Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Дівчата, купила вчора ще два тести, зробила щойно, на тесті з'явилася одна чітка і ледь помітна друга (ну принаймі я її бачу) збудила чоловіка щоб глянув, він її також бачить, але каже, що може тест дешевий тому може просвітлюватись друга смужка. Скажіть, буль ласка, чи таке реально може бути? Тест купила за 27 грн., але там 2 шт.!:girl_phone1: не хочу себе накручувати, але такого ще в мене з тестами не було..

3. Dream-baby

Dream-baby Member

Ви їли щось??? Якщо ні, то бігом здавати ХГЛ

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

У мене на першому позитивному тесті так було. Я другу полосочку навіть толком не побачила. А ввечері ще раз, на всяк випадок, глянула і вже побачила ледь-ледь другу.
    мені здається на ХГЛ їжа не впливає.

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

не впливає.

6. Vittoriya

якщо обоє бачите, думаю то воно. Я так розумію ви мали робити тест в оцю суботу, що буде, а не в минулу?? Бо ядумала ви писали за минулу, а якщо лікар казав лиш в цю робити, знач то ще дуже рано, а якщо полосочка друга вже є, то йдіть здавати ХГЧ

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так в цю суботу. Я навіть і не знаю, що думати чесно..вже дивлюсь на той тест, і сама себе мучаю..вона ледь помітна..

8. Vittoriya

бо ще рано дуже, який у вас ДПО?

9. KAPUCHINKA

Наталя, не спішіть, не треба нікуди бігти. зробіть завтра ще один тест, або ще краще післязавтра і будете знати точно. Хоча, мені здається, що не має значення скільки коштує той тест. всі вони одинаково показують. Якщо смужечка є, значить є. А вже потім здайте хгл щоб подивитися динаміку. і не спішіть з УЗД. кажуть звачайно що то нешкідливо, але є і інші думки. мені здається, що ризикувати не варто.

10. Vittoriya

ну не знаю, я би навпаки порадила таки здати ХГЧ і прогестерон обов'язково, в Наталі вже колись була вагітність якщо я не помиляюся. Зараз головне подивитися , чи вистарчає прогестерону, аби там все добре закріпилося. А узд то вже таке, ітак нічого там ще не побачать

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Для підтримки прогестерону я п'ю дуфастон. Сьогодні 13-й після овуляціі. Я 24-го травня була в лікаря, то він сказав, що овуляція відбулась.

12. KAPUCHINKA

Так, якщо я не помиляюся, то вона Дуфастон приймає, підтримка є. і лікар казав тест в суботу робити. Мені здається спішити не варто, та й забір крові тільки до 11 год то сьогодні не дуже вже й встигається. Краще завтра - тест, і якщо там // то тоді вже хгл. до речі, на короленка можна здати, там 50 грн коштує.

---------- Додано в 07:35 ---------- Попередній допис був написаний в 07:33 ----------

о, поки я писала, то наталя вже сказала що підтримка є. то тоді тим більше не спішіть.

якщо живіт трошечки ниє, то нічого страшного, відразу лягайте і ноги трохи догори, на якесь підвищення.

13. Vittoriya

то завтра вже сміло можна робити ХГЧ. А щодо дуфастону так, але мені здається всерівно варто здати прогестерон, щоб глянути , чи вистарчає його, можливо треба буде підкоригувати дозу, ну це вже лікар має сказати.

14. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

В суботу зроблю щераз і вже точно буду знати.

15. KAPUCHINKA

ви тяжного не піднімайте, не більше трьох кг. та й побережіть себе ті кілька днів. думаю в суботу все буде добре )))

16. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Зробила щойно ще один :girl_blush2: і я її бачу :sad: чоловік з мене сміється..

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

я б вже не втерпіла і пішла завтра на ХГЛ...ну нє?

18. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Наталю, ми тримаємо за Вас кулачки!:girl_yes:
    То вже як відчувається. Якщо буде кілька днів нервувати із-зі невідомості, то, звісно, краще здати. А якщо має терпіння, то можна й зачекати. Я не спішила здавати, але може то тому, що не мала змоги в той же день піти. То треба дивитись по собі :)

19. kristina

kristina Well-Known Member

в мене теж були ледь помітні смужки (привиди) , а тести я робила завжди ще до затримки, на наступний день вже йшла здавати хгч. Результати підтвержувались.
    Бажаю Вам отримати результат хгч вище невагітних норм:)

20. Марточка

Марточка Well-Known Member

Так, здайте ХГЧ і прогестерон . Хоча здається ви на Дюфастоні і так. Тихенько вітаю!!! Думаю ваша мрія нарешті здійснилась

21. Delfy

Delfy Well-Known Member

якщо 13 дпо то зовсім вона не повинна ще бути яскравою чи темнішою за контрольну!
    Досить її і блідої щоб зрозуміти, що тест позитивний!

Але бережіть себе, не нервуйтесь, пийте фолієіву і дуфастон не кидайте, важке не піднімайте і старайтесь максимум відпочинку.
    вдома поменше хатньої роботи і знімайте туфлі на підборах!

Статус теми:
Закрита.