Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Є купа препаратів, які показані вагітним. Не все так погано, головне щоб був хороший результат, а з зубом проблема вирішиться. У Вас в приорітеті що? З таким підходом, нічого не вийде, сьогодні хочу дитину, завтра ні. Тому не впадайте в паніку, і все буде добре ,а основне буде так, як має бути!

3. Vittoriya

та я читаю уважно, просто дивуюсь. Знаєте, я колись ще до того як почала трохи цікавитися БТ, овуляцією не помічала в себе багато чого. А потім виявилося, що і слиз змінюється в циклі, і живіт під час овуляції болить, і кров'яні прожилки "з'явились". А це все тому, що коли ми звертаємо на щось увагу, воно для нас стає явним, а до того нам просто видається, що того нема.

так може КД? ви відслідковуєте овуляцію, що можете точно сказати, що до кд ще 5-6 днів?

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене ті горбки Монтгомері часто були помітні, особливо у другій фазі циклу, тому одного разу помилково подумала, що вагітна... А з вагітністю вони в мене збільшились, але не відразу тоді, коли тест зробила, трошки пізніше.

5. катенок

катенок Well-Known Member

Купа препаратів то є, найбільше мене "смущає" рентген..

6. preciosa

preciosa Well-Known Member

Треба почекати... Я в серпні думала, що вагітна, треба було медогляд пройти і кд все-таки наступили 25 серпня, правда востаннє, бо потім був вдалий цикл. Але є як на голках чекала, бо термін піджимав...

7. катенок

Розумієш, в тебе така ситуція була, що якби ти була вагітна, тобі би і так підписали той медогляд без флюрографії. А тут....лікувати треба і без рентгену ніяк...Я просто так розумію що все одно його прийдеться робити, може тоді краще і зараз - ще навіть і до затримки( якщо припустимо вона буде), ніж потім, а як прийдуть місячні ну то все буде само собою зрозуміло. Так х-очеться все по максимуму зробити, щоб вагітність проходила потім легко і без проблем і все одно мусить щось вискочити...Думаю в неділю зроблю тест, тобуде десь 12 день після О, вже напевно буде видно і з понеділка почну лікування, відштовхуючись від результату.

8. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Не панікуйте:girl_wink: Ситуація все сама розставить на свої місця. І буде добре в будь якім випадку.

9. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Знаєте, а тест ще може і не показати //.

Тому з тим ренгеном варто почекати.

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Мені порадили сходити до генетика і вона назначила здачу аналізів. виходячи з моєї ситуації.

10. катенок

Справа в тому що ситуація все одно не міняється, на ту сторону кусати не можу і без рентгену мені нічим не зарадять. Зуб під коронкою.(((А 9 місяців то таки не 9 днів...а альтернативного лікування в моєму випадку немає. все починається з рентгену.

11. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Для чого себе настроювати так песимістично.. Поки що кусайте на другу сторону, а там побачите, якщо буде // то без рентгену будуть щось робити, а як / то підете і зробите рентген.
    І все таки вирішіть, що важливіше бажана вагітність чи полікований зуб... (Тільки не ображайтесь, просто не потрібно навіть думати таке, що краще б цього місяця не вийшло, вагітність завжди повинна бути бажаною...)

12. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Катенок, та все можна зробити і без рентгену, не знаю, чого ваш стоматолог тормозить. Зуб, якщо він під коронкою, то він мав би бути депульпований( мертвий), відповідно без анестезії можна зняти коронку, пройти канали( зняти гостроту процесу) а там вже по ситуації діяти.

13. катенок

Не знаю чого...Бо там внизу на десні горбик якийсь, тобто десь зміни якісь на верхівці кореня і без рентгену вона не знає що там таке.
    Все правильно, якось воно буде, отже чекаємо ще пару днів до дня ІКС, тобто дня тесту)))..
    Дівчатка, як там у вас справи?:girl_spruce_up:

14. Kvinna

Kvinna Member

Таки місячні, вже вдруге за 20 днів. Вперше таке за всі роки. Ті горбики з грудей так і не зійшли, капець, одним словом. Тепер будемо йти до гінеколога і якщо все не так страшно то пробувати вагітніти. Для мене це знак якийсь, що годинник то тікає... Боюсь відкласти, потім захотіти ще оду мацьопу, а не буде.
    Муж трохи впирається, він як усі чоловіки переживає за житло, за гроші іт.д. Але я його переконаю:girl_yes:

15. Vittoriya

це міг бути ановуляторний цикл, тому такий короткий, то є норма і нічого страшного. Треба дивитися далі які будуть цикли.

16. катенок

Зате ви для себе зрозуміли, що хочете ще одно ляльку і чим пошвидше))

17. Kvinna

Kvinna Member

ага, дузе-дузе хоцу... і мені всеодно, що легко з двома малюками не буде. А сьогодні близька подруга сказала, що вагітна. Я за неї страшенно рада!:girl_crazy: Вона два роки намагалась з чоловіком і я подумала, що і нам починати час

18. катенок

І що ви думаєте дівчата, сьогодні 24 день і в мене починаються КД, я трохи в шоці чому так рано. :girl_sad:Чи може це про щось свідчити? На УЗД на 8-ий день циклу домінантний фулікул 13мм, казав О мала б бути ну десь 12 день, по моїм відчуттям вона була 11-14, коли точно не знаю. Як на мене,якась дуже коротка 2 фаза виходить. Тим більше в мене завжди цикл 27-28. Чи то щось не те?

19. Vittoriya

Якщо О була на 11-12 д.ц., то більш менш нормальна друга фаза

20. катенок

А логічно, до 11-12 дня фолікул міг дорости до потрібних розмірів? Мені здається що розмір з 20мм він мав би досягти десь на 13-14 день, тоді щось замало....

21. Vittoriya

на 12 ий день вже цілком міг мати 21 мм, а може і швидше, всі ж ми різні. А тобто і на 11ий день могла вже бути овуляція

Статус теми:
Закрита.