Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Vittoriya

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

в мене також досить довго було блідо-рожева, то нічо. Головне, що вона є!

3. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Ой, ну бачите як виходить) в нас разом виходить пузатими ходити)) Вітаю)

4. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А у Вас не ниє час від часу живіт в низу?

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене на дорогому тесті показало ще до затримки, але вона була така вже бліда, що я подумала, що то просто так мені видніється місце від тої смужки
    а решта всі показали на 4 день затримки аж, іто ледь бліді
    а потім мала ще не використані тести то через пару днів пробувала то не дуже то й темніли, повільно
    я правда не закликаю до дорогих тестів, я його купляла, бо мали йти на бенкет, а не хотіла пити алкоголю доки не буде місячних, такий мала бзік
    ну то й вийшло що треба було купити тест, що показує не зранку а в любий час доби

6. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Бо то спочатку завжди блідіші полоски, а щодень то будуть яскравіші!!!
    Принаймі в мене так було.)Ну і чекаємо вас в наступних темках))))

7. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Ниє час від часу.. Троха переживала, але на узд сказали, що все нормально , і я трохи заспокоїлась. Головне щоб нічо не мазалось.

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

Вітаю Вас!
    У мене, наприклад, трошечки нило, ніби як на місячні і це було якраз від імплантації і до затримки, з часом помалу пройшло.

9. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Вітаю! В мене теж зараз такий термін:)

10. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Ух, класно вам дівчата , вітаю. Може і в нас в цьому році буде поповнення. Але я вирішила відпустити ситуацію , і каву пю, і винце , і шампанське, не обмежую себе ні в чому.. правда все в міру. Бо коли почала мізкувати ,що то шкідливо , і те не добре наче хворою себе відчула, і якісь думки більш навязливі зявились... Краще вести свій природній спосіб життя, і дітки здорові будуть , і самопочуття краще.

11. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

підкажіть, які аналізи бажано здати перед початком планування вагітності мені і чоловіку?

12. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Загалом зразу починають планувати )) Але якщо є труднощі ,то тоді здавати аналізи ;)
    Чоловіку завжди кажуть першочергово - спермограму, і краще починати з чоловіка, бо для жінок така к-сть аналізів існує, що то можна все життя здавати.
    Уточніть у свого гінеколога чи вона Вам щось порекомендує здати, може у Вас є якісь скарги і тп.

13. preciosa

Налаштуйтесь на те, що у вас все вийде і без аналізів. Плануйте, а аналізи вже можна тоді, коли рік не виходитиме або якщо у вас є якісь скарги чи цикли дуже не рівні...

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Не варто шукати собі болячки, пробуйте спочатку самі :) Але вже як так хочете щось здати, то здайте аналізи на TORCH інфекції.

15. Montreal-ka

Дякую:) Лікар казав, що зі здоровям все гаразд, можна планувати і радив (ще у вересні була на прийомі) здати на ТОРЧ і , здається, аналіз на рівень прогестерону. Прочитала, що останній аналіз здається на 21-23 день циклу, якраз у вівторок- середу можна здавати йти. Але чи от думаю, чи варто. Цикл у мене 32-34 дні. Раніше(5-6 міс тому) був стабльним -28 днів.

16. preciosa

знову та сама помилка лікарів... На такий ДЦ здається, якщо у вас овуляція на 14 день при 28 денному циклі. Якщо 32-34 дні - треба трохи пізніше його здавати, бо тоді ж овуляція не на 14 дц, а пізніше. Та й, якщо ви цікавились тим, овуляція взагалі штука мінлива і буває в різні дні. Головне, щоб друга фаза мала 11-16днів, не коротша. Друга фаза переважно стабільна по тривалості, а перша фаза може коливатись, тому овуляція буває і на 10-11 дц, не лише на 14дц.
    А сам аналіз на прогестерон призначають, якщо ви довший час не можете завагітніти, порушений менструальний цикл. Ви поки не можете цього сказати, а коли здасте прогестерон - лікар може і призначити вам його, по-суті без потреби, бо якісь циферки не зійшлись... Пробуйте самі, насолоджуйтесь процесом і буде вам щастя!
    Після 10 місяців спроб я не витримала і здала аналіз на гормони першої фази циклу, ще до овуляції. Все було ніби в нормі і я "забила" на то, не здавши гормони другої фази, якось так інтуїція покерувала, що не треба того. І, за іронією долі, той цикл видався для нас вдалим:) То був один з найбільш безтурботних циклів з усіх планувальних: я пішла на роботу, розслабилась, насолоджувалась, а природа все зробила. Хоча, як пишуть лікарі, перевірятись треба починати після року марних зусиль. А все може бути лише через банальне непопадання в день овуляції. Тому зараз краще дізнайтесь про метод виміряння базальної температури, слідкуйте за плідним слизом і не переключайтесь на аналізи і цифри.
    Удачі!

17. Montreal-ka

Так-так, я знаю то. Я вже вимірювала базальну температуру, то знаю, що маю на 23-24 день циклу овуляцію (і по графіку,і по слизу, і по відчуттях). Мене ,власне, оті аналізи цікавили. Що здавати, а що ні. Дякую за поради! :)

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ну то успіху Вам!!! Краще не заморочуйтесь з тими аналізами, а просто розслабтесь і получайте задоволення, все у вас вийде :)

19. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Тоді точно все вийде)) Бо в мене так було, тільки розслабилась, почала і час від часу дозволяти алкоголь, каву і т.д., то все вдалось)) Так що все у вас вийде!:)

20. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Дякую за цей коментар , хоча писавши сюда допис той що вище (я цю тему більше читаю ніж пишу) очікувала , на негативні коментарі .Тому всім хто написав в ПП, чи сюди слова підтримки , насправді ви всиляєте віру в краще,Дякую!

21. Vittoriya

А чому? Я у вагітному циклі випила фляшку пива, при тому що я пила ліки для пониження пролактину і не вживала ніби алкоголю. Але прийшла коліжанка вгості, була піца , а я хотіла розслабитись і посмакувати.

Статус теми:
Закрита.