка, звичайно. Може, можна за кілька місяців спробувати подивитись на УЗД 2 фазу? В сенсі чи задовільний шар ендометрію. Почитайте про матку борову і червону щітку (травички) - в мене таке відчуття, що щось із них можна собі попити для профілактики.
    --- дописи об"єднано, 22 Травень 2015 ---
    Після цього певно треба зачекати із урогенітальними. Або принаймні уточнити.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Olka Sherolka

Ще уточню - десь на 8-9 тижні було УЗД, тоді все було в межах норми, в тому числі серцебиття. Але за кілька днів завмирання. Якби був хромосомний збій чи щось таке - на такому терміні це мало б бути видно чи ні?
    І ще одне , що мене турбує - яка може бути поричина того, що 3 тижні жодних симптомів, що щось не так - не було? В когось було подібно?

19. truskaffka

Як Ви собі уявляєте "видно"? В мене кесарське на 7 місяці було - то тепер кажуть, що на самому початку видно щось "не так" вийшло, бо потім симетричний ЗВУР був. То нічого ніде не видно....поки не вилізе "боком".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Olka Sherolka

Я собі взагалі не уявляю як уздсти хоч щось там бачать)) але ж бачать.

21. бетменша

бетменша Well-Known Member

Це точно. От і я в першу вагітність була в 30 тижнів на узд і все було ідеально, при чому була в Прокопчук, а менш ніж через два тижні дитина померла. Так що дуже часто втрата вагітності є дуже неочікуваною, навіть на таких великих термінах. Але хромосомні аномалії на 8-9 тижні ще не дивляться, тому вони цілком могли бути. Якби після чистки зробили каріотип ембріону, то можна було б точно сказати, але наскільки я зрозуміла в нас це хіба приватно робити

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.