Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Vittoriya

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Треба визначити коли у вас відбувається овуляція і здавати на 7 дпо

3. катенок

катенок Well-Known Member

А якщо це буде 8-9 день то недобре? Бо я точно не знаю, але завжди по відчуттям 12-14 день?

4. Vittoriya

ну краще так, аніж навгад-21 день циклу, це як тик в небо.

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Прийшли сьогодні мої наступні КД, чуда не сталось, пригнічена, розстроєна, намагаюсь триматись )))

6. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

еххх... і в мене аналогічно, сижу депресую .
    Накупила фруктів, щоб на солодке не нападати , буду заїдати поганий настрій фруктами, то хоч з користю :girl_in_dreams:

7. катенок

І в мене настрій поганий, з тою мазньою . Ні в кого такого не було? Сьогодні 27 день і мазня з 24-го, тобто вже 4-ий день. І так вже 3 місяці. Аналізи майже добрі. Трошки є запалення в шийці матки, може воно так дає? казали мені 5 днів поставити хіінофуцин, але щось він мені не дуже може заміню іншими свічками(напр.тержинан чи ще щось)...Ну і чомусь мені здається що то або гормони або ще щось. Бо ендометріоз так би різко не дав, в мене є 2 дні коричнева мазня після місячних, а до.....не було, ну може пів дня...А тут різко почалися якісь незрозумілі виділення.....щось не то. Я більше схиляюся до 2 фази не такої як треба, може і направду прогестерон...Або пролактин...
    Побачила в синево пакетами 1 і друга фаза в певні дні циклу певно так і здам, не буду марнувати час.

8. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Пролактин до мазні не має відношення. І в побічних діях про його підвищення або пониження нігде таке не написано.
    А ви впевнені , що Вам зразу ті всі пакети треба здавати ?
    Підіть до нормального гінеколога, нехай Вам розпише здачу гормонів строго під ваш цикл, а то будете пальцем в небо тицяти таким здаванням.

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене колись давно за тижднь до кд мазалось по трошки, лікар казала, що то може бути підвищений естрадіол

10. катенок

О бачте....і що потім що ви робили, пройшло?

11. Virchuk

Нічого в плані медикаментозного втручання, обмежила споживання сосисок польських, які мама часто купувала. Мені тоді лікар сказала, що то може бути і від їжі, тваринного походження, "запралена" гормонами. Плюс в мене була зайва вага (зараз трохи схудла). Зараз шкодую, що я тоді ніяких аналізів не здавала. Згадала, що лікар тоді ще якісь таблетки на другу половину циклу прописала, але я не пила. Молода була, думала що все то фігня:)

12. катенок

Ясно...як мене вже замучила та епопея нескінченна з гінекологами, скоро тільки на те і буду працювати.

13. Vittoriya

Дівчата, в кожного ті мазні можуть бути через зовсім різні речі. У мене тако бували дивацтва, могло в середині циклу мазатись, але не в час овуляції точно, бо я БТ вимірювала. От наприклад тут

підозрюю, що таки пролактин щось таке міг робити мені з циклом, бо недостатності другої фази як такої в мене не було, прогестерон в нормі. Але от в тому циклі я тоді не знала, коли в мене та О відбулася, бо мазалося в різні дні, ЯБ був ще на 15 дц, а БТ підскочила значно пізніше і видно, що тести на О тоді показували, я вже так не пригадую. В мене тоді такі коломийки робилися. Але я ж потім здавала ті всі гормони і все було в нормі крім пролактину, значить і він щось може робити.. Але то було в мене так, а причин мазні може бути багато. І ендометріоз в тому числі. То треба толкового лікаря і толкове обслідування.

14. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

В мене позавчора ввечері і вчора зранку шось мазалося ( 13-14 ДЦ) мабуть О. Я маю надію на цей цикл.. Бо шось після попереднього раннього зриву трохи розслабилась...

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Не хочу нікого лякати, але 2 роки тому в мене кілька місяців підряд мазалось з різною інтенсивністю в середині циклу. Потім виявили поліп при огляді, на гістері- поліпоз. Тепер виявився ендометріоз.

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Маю питання, до дівчат, які мали штучний клімакс. Тиждень тому вкололи препарат, М - припинились. Тепер знову підкровлює вже пару днів. Розумію, що то всяке може бути, просто цікаво, в когось таке було?

16. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

У мене при тому клімаксі нічого не було.

17. катенок

В тому то і суть що у мене при огляді(2 гінекологи), УЗД, аналізи все пракитично нормально.

18. Vittoriya

Це для вас має бути стимулом до дій. І все прийде, просто часом треба докласти зусиль. Ми то всі знаємо

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Саме так, Вікторіє! Зараз, це для мене на першому місці у списку моїх справ ))))

20. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Дівчатка, сьогодні зранку в мене піднялася БТ, нарешті....А поки йшла на роботу то так яйник трохи болів. Думаю що це овуляція прийшла :girl_tender:

21. Virchuk

Або закінчилась, вчора читала, що підняття БТ відбувається вже після О.

Статус теми:
Закрита.