Як нарешті стати мамою? (5)

Discussion in 'Пузата хата' started by Vittoriya, May 8, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Last edited by a moderator: May 11, 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

вже мені порадила одна хороша форумчанка лікаря, так от думаю, що здзвонюсь з нею і поговорю, але спочатку маю заїхати у гості до іншої хорошої форумчанки, вже вагітної :) теж хочу дещо дізнатись у неї

3. Barbie

Barbie Well-Known Member

Красуня, ще раніше хотіла вам порадити змінити лікаря, бо сама знаю вашу лікарку. На обліку в неї була, більше не хочу і нікому не раджу. Краще справді порадьтесь тут з нашими форумчанками, вони вам когось доброго і порадять. Бо аналізи, мені вона ніколи не читала і не пояснювала, все сама мусіла перепитувати.

4. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

Мій лікар мене не направляв на гормони, але порадив звернутися до генетика. То генетик подивився всі аналізи які були, і направив на гормони деякі по кілька раз здавала бо були не в нормі і також приписували дуфастон але сказали обережно приймати і кидати тільки за рекомендаціями лікаря просто так такі ліки не призначають і їх відразу теж лікарка сказала переставати пити не можна(. Так що я не тільки з дільничим консультуюся а ходжу, ще й до генетика.

5. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Привіт, дівчата! Давно я тут не була. Стільки змін, вагітних)))) Вітаю всіх кому вдалось "дойти до цілі"! Ви молодці) А в мене все без змін. Сьогодні була на прийомі у лікаря який практикує тибетську медицину. Може ще це спробую. Хто з вас мав з таким справу? Що можете порадити. Варто чи ні???

6. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

7. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Всім привіт! Вчора в мене була овуляція - це 100%! Нарешті її "зловила":) Але от тепер переживаю все ж таки за свій спорт. Чи варто займатися? Чи прес качати можна? А може все вдалося, а я своїм спортом зашкоджу? Порадьте щось...

8. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Я чомусь думаю, що варто почекати, особливо з пресом. Ваша мета важливіша. А для вагітних є гарні курси йоги ;) теж спорт і корисний і майже всім вагітним можна.
    Успіху Вам:girl_claping:

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

І я думаю, що з пресом варто почекати...

10. zjomka

zjomka Well-Known Member

Думаю якщо Ви регулярно займались спортом, качали прес і т.д., то нічого воно вам наразі не зашкодить, ну хіба коли вже є затримка, то тут вже можна над таким питанням задуматись. А так буде виходити, що Ви щомісяця будете переставати займатись спортом після овуляції?

11. METAMORFOZA

Щиро дякую:) Дуже чекаю на нього:)
    Вчора все ж таки не пішла в зал, але то із-за того, що і так не вийшло, плани помінялись:) А ще одне, а на біговій доріжці бігати можна? Чи краще все ж таки обрати ровер або інший кардіотренажер?

12. Laiza

Laiza New Member

Дівчата привіт! Давненько я тут небула, майже рік. Прочитала трішки дописів, багато хто вже нородили, багато завагітніли, я дуже рада за вас, всіх вітаю!!! А тепер про своє. Приписали мені "квінол" на 3-4 місяці, у зв"язку з дифузними змінами молочних залоз і пмс(болючість грудей),чи приймав хтось із вас ці ліки, хотілаб почути від вас поради. Дякую.

13. Annyhka Kavetska

14. катенок

катенок Well-Known Member

Якби ж то... я поки що чекаю місячних і на цей цикл особливо не розраховую, бо чесно - не дуже і старались, хоча як - СА був на 11 і на 14 день циклу, а Овул. була напевно 12-13, а може і 14...короч - не знаю, може щось і вийде...)
    Була в мене вчора трошки дивна річ, трошки слизу коричневого з капелькою крові(але слизу саме), пішла до Г - вона каже все чисто - і виділення прозорі, ну трошки може є запальний процес в шийці, але ніц серйозного.......от і думаю що то могло бути, вчора був 18 день, може то залишки слизу після овульки, а може дасть бог щось схоже на імплантацію....не знаю. Але знаю що раніше в мене такого не було і з першою вагітністю теж. А взагалі планую після місячних поставити пару свічок щоб зняти той запальний процес, хоча Слобода мені казав нічого з тим не робити, а вважати наслідком моєї ерозії колишньої(головне що інфекцій ніяких немає). якось так. Одним словом ЖДЬОМс....
    А у вас як справуськи?:girl_bye:

15. Fiyalka

Fiyalka Active Member

А в мене трошки вихвалялка, овуляція моя відбулась перший раз за 10 міс, і я мега шаслива тепер в очікуванні // полосочок.І приеднююсь до запитання як у вас? Всім гарного настрою і дня.

Last edited: Oct 28, 2014
  16. катенок

А чому ви такі впевнені, робили УЗД чи по відчуттях? Щиро бажаю успіхів!

17. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А я вимірюю базальну темепратуру, вот сьогодні виміряла, а овуляції ще нема хоча сьогодні є 15 день циклу. Ну надіюся що вона буде :girl_tender:

18. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Ну звичайно по узі, ну і відчуття були такі незвичні для мене раніше десь на 14 д (зараз 19 д.ц) ше трошки. Дякую, і Вам успіхів.

19. Annyhka Kavetska

А я в пошуках тестів на овуляцію хочу

20. METAMORFOZA

А в мене після того як відбулася овуляція і ми активно працювали над вагітністю, я все ходжу і тільки про це думаю. Боюсь в залі прес качати, боюсь навіть кохатися з чоловіком, щоб нічого не наробити, боюсь всього...:)) Так хочеться, щоб нарешті все вдалося:)

21. катенок

От цього мені здається точно не варто боятися!!)

Thread Status:
Not open for further replies.