Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. AnastasiiaG

AnastasiiaG New Member

Робила узд, сказали що ніяка фолікули не виросла

3. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Я не хочу вас розчаровувати, але як могла статися вагітність якщо овуляція не відбулася. Якщо ви перший цикл відслідковували на узд, спробуйте на наступний місяць. То міг бути один такий випадок. Я не знаю чи здавали ви аналізи, якщо здавали то які саме? І скільки часу ви вже активно плануєте? Бо в принципі кажуть, що починати обстеження потрібно через рік Активного планування, якщо вагітність не наступила.

4. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Питання до дівчат які приймали ОК в недовгий час в лікувальних цілях. Після їх відміни як швидко вдалось завагітніти?

5. opron

opron Well-Known Member

Я приймала 3 місяці ОК, через 3 місяці після відміни завагітніла (ЗВ). Це було чотири роки тому, наслідки залишились по сьогодні (проблеми з застоями жовчі, як наслідок - алергічні прояви на шкірі обличчя)

6. vikulyamamulya

Мені після гістери назначили, видаляли поліп. Сказав лікар що після того мала б легко завагітніти.
    А які ОК Ви приймали?

Надіслано від мого SM-A300H, використовуючи Tapatalk

7. opron

opron Well-Known Member

8. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Я приймала Діане 35.
    Як вже писали наслідки дотепер.
    Проблеми з судинами. Не завагітніла після відміни, і цикл збився настільки, що місячні самі не йшли по 3-4 міс.

• Подобається Подобається x 1
  9. artariya

artariya Member

У шлюбі 4 роки, почали здавати аналізи десь 9 місяців тому. Аналізи всі, що здавала описала вище, більше нічого.

10. vikulyamamulya

А скількм часу приймали?

Надіслано від мого SM-A300H, використовуючи Tapatalk

11. iragonzales

iragonzales В декреті

А чим пояснили навіщо дюфастон? У Вас нерегулярні місячні? Просто штучним прогестерогом можете пригнічувати власну овуляцію коли у Вас подовжений цикл....Тай аналізи кажете нормальні, що має дати дюфастон?

12. lika anhelika

lika anhelika Active Member

дівчата я вже писала вище про виділення з грудей, лікар призначив мені 3/4 таблетки бромкриптину....я пю, але тепер мене мучить чи то мені не забагато я важу 50 кг...чи не надто сильно понижу пролактин, адже по аналізах він в мене був трішки завищений... і може в когось були випадки коли був занижений пролактин? що з того випливає?

13. artariya

artariya Member

Та ні, ніби все ок +- день, два. Я щось тепер розгубилась як бути і в чому проблема.

14. iragonzales

iragonzales В декреті

Ну, розпитайте лікаря....А ще краще прокончультуйтеся ще з кимось....Чесно, так цікаво всі гормони в нормі і призначили прогестерон....

15. Bize

Bize Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка. В мене така ситуація: минулого тижня зробила тест, показало 2 смужки. Гінеколог сказала зробити аналіз на гормон вагітності, щоб підтвердити вагітність. Відкрила я в неті перелік аналізів у Синево, і не знаю, який то саме обрати. Є такі:
    * β-ХГЛ загальний (хор. гонадотропін загальний), антитіла IgG, IgM;
    * β-ХГЛ загальний (хоріонічний гонадотропін загал.) - пренатальний — для вагітних на 5-18 тижні вагітності включно;
    * β-ХГЧ вільний
    Який саме аналіз ви здавали на зовсім малих термінах?

16. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Я просто в Синево казала "перевірити, що є вагітність". Але здається, що другий.

17. Bize

Bize Well-Known Member

а другий нормально покаже? бо в мене ще 5 тижнів напевно немає, а там вказано, що 5-12 тижнів

18. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

5 тижднів - це від початку М. Покаже, звісно

19. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Загальний здавала...

Sent from my XT1060 using Tapatalk

20. Halina Chernenko

Halina Chernenko New Member

Привіт дівчата може чули про таке;я колись пошкодила копчик з тих пір неможу завагітніти.Треба його вправити незнаю до кого звернутись...Казали шо є лікар Караповська Тамара,але де ж її знайти?

Надіслано від мого GT-I8190, використовуючи Tapatalk

21. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

А ви вагітніли до травми. Бо щось дивно. В мене травмований, на ваг не вплинуло

Статус теми:
Закрита.