Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Марточка

Марточка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Нє, ну як таке можливо? Ну от мені тести ніколи не показують //, не помиляються, я от думаю, може тим кому показують 2, навіть слабеньку другу, таки вагітність була, але зірвалась? Чи це не реально?
    Наталя, тримайтесь, візьміться за чоловіка.

3. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

хтозна, я теж з своїм нестабільним циклом переробила купу тестів і до затримок і після тижневих. І жодного разу не було навіть натяків. От тіки при вагітності вже до затримки побачила ледь помітного привида.
    Теж казала б серйозно братись за чоловіка, а собі дати відпочинок і перерву.

4. domino

domino Well-Known Member

Nataljchuk, тримайтеся у Бога нема неможливого!

5. Vittoriya

Натальчик, нічого, ще прийде час. З новими силами, з гарними емоціями і великою надією беріться підліковувати чоловіка і побачите, прийде до вас дитинка. Тільки не мучте себе стимуляціями, поки не підтянете сперму.

6. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

будуть у вас дітки:girl_yes: як на вашій аватарочці:connie: щиро-щиро вам того бажаю:)
    дівчата, підкажіть, будь ласка, що таке цитологічне дослідження.що воно показує?

7. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Цитологічне дослідження мазка показує, які у вас клітини добрі чи погані, та чи нема ракових

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

8. zjomka

zjomka Well-Known Member

Протягом планування також мучила себе тим питанням, бо було кілька разів, що є затримка пару днів, тест показує слабку другу полосочку, але ж показує, причому не один тест! Але тоді все закінчувалось початком місячних :girl_cray: Досі не розумію що це було, чи зривалась вагітність, чи то з гормонами не все в порядку було. Бачу є дівчата, в яких слабка полосочка виростає в веееличезний животик.
    Але коли я завагітніла, то полосочка була зразу дуже яскрава, можливо тому, що робила на 3 день затримки :girl_in_love: Не панікуйте і не сумуйте, все буде :girl_smile: Як не банально б звучало - спокій, мінімум нервів і переживань то дуже важливо не тільки вже під час вагітності, але й під час планування!!!

9. Марточка

А я шось розчарована, вже 2-й місяць в мене коротка 2 фаза (9-10 днів), вже цього місяця здала тому прогестерон, думала можливо в ньому причина, але ж в нормі, які ще можуть бути причини,хтось знає? Бачу треба йти до когось, але думаю,що нічого нового і толкового не почую. Так не хочеться(( Як мені ті лікарі надоїли.

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мені також за майже 2 роки планування тести жодного разу не показували //, а переробила їх я немало. Коли завагітніла, то друга смужка була темніша за контрольну. Тому мені здається, що ті "привиди" це в основному реагент і хто хоче його побачити, той побачить.

11. Talya

Talya Well-Known Member

ну в мене ці привиди були завжди. і при першій вагітності, яка через кілька днів зірвалася, і при другій. третього разу я робила тест вже значно пізніше, бо цикл в мене довжелезний і не сподівалися))) тому смужка вже була чіткою

Останнє редагування: 7 Червень 2014
  12. Hrustavka

Hrustavka Active Member

Привіт, дівчатка! Пишу Вам, бо вже опускаються руки-шось така хандра находить(((( Півтора роки[цензура]назад мала завмирання,потім виявили непрохідність-певно після чистки, пізніше АФС і ВА-шо було причиною зриву вагітності. Тепер же не можна вагітніти пока ВА не прийде до певної цифри- а він шось не дуже й падає. А я розкисла шось дуже((((Так хочеться хоча б дозволу пробувати завагітніти.

13. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

У мене теж виявили ВА, та й є ще пару дівчат з форуму в яких він вилазив.
    А вам якесь лікування назначають для того , щоб внормувати ВА? І що говорять про підтримку в разі вагітності?

14. Nostalhiya

Nostalhiya New Member

коли довго на щось чекаєш, а воно не дається, то звичайно приходять періоди розчарування... порівняння з ровесниками, багато чому так.. чому я... ми вже чекаємо 3 довгих роки. за цей час я багато виплакала, здала аналізів, з'їла таблеток ))) і звичайно грошей).. і тепер думаю, що можливо це на краще.. адже дається час для того, щоб розібратися в собі, краще підготуватися до батьківства, налагодити стосунки з чоловіком, щоб потім менше при дітях сваритися)))).Не все залежить від людини, думаю, що на це є воля Божа і вищий задум, який ми напевне зрозуміємо пізніше.. треба цінувати те, що маємо .. вільний час.. можливість подорожувати і т.д. головне налаштуватись позитивно і все буде...

15. Hrustavka

Hrustavka Active Member

А вам якесь лікування назначають для того , щоб внормувати ВА?
    Так, спочатку назначили аспірин- але титри зросли ще більше. Тепер я на дексаметазоні (1 таблетка вдень) та аспірин кардіо. Коли завагітнію- ще допризначать якесь лікування, бо кажуть що цього напевно буде недостатньо. А, ще окрім того мій Г мені порадила лікування п'явками, кажуть що дуже добре розріджує кров, я пройшла поки що 6 процедур з 10- але на якості крові не дуже позначилося((((( Ну напевно я як завжди намріяла собі, що побачу ідеальні результати, а вийшло як завжди(((((

16. Annyhka Kavetska

Не встигла відійти я від конізації шийки матки, як от сказали мені що в мене поліп ендометрію(( і його потрібно видаляти:girl_cray: пропонують робити чистку а я боюся, щоб потім не було більших проблем з завагітненням(( Що робити? Звісно я піду ще після місячних на узд до іншого лікаря, хоч би не підтвердився той поліп

17. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Зі свого досвіду можу сказати, що ні одна узд не показала мого поліпозу, який виявився при гістероскопії, може б ще довго про нього не знала б, якби не кровомазання...Процедура не страшна, під внутрівенним наркозом.

18. Марточка

Annyhka Kavetska, в мене також була конізація і потім гістероскопія з видаленням поліпів, які взагалі ніхто ніколи не бачив на узд, це все пережила за 2 цикли і нічого жива, так шо не переживайте, краще зробити то все і мати спокій, правда поліпи мають властивість наростати знову.

19. Annyhka Kavetska

20. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Дівчатка, привіт! Я тут новенька. Півтора тижні тому переїхала до чоловіка у Львів з Херсона. Дуже хочемо кіндер-сюрприз :girl_smile:

Мене постійно гризе одне питання, на яке відповіді так і не знайшла, хоча перерила, мабуть, весь інтернет. Ми досить активно працюємо над вагітністю. Майже всі дівчата кажуть, що після статевого акту з них виливається чи витікає сперма. Так повинно бути в нормі у всіх? Чи можливо таке, що вона зовсім не витікає? Бо досить проблемно зрозуміти, чи стався "постріл" :o якщо чоловік не завжди відчуває цей момент, а з мене, вибачаюсь, ні краплі назад не вийшло. Хочеться, щоб найбільш вдалі для зачаття дні були найбільш продуктивними в цьому плані.

21. Vittoriya

а як то чоловік не завжди відчуває? Я щось про таке навіть не чула...

Статус теми:
Закрита.