Як нарешті стати мамою? (5)

Discussion in 'Пузата хата' started by Vittoriya, May 8, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Last edited by a moderator: May 11, 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Ви знаєте, Вікторіє, до одруження це мене тішило, УЗД показувало, що я здорова. Цикл довгий, місячні практично без болів і рідко. 2-3 рази у рік бувало що затримка на 2-3 місяці, списувала на зміну клімату, хвилювання і т.д.
    Але зараз це мене зовсім не тішить, у понеділок йду до хорошого лікаря, сподіваюсь буду вже знати що до чого. Догадуюсь, що проблема з гормонами!

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

так сильно себе не налаштовуйте, за один день нічого не вирішується, але бажаю вам успіху)

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

я вже стільки тестів робила за час сімейного життя, що не хочу зайвий раз розчаровуватись....

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

та власне зібрала все докупи, навіть БТ за цей місяць чемно міряла і продовжую далі. Дещо починаю сама розуміти, дещо догадуюсь. А в загальному, буду робити все від мене залежне, а там хай буде Божа воля )))

5. Leila

Leila Well-Known Member

і яка зараз бт? вас розумію про розчарування, але хоча б щось вже знали.

6. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Саме лиш УЗД не може показати чи здорова жінка. Потрібно досліджувати комплексно. Гормональна панель, фолікулометрії.

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

наразі без змін БТ. коливається в межах 36,1-36,4

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

це я вже тепер знаю!

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Якщо добрий узист то УЗД дуже багато може показати. Якщо щось не так то яйники виглядають інакше, на УЗД, впринципі і прохідність труб видно. Тобто узист бачить чи все добре чи треба на ренген відправляти щоб перевірити.

9. Fiancee

Звісно, лікар з УЗД мусить бути добрим, бо там можна багато важливого побачити. Я вела мову про те, що лише цього методу діагностики є замало, щоб зробити висновок про стан здоров"я жінки.

10. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

На узд такого не видно точно!

11. Petrova

Petrova Member

Я свого часу була на узд в одного відомого уздиста, хваленого перехваленого.От він мені по узд з впевненістю сказав що в мене гідросальпінгс труби і призначив дорогуще і дуууже виснажливе лікування з сильними антибіотиками.Я йому повірила, бо говорив дуууже впевнено і то все прийняла, то я від того лікування аж зомліла раз була...Прийшла до нього після, а він каже , що нічого не допомогло, відрізаєм ту трубу. А на лапороскопії виявилося що того гідросальпінгсу навіть приблизно не було....

12. Fiancee

Так щоб точно можна було сказати чи прохідні труби, то по самому УЗД не буде видно, але можна щось запідозрити і тоді вже досліджувати далі.
    Мені власне на УЗД запідозрили гідросальпінгс. Лапароскопія підтвердила.
    Що ще раз доводить, що обстеження має бути комплексне. Одне без іншого нічого не варте.

13. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Щось давненько ніхто не заглядає в цю темку. Ау, дівчата, як ваші справи?
    В мене щось таке відчуття, що цього місяця ми знову "в прольоті". Ну але зрештою до критичних днів ще тиждень. Тож надія жевріє...

14. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В мене сьогодні 35 дц. Бт 36,7 - це найвища температура цього циклу (найменша 36,1)...До затримки ще кілька днів. Я теж думаю що ми
    Але маленька надія є і у нас, і у Вас :girl_claping:

15. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Дівчата, як ваші справи?)

16. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Приймаю фолієву вже майже 3 місяці, пропила один курс Прегнавіту Минулий цикл був перший, коли ми не застерігалися. Я, як дурна, прислухалася до кожного симптому - то мені молоко віддає содою, то не можу їсти мандаринку, то піднуджує, то голова болить не так, як завжди. Але прийшли КД.
    Зараз плідне вікно вже другого циклу і я спокійна - вирішила не зациклюватися, бо і так всього не спланую. Температуру не міряю, бо слідкую за виділеннями і ще відчуваю овуляцію по болях зліва вже купу років підряд. Стараюся не застудитися, а все решта в Божих руках.
    Всім бажаю // під ялиночку!:girl_claping:

Last edited: Dec 27, 2014
  17. Kofeinka

З тим зациклюванням нічого доброго не буде, треба розслабитися і получати задоволення))

18. smilechyk

Сьогодні вже 38 дц. Кд немає
    Так і далі температура тримається, але вже 2 дні болять сильно соски, що навіть доторкнутися не можу...це катастрофа... так болить :girl_cray:

19. Kofeinka

Як я вас розумію, в мене таке саме)

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

А тест не хочеш зробити?)

20. smilechyk

Хочу:girl_claping:, але почекаю ще пару днів, казала чоловікові що зроблю тест 31 грудня, це буде 42 дц. Просто якщо буде //, тоді скажу всій сім'ї у новорічну ніч :girl_in_dreams:

21. Kofeinka

Я чоловікові на Миколая подарунок принесла (то був 28 дц , а цикл в мене 26-28 днів)

Thread Status:
Not open for further replies.