Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Ви нічого поганого не наробите! Не переживайте)
    Бажаю //:girl_tender:

3. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Щиро дякую:)) А скажіть, а коли вже можна тест робити? Через тиждень після овуляції? чи пізніше?

4. катенок

катенок Well-Known Member

Пізніше)))) знаю...нетерплячка...))):girl_wink:

5. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

А я чекаю нової овуляції. От думаю тести на О купити, бо до БТ ніяк руки не доходять..
    А зараз можу похвалитися лише тим, що мій цикл знову був 27 днів ..

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Дівчата продаю такий от апарат для визначення овуляції - www.ovacue.com новий. Може комусь буде цікаво. Я своїм користуюся вже 5 років

7. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

доречі вони чомусь трохи пропали в аптеках, чи то конкурент витіснив. Заходила в кілька аптек то пропонували, якийсь в коричневій упаковці 1 ШТУЧКА, ціна 60-70 грн. Притому , що я Евітест за ті гроші купляла, а їх в пачці від 5 до 7, залежно від упаковки.
    Наразі з нету замовила.

8. Annyhka Kavetska

Мені слабеньку другу полоску намалював тест аж на 15 ДПО) Думаю через тиждень ще рано, хоча в кожного по різному, залежно коли імплантація відбулась

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

Metamorfoza, можете сміливо кохатись з чоловіком:) На таких ранніх термінах це не має зашкодити, та і більшість жінок не знають про настання вагітності аж до кількаденної затримки і кохання ніяк не перешкоджає:) То вже потім можуть бути заборони на це, якщо є якісь тривожні симтоми.

10. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

А я, в неділю зробила укол Дифереліну на 3 місяці. Сказав доктор, що десь на четвертий місяць відновляться М і можна буде йти в бій :) Тому в мене зараз буде цікавий період, за відсутності гормонів;))) Почуваюсь добре, вірю, що так буде і надалі)

11. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

12. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

А якісь особливі відчуття, можливо токсикоз, коли повинні початися? Одразу чи через деякий час?

13. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

нічого не повинно початися, не шукайте в собі ніяких симптомів, бо потім буде дуже гірке розчарування, кажу це по свому досвіду. Дай Бог, щоб у вас все вийшло, але живіть звичним життям, і не зациклюйтесь.
    А до слова - у мене не було ніякого токсикозу всю вагітність, ніяких ознак взагалі, крім того що ріс животик і малеча штовхалася, ось і ВСІ симптоми.
    Бажаю Вам успіху, і всім плануючим теж.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

токсикоз починається мінімум з 6ого 7ого тижня, не вишуковуйте в себе ознаки, бо лиш вам від того буде гірше. От я вам казала, то краще вже спортом займатися, аби голова була зайнята іншим, потрібно відпустити ситуацію.

15. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене взагалі спочатку токсикозу не було, ніяких забаганок в їжі, а вже з часом зник апетит, перестала нормально їсти, було відчуття легкої тошноти і от зараз воно зникло до кінця 9 тижня...

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Питали в карму про вартість ovacue - новий в упаковці 350 доларів. Своїм користуюся вже 6 років. Це міні-комп'ютер, зранку треба дише прикладати сенсор до язика, починаючи з 2го дня циклу. Овуляцію прогнозує за 5-7 днів. Я тут одній форумлянці везла такий - успішно користується, якщо признається то може дати рекомендацію
    Крім того ще є вагінальний сенсор, який підтверджує що овуляція відбулася

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Реальни токсикоз почався десь з 7 тижня. Але за день до того як тест показав //, я робила закрутки на зиму, стояла і мішала аджику, і коли додавала оцет в кінці від його випару мене жостко знудило і вирвало. На наступний день рано тест був блідополосатий))) І я відчувала що вже вагітна ще задовго до затримки))) Вам бажаю // :)

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

У мене особливі відчуття кожного разу, як затримка КД, то відчуття тошноти, то припливи ніжності, то ще щось, як тільки КД з'являлись, відчуття зникали. Я так розумію, це підсвідомо, людина себе налаштовує.

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Красуня, в мене таке було минулого року, і тошнило, ще навіть до затримки. Для мене найгірше, то два тижні до кд, бо я встигаю себе так накрутити...

20. Annyhka Kavetska

О так, ми це вмієм себе накручувати(( Колись мені один дохтор казав, що жінка, яка дуже хоче завагітніти може так себе настроїти і навигадувати симптомів вагітних, що і сам організм їй підіграє в цьому... наскільки це правда незнаю, але ще десь чула, що в декого навіть живіт росте як у вагітної:d7:

Останнє редагування: 30 Жовтень 2014
  21. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Дійсно таке є, можна багато в неті інфи найти. Пишуть, що обман від нашої психіки, від самонакрутів частково, але може бути і гормональне порушення.
    Тому краще зайвий раз себе не накручувати, щоб потім через це себе "не гризти".
    Уривок статті з і-нету (мовою оригіналу):

Статус теми:
Закрита.