Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Snigurochka

Snigurochka New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Привіт усім!! А особливо старим форумчанкам!!!! Хтось ще мене пам'ятає? :girl_wink:

3. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я Вас пам'ятаю. У Вас синочок, здається, вже є))

4. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Привіт! Ви не повірите, сьогодні про Вас згадувала))) Як Ви там?

5. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

От і в мене таке було десь протягом останніх 2-х років. В перші місяці таких проявів ПМС я думала, що починаю захворювати на застуду: дуже погано себе почувала, підвищену температуру тіла другої фази циклу відчувала так, як при хворобі. За кілька місяців спостережень зрозуміла, що то в мене такий ПМС. І припинила ходити до терапевтів і вважати себе хворою :). В чому причина - так і не визначила. Але помітила, що такий стан турбував особливо в ті місяці, коли було багато стресів, перевтоми, недосипання. Наприклад, на відпочинку я такого стану в другій фазі не зауважувала. Тому для себе вивела рецепт: побільше відпочивати, багато спати, гуляти на свіжому повітрі і не нервуватися.
    Допомагало :)

6. Vittoriya

слабшає організм-падає імунітет , от і вилазять простуди.

7. Delfy

Delfy Well-Known Member

і я про вас пам*ятаю! напишіть як у вас справи!

8. Snigurochka

Snigurochka New Member

Дуже приємно, дівчатка!!! Ми ростемо, синочку вже 2 роки, пішли в садочок, правда вже вдруге хворіємо за цей місяць. Чекаємо ще одного синочка в жовтні :) Давно не заходила, так як забула пароль і логін свій, а це щось шукала і вибило мені Посиденьки, то я знов сиділа і згадала :) Думаю зайду гляну, як ви тут. Як ваші справи??? Хто вже став мамою??? Дуже скучила за вами всіма!!! А хто ще не став, не втрачайте надію!!!! Я за цих два роки таке пержила, 3 рази лежили з малим в стаціонарі з бронхітом, 1 раз в реанімації -вилив на себе окроп, то то було щось страшне :sad: , але нічого, справились. Але познайомилась в лікарні з дівчиною, вона 10 років не могла завагітніти, так як їй видалили труби, то вона удочерила донечку 2 рочки, то лежала з нею, в малої теж бронхіт був. І що я вам скажу, прямо і не видно, що то не її кровна, такі схожі, любо глянути, і трусяться над тою малою, пилинки здувають. А ще одна після 10 років завагітніла, то недавно родила здоровеньке малятко. Головне -вірте в Бога, і просіть свого янгола!!! І вас обов'язково буде дитиночка!!!!

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, звітую ще тут. Графік БТ намалював О, але не знаю, чи вірити чи ні:) Самопочуття вчора і сьогодні - поганеньке: нежить, першіння в горлі, пчихаю... ослаблена. І якраз ті 2 дні бт 36.9, вагінально відповідно вища. О поставило мені на 18ДЦ. Сьогодні 26ДЦ. Графік виставила у темі, точніше посилання на нього. Надія є:)

10. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дівчата хто здавав аналіз на пролактин, бо я заплуталась.
    Потрібно здавати не раніше ніж 3 години після пробудження, чи не пізніше ніж 3 години після сну
    Усюди різна інформація:girl_crazy:

11. Vittoriya

та здавати зранку, бо натще. Кажуть ніби, що не одразу після сну, ну але то поки доїдеться до лабораторії, то ітак час мине.. То нема строгого певного часу від і до. Головне до того день ніяких фізичних нагрузок, здається СА, тобто має бути спокій перед тим. І в лабораторії краще ще трошки посидіти від дороги перепочити. Хоча чесно кажучи я того не робила, встала, вмилась, пішла та й здала.

12. Retaret

Retaret Well-Known Member

і я ніколи не намагалася в якісь часові рамки влізти. Та мені і лікар ніколи нічого такого не говорила

13. preciosa

27 дц і знову кілька днів мене потягує низом, але то не метелики, як було колись, сильніше, але терпимо. Напевне 2-3 дні потягує моментами по пару секунд, а потім відпускає...
    І маю такий нежить, що на очі дивитись тяжко. Маю нокспрей, пише, що при вагітності не можна, я страхуюсь, бо звідки можу знати? Інгаліпт також пише, що не бажано... Але горло не дуже болить.
    Промиваю ніс і горло водою з сіллю. А чим ще можна закладеність носа зняти?

14. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Зайдіть у темку Здоров'я під час вагітності та після пологів, ст.110, там можете прочитати)))

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Як я вже змучилась вишукувати ці симптоми в собі((((
    Так важко кожен раз рочаровуватись...
    Дійсно, напевно правда, що все станеться тоді, коли не будеш того очікувати...

15. preciosa

Я весь цикл була спокійна, майже не думала про вагітність, а вкінці... ну як тут не повишукувати?:) все-таки вже 28ДЦ... і ніби вже 13-14 ДПО...

16. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Знаю)))
    Може якраз цього разу у Вас вийде!!!
    Чекаємо хороших новин!:girl_tender:

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

в мене теж, але знаю що цей цикл буде довший, бо О була пізніше ніж звично, тому чемно ждю і тихенько надіюсь.

18. Vittoriya

Дівчата, нехай саме цього разу все вам вдасться!! Посилаю вам свої заразні флюїди :)

19. Virner

Virner Well-Known Member

Середина циклу. Кров'янисті виділення - більше нічого не турбує, не болить. Так виглядає, що це овуляція з кров'янистими виділеннями.
    Так мала надію на цей цикл. :sad:
    Що це може бути?...пізно телефонувати гінекологу. А у мене таке вперше.
    Тільки не лякайте.

20. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

думаю так і є!

21. Vittoriya

ну так чого переживаєте? Були якісь навантаження фізичні? Чи зміни в житті? В мене часом були таакі овуляторні кровотечі, якщо тренування попадало на час овуляції. Дзвонила навіть раз до лікарки, казала, щоб просто вспокоїтись на якийсь час. І кожного циклу то бувало по-різному, то прожилка кров'яна, то взагалі нічого, то отаке во.

Статус теми:
Закрита.