Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А в попередні рази давали кровоспинне?

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

ну так "широко" мазнуло яскравим, а тоді я зразу лягла, ну і після того не було
    --- дописи об"єднано, 28 Квітень 2015 ---
    Попередні рази не було кровотечі (аж вже перед вакуумом) - то не росло ПЯ і ХГ, не було динаміки

4. Virchuk

просто лежання мало що дасть, рано чи пізно встати доведеться. То що один раз мазнуло - то не показник. Я от сьогодні питала, що мені робити з тим дуфастоном, лікарка питала вкотре чого мені його призначили і визнала, що то було так вилами по воді писано, бо причину чого помазалось не вияснили, а зараз все гуд. І казала, що в деяких дівчат так є, що типу місячні до 12 тижня йдуть. А дехто навіть не знає, що вагітний.

• Подобається Подобається x 1
  5. preciosa

preciosa Well-Known Member

Молодець лікарка, що визнала... не могла я не написати))) Не треба було того Дуфастону, але що вже говорити...

6. Virchuk

вона сказала так - я тобі його не призначала, не знаю чого його тобі призначили, тому вона не хотіла давати однозначну відповідь що робити далі і я так довго його пила(

7. preciosa

Нормально... я весь час спостерігала за твоєю (ми на ти;) ситуацією, але вже нічого не писала, бо я тут виходить противниця дуфастону і т.п. препаратів. В першому триместрі його не мають призначати і в світі цього не роблять, хіба потім в 3 триместрі, якщо не помиляюсь, при короткій шийці свічки і то при показах. Ех...

8. preciosa

Як то так на всяк випадок Утрожестан? Тим більше що все в нормі. Чим керуються вони?

9. Britney

Britney Домашня посиденька :)

@truskaffka Я тримаю за Вас кулачки і надіюся, що все у Вас буде добре.
    Моліться і вірте. На все Божа воля. А ми будемо молитися за Вас.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. preciosa

Ви вірте і ми віримо та просимо Бога, щоб все було добре. Якщо все в нормі - то тут діє воля Божа і мудра природа...
    --- дописи об"єднано, 28 Квітень 2015 ---
    В мене також помазало таким темно-червоним і яскравим, коли лікар шийку витерла. Потім ще коричнуватим все вимазувалось, але ніякий прог не приймала, хоча і був на нижній межі норми. Узд було без гематом, відшарувань, шийка без ерозії, серцебиття вловили (то був 7 чи 8т).

Останнє редагування: 28 Квітень 2015
  11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Я вже колись тут писала, але мушу ще раз запитати. Сказали мені здати аналізи для визначення АФС (антифосфоліпідний синдром), але не сказали які саме то мають бути аналізи (їх там багато є). Хтось таке робив? Є якийсь стандартний набір? В Синево є кілька пакетів аналізів, або кожен окремо. Також ще треба здати аналіз (чи визначити) НК цитотоксичність. У кого не питаю, ніхто не в курсі що то таке. Дівчата, підкажіть де шукати?

12. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Може і по схемі, бо мені діяли саме так. Тиждень рятували те, що не можна було врятувати навіть в перший день. Але я знаю для себе, що зробила все, що було на той момент в моїх силах, щоб зберегти дитинку, хоч яка крихітна вона б не була. Сидіти вдома і думати, що я можу щось зробити і не роблю, було нестерпно.
    П.С. Зі мною лежала дівчинка вже вдруге за 12 тижнів. Вперше лежала в 5. І зараз в неї все добре, хоча було дві гематоми.
    Сподіваюся, що все у Вас буде добре. Бог добрий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я розумію, але я теж роблю все, що мені підказує серце і розум. Просто мені за ці роки так важливо було повірити хоч комусь - і чомусь ця лікарка мені підходить, єдина. Без покладання на когось взагалі важко. А ще я завжди прошу Бога, щоб він давав мені внутрішню підказку або сигнал як діяти - і я це наче відчуваю.
    Я з Вами на всі 100% згідна, я сама така противниця. Але я читала у статті Березовської, що ті дози, які призначають - зазвичай вони не можуть нашкодити. Моя лікарка так і сказала - ти можеш попробувати, бо наша голова - то загадка, то як плацебо, але декому то помагає. І через ці речі я їй вірю.

В мене після вчорашнього вже не кровило, нині чуть коричневим помазалось. Я навіть аналізи здала . Так що налаштовуюсь на добре, щоб "плацебо" своє не попсути.
    Я здавала антитіла до фосфоліпідів типу IgG та IgM.

• Подобається Подобається x 11
  14. preciosa

Головне, щоб майже цілу вагітність не пити то "добро"... тоді і мала доза матиме поганий ефект.

15. Judice

Judice Закохана в гори ))

Тримайтесь, полуничко.. Наші голови то справді загадки великі. ВІрте в свою жіночність, любіть своє тіло і все що в ньму відбувається.. Та шо я Вам пишу, і так все те знаєте... Будемо молитись за Вас і маля. Моя сестричка, після енних завмерлих, он щойно народила мені другого племінничка - пухнастого солодкого їжачкового хлопчика)). Все буде.

• Оптимістично Оптимістично x 2
  16. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Я також, як і @truskaffka здавала антитіла до фосфоліпідів типу IgG та IgM.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. koza

koza Active Member

Дівчатка чи робив хтось діагностичне вишкрібання ендометрію(гістероскопію). Чи це інформативне дослідження?Я дуже вагаюсь....

18. La esposa

La esposa Moderator

вже кілька днів мовчки читаю і вболіваю. Пишу хіба підтримати, я не знаю, що порадити.
    хіба розкажу, що в мене на 5-6 тижні з Нестором була реально червона кров, небагато. Бігла на УЗД і думала, що вже все. Так і не вияснили, що то було. Потім періодично раз на два тижні таким яскраво-оранжевим мазало, при добрих аналізах і всьому решта.
    Бог добрий.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Patriotka

Patriotka Member

В мене було 2 ЗВ і жодного разу не нічого з тої гістологіїї не виявили.

20. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Коли була вагітна доцею, теж мазалось два рази. Була, наскільки пригадую ічервона і бура кров.Ще "добрі "уздисти на топольній побачили анембріонію. Зважаючи, що мала вже вагітності,які не розвивались, то можна уявити мій стан тоді. Але дякувати Богу все закінчилось добре.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  21. Patriotka

Patriotka Member

В мене таке було,коли завагітніла,тобто ще не знала,що вагітна,але в той день,коли мали початись місячні,були коричневі виділення,а потім пройшли.

Статус теми:
Закрита.