Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. бетменша

бетменша Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

від завтра не обов"язково. Температуру під час місячних в базальному графіку не враховують, ну принаймі так мені розказали профі на бейбіплані))) Просто ставите значок, що місячні, а в комірці з температурою нічого не ставите,а коли вони закінчаться, то можна вже і виміряти. Хоч вам з першим графіком, напевно, буде цікаво зразу вимірювати))

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

ви праві, мені цікаво:) Та і вимірювати хочу в ротовій порожнині. Читала, що хоч і температура там трохи менша, але все-одно головне - різниця температур.

4. Vittoriya

та ну, то якась неправда! Я читала, що власне важливо вимірювати цілий цикл, тобто під час КД також, бо тоді можна достовірно оцінити різницю температур в двох фазах

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

А, ну і мій лікар мені казав міряти обов'язково з першого дня циклу.
    Ну і з того ж бебіплану

5. бетменша

ну а мені купа дівок писало: поставте під час місячних "не враховувати")

6. Vittoriya

ну та для мене і купа купезна дівок не буде підставою так робити , бо можна порадити все що завгодно, знавцем бути легко :). Але ж подумайте логічно-дві фази циклу, перша і друга. Хіба нормально оцінювати різницю т-р першої і другої фази, якщо перша вимірювалася не вся? Шкода, я не маю зі собою книжечки зі Свічадо, але впевнена, що там також пише, що напротязі всього циклу треба вимірювати. Ну принаймні таких приколів "не враховувати" точно нема.
    Додам, що сама я раніше не міряла БТ під час КД, хоч знала , що треба. Але якось мені лінь було :D. Почала вимірювати, коли сказав лікар, що треба

7. бетменша

Та якщо вже зовсім на чистоту, то краще на узд на фолікулометрію піти. Ну і паралельно повимірювати БТ. Бо то що буде гарна різниця температур ще не свідчить про факт настання О. І сенс в тих міряннях. При циклі в 28 днів достатньо СА через день-два і то не весь термін циклу. Я так зрозуміла форумлянка планує уже не так мало, тому думаю вони навряд чи вони могли кожен раз пропускати О. Значить, або просто ще не пощастило, або є якісь проблеми

8. preciosa

Ну так, вже 9 місяців плануємо... Напевне варто піти на узд і дослідити ріст у динаміці.

9. бетменша

ніби до року часу можна чекати. Але навіть чисто для себе можна і по узд подивитись і гормони здати, якщо в разі щось так не то буде

10. hannatal

hannatal Member

міряти варто з початку циклу, а от враховувати чи ні - покаже покривна. думаю, зрозуміло, коли вималювався стрибок і проводите покривну, то перші дні МЦ можуть опинитися над покривною через залишок прогестерону з попереднього МЦ і такі показники не враховуються. з іншої сторони, щоб визначити О треба 6 низьких, 3 високих БТ і стрибок щонайменше 0,2С. і інколи частина тих шести низьких Т припадає на місячні

11. preciosa

я це знаю, тому більш-менш спокійна. За цей час робила 2 рази узд, але не фолікулометрію. На гормони не здавала.

12. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

Я же писала:Є такі "Чудові" гормони репродуктивні....Як АМГ ,ФСГ ,пролактин,прогестерон,єстроген...знати їх рівень дуже важливо,перед тим як планувати можливу стимуляцію .....Чи є власна Овуляція..(це на УЗД фоликулометриія) чи міряти БТ....
    Є аналіз крові Коаулограмма-це на можлиівсть відхилень,тіж тромби....

Ну і звичайна улюблена чоловіками Спермограмма....

В Одесі нас всіх ідправляють на "Совместімость" Аналіз тест Миллера или Тест Шуварского....

13. preciosa

надіялась, що все вийде природнім шляхом, без всіх тих аналізів і т.п., є ж люди, які вагітніють без того. І поки ще надіюсь:) Не хочу занадто перетворювати процес зачаття у біганину по узд, аналізах... Якщо треба буде - то звісно робитиму все можливе.

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А скільки часу вже плануєте? Я часто заглядаю до цієї теми, читаю дописи, але власне, аналогічно, маю надію на Бога, молюся і очікую. Вже 2 роки так. Звичайно, тільки якась заримка Кд, відразу великі надії і сподівання, але чоловік дуже підтримує. Щоправда, через рік одруження ми ходили з чоловіком на обстеження, для себе, результати аналізів показали що проблем нема ні у мене, ні у чоловіка.
    Зараз 16 днів затримки після моря, а тест негативний, щоправда робила 10 днів тому, уже подумую, може ще один зробити....
    Маю дуже велику надію, що все вийде природнім шляхом, якась така впевненість є, що все буде добре :)

15. Музик

Музик Мартуська

від зміни клімату таке може бути

16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я теж так думаю....хоч хотілось би зовсім інше ;)

17. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Моя друга полосочка стала помітніша) сьогодні йду до гінеколога, бо дуже тяне низ живота.. Трошки переживаю

18. Vittoriya

а що ви хочете, щоб гінеколог вам зробив, чи сказав? Виписати прогестеронові апарати він би не мав права без аналізу, тест показує, значить вагітність є. Зараз важливіше зробити аналіз на прогестерон і якщо рівень нормальний , то просто заспокоїтись. Тянути може цілком, це нормально. А от гінеколог може нашкодити.

19. preciosa

9 місяців:girl_wink:

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

я от хочу піти здати кров на гормони. Почитаю, повивчаю інфу і піду здам. Чоловіка ще не перевіряли, хіба що було узд, яке показало, що все ок. Думаю, що якщо до кінця осені не виходитиме - то треба буде і чоловіка посмикати:)

20. Vittoriya

а що ж там узд покаже? В чоловіка найкраще -то спермограма. І насправді перш ніж тероризувати себе, краще почати з нього.

21. preciosa

ну я так написала, що лише узд, більше нічого:) нічого воно не показує, лише наявність всього, що потрібне, а чи функціонує воно як треба - не скаже... Мені от власне гінеколог з Торонто, Березовська, казала, що якщо до року планувань не виходитиме - то треба обов*язково чоловіка перевірити.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

Дівчата, шукаю, які в нас в Самборі чи в Старому Самборі є лабораторії. Знайшла в Самборі Медіс і там є такі комплекси, які можна здати:
    Контроль першої фази місячного циклу (на 3-4 день МЦ) (Пролактин, ФСГ, естрадіол) - чи треба ще ЛГ?
    Контроль другої фази місячного циклу (на 20 - 22 день МЦ або 7 днів після овуляції) (ЛГ, прогестерон, естрадіол)
    Це правильно? Такі гормони можна здати? І якщо робити фолікулометрію, то треба йти після закінчення місячних або на 7-8ий день циклу?

Статус теми:
Закрита.