Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

хтось пив бромокриптин? мене цікавить, скільки часу його дають пити і яку дозу.

3. Vittoriya

А чого саме його вам назначили? Просто при підвищеному пролактині назначають Норпролак, або Достінекс переважно, вони є суто для пониження пролактину, а тут я щось читаю різне

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

пролактин у мене 51,87, сутєво підвищений, ще й інсулін в 2 раз більше норми

5. Retaret

Retaret Well-Known Member

о, і в мене був завищений. Через нього і вагу дуже набирається, а воно в свою чергу щось там дає на яйники (вже точно не пам., колись читала статтю про ті всі взаємозвязки). Мені на внормування інсуліну Сіофор призначали і дієту. Десь за пів року і рівень інсуліну внормувався і вагу скинула нормально.

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

у мене теж зараз дієта. лікарка Г призначила і якщо яйники не запрацюють самі, то прийдеться стимулювати. Казала моя Г. що таке у кожної 2-3ї жінки зараз є.

7. Retaret

Retaret Well-Known Member

ага, і таке ми теж проходили. Причому двома різними препаратами, бо на перший нібито мій організм не відреагував. То зайняло загалом ще кілька місяців, але результативно !!! ну і відповідно там та фолікулометрія щомісяця.

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

час не важливо, головне результат:d25:, вже як 2,5 роки чекали, то і ще почекаємо:girl_smile:

9. Byala

Byala New Member

Привіт, дівчата. Я тут новенька. Потребую поради - вже вдруге на стимуляції клостилбегітом. Паралельно приймаю норпролак й еутирокс. І ось норпролак закінчується (лишилось 2 таблетки, п'ю по половинці в день), і ніде його в аптеках нема. Кажуть, буде щонайменше через 2 тижні. Лікар сказала купити достінекс і приймати одну таблетку раз в тиждень. А потім, як буде норпролак, вернутись до нього. Але в мене якраз відбулась овуляція, дуже сподіваюсь, що щось могло вийти) В неті ж вичитала, що достінекс при вагітності не можна приймати. Порадьте, що робити!

10. Vittoriya

@Byala деякі лікарі вважають, що і Норпролак не можна, хоч я до кінця першого триместру вживала по півтаблетки, потім по четвертинці. Колись списувалась з дівчинкою, яка приймала достінекс, також писала, що вживала і першому триместрі, бо відміна Достінексу ще й може викликати викидень, Норпролак ні. Але вона писала, що все добре і при першій вагітності не кидала Достінексу, і при другій.

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я пила, щоб "получився" Сергійчик. Підвищений пролактин не давав завагітніти.
    10 днів пила , не памятаю дозу.
    Але мені від нього було так зле...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

В мене закінчився ще один безрезультатний цикл планування(3-й). Вела графік старанно, правда пропустила дні М на початку циклу. Програма показує нормальну різницю температур між фазами, але мене бентежить довга розкачка перед місячними вже другий місяць - два дні маже (якраз вчора і сьогодні) + 5 днів місячні. В який день циклу треба здавати прогестерон? Може справа в ньому? Чи заспокоїтися, ще три цикли поспостерігати і тоді до лікаря, як він і казав? myChart (1).gif

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

у мене голова страшенно болить, не знаю чи це від нього чи на погоду. Лікарка сказала пити 4 тижні і збільшувати дозу, ходжу тепер як сонна муха і швидко втомлюють.

14. cjomcjomka

в мене був низький тиск, блювота і набряки
    і обережно з відміною. В мене після різкої відміни набралось 7 кг за 3 тижні, настрій скакав, як мячик.

15. Byala

Byala New Member

@Vittoriya Ви мене трохи заспокоїли, ще раз перепитаю в лікаря. Але, можливо, в когось залишився норпролак, щоб відкупити, бо так не хочеться "скакати"? І ще підскажіть, чи можна купити в Польщі той же клостилбегіт, норпролак без рецепту?

16. Vittoriya

а я й не знала, що у вас така ж проблема була. Наступні вагітності вже самі вдалися? Меніпросто цікаво, чи та проблема повертається і якщо планувати наступну вагітність, чи знову то моде стати зашкодою

17. enigma

enigma Well-Known Member

На 7-ий день після овуляції

18. Vittoriya

як жаль, що я далеко... Лежить майже пачка, я би ітак віддала, але.....
    --- дописи об"єднано, 5 Лютий 2015 ---
    не можна. але ніби український рецепт підходить

19. cjomcjomka

Віруся вдалась сама, причому я ж годувала Сергійка грудьми в час, коли завагітніла...
    Ну і Дмитрик в нас теж "вдався" сам, тільки з Сергійком отакі заминки трапились.

• Подобається Подобається x 1
  20. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я також часто задаюсь тим питанням. Цікаво чи можуть після пологів і гормональних перебудов після них виправитись проблеми? Хотілось би:girl_in_dreams:

21. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Статус теми:
Закрита.