Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Марточка

Марточка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Delfy, як ваші справи? Ви десь пропали.

3. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

теж підтримую. Я чіткої другої полоски так і не побачила, хоч і робила три тести. Перший за день до затримки, наступний через день від того і третій ще за пару днів. В той же день першого тесту погнала на ХГ, мала 60 результат. Та і для себе визначила відразу, що як тіки мені шось там тест покаже - зразу роблю ХГ і обовязково в динаміці.

4. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка, думаю, що скоріше за все нема з чим вітати :sad: Йшла на роботу зайшла в аптеку, купила тест за 50 грн., але навіть близько не було другої полоски, тільки чітка одна.. :sad: Завтра зранку постараюсь встигнути здати ХГЧ, бо я себе замордую з тими не зрозумілими тестами..

5. Vittoriya

по-перше- який тест? з якою чутливістю маю на увазі? По-друге, ви вже напевно щось пили , а одже нема тої концентрації в мочі. А так як ще дуже рано, то цілком може не бути видно полосочки. Не мучте себе тестами вдень, тільки зранку на першу мочу

6. domino

domino Well-Known Member

Не невруйте, я вас прошу, і почекайте ще з 2 дні, знаю, яка то нетерплячка. Я коли завагітніла, то зробила тест аж на 4 день затримки, і НІЧОГО не було. В мене є програмка на моб, де я записувала свої відчуття, вела свій щоденник, то там на 7!!! день затримки мені нагадало зробити тест! Зробила їх чотири тести - 3 з яких показали ледь-ледь помітну другу, ну практично треба було брати лупу, і то вже на 7-й день затримки, і аж четвертий тест, діждітал -якийсь там крутий тест - то тільки він показав, тобто було написано - вагітність 2-3 тижні. Бажаю успіху і витримки:girl_yes:

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Тест з 7-го дня запліднення. Так пила каву, добре дівчатка вибачте, що мурдую і вас, як буде так буде, що я себе мучаю.

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

в мене так само з ранішніми тестами, але було видно, а тут взагалі..

8. Vittoriya

ну то після кави тест цілком може не показати, тим більше кава сечогінна досить. Та і не мудруєте ви нас, краще пишіть свої переживання, аніж себе в думках мучте!

9. domino

domino Well-Known Member

я робила тільки вранці, пізніше, ближче до обіду, вже нічого не показувало.Тай у вас ще нема затримки, це тільки від дня запліднення, тому не панікуйте, краще прислухайтеся до себе, стан вагітності ні ні що не схожий, таке відразу відчувається, але ж знову наголошую!!! я відчула, що щочь там відбувається всередині вже як була 3 тижні вагітною, а до того - НІЧОГО!

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата, дякую всім-всім за вашу підтримку. Я молю Господа Бога, щоб це була ВАГІТНІСТЬ!!! Буду чемно чекати.

11. Talya

Talya Well-Known Member

в тесті головне чутливість. я завжди брала 10 мМЕ/мл (HomeTest). і ціна на них була в межах 10 грн/шт. та й на початках таки треба робити його зранку, коли ще концентрація висока

12. Dream-baby

Dream-baby Member

Це мій перший тест, з мене теж сміялись ....... Але результат в лінієчці

Та що, я б себе не мучила, і завтра з раненька здала ХГЛ і прогестерон.

13. Lusuzka

Lusuzka New Member

Привіт дівчата! Підкажіть, будь ласка, бо незнаю вже що думати. В мене місячні були 25 квітня, вони в мене не дуже регулярні, цикл приблизно 30-35 днів, 20 травня тягнув низ живота і 2 дні ледь помазались місячні, тобто через 25 днів (до того ніколи живіт під час місячних не тягнув), потім почало трошки підтошнювати і дуже хотілось постійно спати, а приблизно ще через тиждень почали боліти груди (раніше також такого ніколи не було), і так болять вже цілий тиждень, а тошнити практично перестало. Робила тести, вони нічого не показують, а сьогодні зранку здала аналіз в Синево на ХГЛ і в обід вже прийшов результат, що вагітності немає. Чи могли аналізи зробити погано, чи могли щось переплутати? Чому болять і трошки збільшились груди? що це може бути?

14. Virna

Virna Well-Known Member

може бути гормональний збій

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Сьогодні зробила Evitest, одна полоска.

16. Марточка

Марточка Well-Known Member

Nataljchuk, та ну, не вірю, не могли вчора 2 тести помилитись, ви здали ХГЧ?

17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так я здала, результат буде до кінця робочого дня, на все воля Божа.

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ой дівчата, знали би ви, як мені зараз...заходила на сайт, то ще немає результату :girl_sad: дякую всім за підтримку

19. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Натальчик, то що там?! Чекаємо добрих новин!

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

20. Музик

Музик Мартуська

теж прийшла питати!
    Як у Вас справи?

21. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка, все даремно :sad: результат: 1.32 :sad:

Статус теми:
Закрита.