Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Vittoriya

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

я приймала під час вагітності, коли прогестерон понизився. З цим препаратом прогестерон тримався на доброму рівні, жодних побічних дій. То були таблетки допохвові.

3. penn

penn Member

дівчата.в мене після 2.5років марних старань 2 полоски чіткі насичені.хоч би не помилка

4. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть будь ласка, вже 2 дні болять сильно груди (зараз в мене кінець овуляції) до місячних ще 2 тижні... Що це може бути?

5. Vittoriya

кінець овуляції то як? :) маєте на увазі період можливої овуляції? Бо сама овуляція триває кілька хвилин-яйцеклітина виходить і ще 12-24 годин чекає на запліднення. Груди можуть почати боліти як реакція на другу фазу циклу, в мене то кожжного разу було по-іншому, то не боліли взагалі до КД, то за кілька днів до КД, то одразу по овуляції, а вже до кінця циклу переставали. гормони...

6. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Та період можливої овуляції, просто в мене зажди за 6 - 7 днів починають боліти, а тут вперше так скоро....(хоча активно плануємо дитинку :girl_tender:)

7. Vittoriya

я розумію, що вам хочеться почути, що це явний признак вагітності :), але зрозумійте, організм то така штука, раз так, раз по-іншому. А чекати проявів вагітності з перших днів після овуляції взагалі не варто, якщо запліднення відбулося, то яйцеклітина ще десь тиждень, а то й більше буде подорожувати собі там, прикріплятися і до того часу проявів не може бути, просто триває друга фаза, при якісь чутливі груди-то цілком нормальна річ. Хоч вам бажаю, щоб все вдалося звичайно і щоб цей цикл виявився успішним!

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

У мене минулого чи позаминулого циклу день після можливої овуляції почали боліти груди, але почались М. А от цього циклу почали боліти як зазвичай, 7-10 днів до планових М. Тому це все дуже індивідуально і залежить від гормонів.

9. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Якщо маєте сумніви, зробіть ще раз тест, ну і здайте ХГЛ

10. Britney

Реnn, як у Вас справи? Аналізи здавали?

11. penn

penn Member

в понеділок

12. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Усім привіт! :)
    Ось і закінчився цикл... мала затримку 7 днів... тести не полосатились... аналіз ХЛЧ вагітність не підтвердив... нажаль... проходила фолікулометрію... був домінантний фолікул... овлуяція... був плідний слиз... далі жовте тіло 17 мм... затримка... сподііваня... що нарешті я вагітна... та ні... не цього разу...

Із зробленого за ці пів року:
    1. Перевірка труб на УЗІ - результат труби прохідні.
    2. Повне розслаблення від чекання затримки.
    3. Фолікулометрія.
    4. Продовжую обстеження свого організму.
    Домовилися із лікарем про гістероскопію, маю пройти її цього місяця.
    Дуже переживаю... Є підозра на поліп, який може не давати завагітніти...

Дівчатка, маю питання, піля видалення поліпу, комусь вдавалося завагітніти? Наперед дуже вдячна за відповідь.

13. Vittoriya

а чоловік вже перевірений?

14. Boyarhanka

Так, чоловіка перевіряли. Спермограмма нормальна. Дивилося 3-ри лікаря, у різний час.
    І поки усі розводять руками, у мене результати УЗІ добрі, аналізи у нормі, лише Прогестерон маю на нижній межі норми... то призначали Лікарі його для підтримки... Лютеїну... Прогестерон... Утрожестан... але із 16-го по 25 дні циклу... до підтрвердження вагітності...
    Вагітностей не мала...

15. Vittoriya

ну тоді гістероскопія то добрий варіант, переживати нема чого, наскільки знаю, то не є аж так страшно. Сестра чоловіка моєї сестри нещодавно робила, у неї власне виявили поліп. Правда після процедури тої їм би планувати активно, але чоловік воєнний, поїхав у Маріуполь..

16. Boyarhanka

Дякую за підтримку.

Мені у різних клініках, радиди її зробити... але я все відкладала... по різним обставинам... і от уже домовилась із лікарем... то вже точно піду і зроблю цього циклу.

17. Britney

Читала Ваші дописи у попередніх розділах цієї теми.
    Шкода, що не сталося і цього разу. Але після проведення запланованої гістероскопії, все повинно вийти!!!

Так що чекаємо на гарні новини.

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Оце дуже правильно!!!
    Нам тут усім трохи розслабитися не завадить!!!
    А то яйце можна знести чекаючи тої затримки:girl_haha:

18. Boyarhanka

Дякую!

Сподіваюся, що Ви також завагітнієте найближчим часом!

19. Кіцюня

Кіцюня New Member

У мене був ендометріоз і киста. Лікували два місяці(штучний клімакс), переносила я так собі (припливи, погано спала, поправилась на пару кг) але після відновлення місячних я відразу завагітніла))))) і зараз бавимось з моїм синочком))). Лікувалась я у Верніковського

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

Два роки тому за один укол платила десь 1200 грн, але з теперішнім курсом може бути набагато дорожче((((. Нібито в Польщі набагато дешевше, як маєте можливість по питайтесь. А от як ті уколи називались я геть забула

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Нагадала собі Диферелін))))
    От старе склірозне))

20. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Щодо гістери- нічого страшного нема, реабілітація проходить дуже швидко. В мене довго сумнівались щодо поліпу, на гістері виявилось їх багато... Забрали гарно 2 роки тому, тиждень тому на повторній гістері вже нічого такого в матці не виявили.
    Щодо ендометріозу- Кіцюня, дуже дякую за допис, оптимістичні результати зараз читати так важливо для мене! Стараюсь налаштуватись, але сумніви трошки муляють. Попередньо я так розумію, що мене чекає штучний клімакс 3 місяці. В вівторок зніматимуть шви і вже буду щось знати... Готова до дій, лиш би все вдалось. Ну і тепер я всім говоритиму- не бійтесь лапари! Це розставляння крапок над "і" в ряді питань. Шкодую, що багато років тицяла пальцем в небо і розпорошувалась морально і фінансово на купу аналізів, а толку?...

21. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А якими препаратами?
    Мені теж вводили штучний клімакс, відчула всі " прелєсті" , якщо це так буде у старшому віці, то просто капець... Приливи відчувала постійно, мороз, холод а тут прилив, що просто шкіру хотілося зняти, про безсонні ночі взагалі мовчу.Причому препарати дуже дорогі...і толку в моєму випадку вони не дали.
    Я нікого не відмовляю, все залежить від лікуючого лікаря, та вашого організму, але добре подумайте.

Статус теми:
Закрита.