Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Дівчата, я знову до вас за порадою) в мене закінчується 30 дц, а М нема (тьфу-тьфу) Але появилися якісь виділення, вроді як молочниця ( незнаю точно, бо ніколи не було) . І їх трошки багато, завжди думаю, що почались М і біжу до WC.Після минулого місяця розчарувань, нехочу себе дуже обнадіювати і боюся робити тест..
    Робила заради цікавості на 27 дц була /
    Що скажете?)

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

А коли була О приблизно знаєте? У мене були і досі є виділення, завжди волого вміру, бо перед КД було більше сухо.

4. Kofeinka

Десь 14 дц приблизно. Я по слизу визначала)

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Останнього разу теж були дивні виділення перед М, якісь водянисті чи що, а так переважно сухо.
    При молочниці переважно такі "сирні" виділення.

6. Kofeinka

Вони в мене якісь білувато-жовтуваті, але рідкі..

7. preciosa

і в мене такі були того місяця. Не сирні, а саме кремові. На 29дц робила перший тест. Овуляція була на 14-15дц.
    Якщо ще КД нема, я б зробила тест,бо після овуляції на 14дц місячні мали б прийти через 14-15 днів, тобто на 29ДЦ... Але це все індивідуально...

8. Kofeinka

Вони прийшли! І в мене таке враження, що я зараз помру
    Мені дуже зле((

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я вам щиро співчуваю... Тримайтесь, моліться і надійтесь, Бог обов"язково почує Ваші молитви..

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Не знаю чи чимось Вам поможу, але пригадую Ви писали що у Вас була В, і ніби стався викидень, так от, після цього О могло не бути. Бо у мене в червні так само були // а через деякий час почались М. На наступний місяць в мене О точно не було, а ще на наступний місяць були полосаті тести.
    Все у Вас вийде!

10. Kofeinka

Та я особливих надій на цей місяць не покладала.. Хочечься дуже, але всьому свій час)
    А про те що мені зле, то мене так живіт болить, ніби мені хтось щось звідти витягує...

11. preciosa

В мене інколи також були страшенно болючі початки КД. А так, то все-одно кожного разу в перший день пила знеболювальне, бо були спазми.
    Не пускайте в душу розчарування, поставтесь до того, як до Божої волі... На все свій час.

12. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Щось ніхто не відписує, бачу, то я відпишусь)))
    Каріотип я здавала, на Лисенка в медико-генетичному центрі
    А про HLA- аналіз, я натрапила на інформацію читаючи "Як стати мамою 4", на ст.127.

13. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Всiм привiт ) Щойно повернулась з лiкарнi. Постараюсь коротко. Робила лапару-гiстеру. Гiстероскопiчно, все ок, полiпи не вiдновились. Лапароскопiчно виявили ендометрiоз на одному яйнику i в ньому ендометрiоiдна киста. На вiдео видовище ще те...Видалили кисту, поприпiкали навколишнi тканини тай все. Решта в нормi. Тепер в вiвторок знiмати шви i будемо говорити про лiкування вiд ендометрiозу. Попередньо лiкар сказав, що це буде курс 3 мiсяцi i лiкування недешеве, але аби результат був. Не мала змоги розпитати про це лiкування, може хтось зтикався з подiбним? Дуже сподiваюсь, що це не буде штучний клiмакс?

14. Petrova

Petrova Member

В мене в березні знайшли ендометріоз очеревини, лікар його відрізав , і жодного лікування не призначив, сказав після наступного циклу зразу пробувати .Я начиталася в інтернеті про гормональне лікування і радилася з іншими лікарями і всі мені казали що то обовязково робити штучний клімакс тими гормонами ... І яка я щаслива що послухала лікаря який робив операцію(Мартин Т.Ю ) Бо на наступний місяць після операції нам получилося. Хоча нічого стверджувати не можу, може то бувають різні види ендометріозу і саме мій не потрібно було заліковувати тими гормонами...

15. pulpa

pulpa Well-Known Member

в мене був ендометріоз і кисти,то після операції біло лікування 3 міс і штучний клімакс

16. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

А можете написати якими лiками i як ви перенесли той клiмакс? Чи було багато побiчних дiй? Буду дуже вдячна за iнформацiю!!!

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

а вiн був причиною невагiтнення?

17. Petrova

Petrova Member

Ну виходить що був, бо більше нічого під час лапороскопії не знайшли і лікар казав шо то через нього . Хоча я про нього навіть не догадувалася..І навіть ніколи про таке не чула...

18. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Що каже Ваш лікар?

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Я тут в темі вроді читала, що піся того клімаксу, гарно потім вагітніють. Чи то не так?

19. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Дівчата, хто приймав лютеіну для підвищення прогестерону, та контролював його аналізами? Скажіть будь ласка чи добрий був прогестерон на ній) Дякую:girl_smile:

20. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Цей препарат доволі часто назначають, я приймала, був ефект. Не знаю чому, але багато гінекологів зараз відходять від практики з Дуфастоном. Кажуть , викликає найбільше звикання, ніж інші.

21. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Моя знайома приймала лютеїну, а потіп перейшла на дуфастон, бо від неї були побічні дії

Статус теми:
Закрита.