Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Я тричі колола під час стимуляції хорагон 5000. Все норм було.

3. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

@preciosa @famenlviv як раз на підставі затримки місячних через конкретні причини (не наступають, бо О не відбувається через відсутність домінантного фолікула, а нема фолікула - погано росте ендометрій), не бачуть домінантного фолікула на узд, при тому, що фолікулів є багато і, частіше за все вони розміщені по колу (іноді пишуть - "ожерельем"), іноді на узд бачуть капсулу навколо яєчника, часто буває високий амг.
    Це все дає право Ставити д-з СПКЯ. 100% - тільки лапара.

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Так, в стадії G, здавала тільки я всі торчі, а пити антибіотики казали нам обом.

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

5. iragonzales

iragonzales В декреті

То напевне іншу лікують, бо токсоплазмоз не передається статево.
    А навіщо Вам укол на проривання фолікула, у Вас точно нема овуляції? Чи врни на авось так лікую? Бо Ви попереднього циклу писали, що точно не було видно...То ж фінансово трохи тяжко, просто на авось.Тим паче, якщо овулюєте сама...а після уколу вони побачать овуляцію?

Останнє редагування: 15 Квітень 2016
  6. ckorpionsha

Хламідіоз і токсопоазмоз в стадії G,сказали проблем не створює бо в стадії неактивній. Але пропийте антибіотики обоє. Вони минулого циклу не побачили жовтого тіла, через крововилив,який стався через розрив фолікула. Залишки лівостороннього крововиливу ще є в цьому циклі. І тому, маючи два фолікули зправа, які скоріше всього зреагували на Інофолік - хочуть дати укол, щоб Овуляція швидше за все відбулась і ми попали "вточку". Припускають, що минуломісячна О була пуста, через те, що не побачили жовте тіло.

А скільки коштує той укол????

Фінансово я втомилася вже більше, ніж морально. Але я собі нашла зараз інші справи, тому цей цикл добиваю і відпочиваю від лікарів. Допиваю ліки/доставляю свічки і переходжу в стадію G))))

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. iragonzales

iragonzales В декреті

Я зрозуміла їх логіку, ок? Ви хоч коагулограму здавали, щоб провірити фактор невиношування?Бо бачу Ваші колишні дві полоски нікого не хвилюють....((( То ж як підказка, я розумію, що ті тести можуть брехати, а може ні і причина в іншому...Просто всі ті авось Вас фінансово виснажують...До прикладу ситуація з чоловіком. ...вже все гуд....

8. ckorpionsha

Коагулограма що покаже?

9. ckorpionsha

З чоловіком сьогодні йдемо на 18 годину до лікаря. Почуємо висновок по тих шалено дорогих аналізах. Свічки,вітаміни то все так дорого, слів нема. Мовчу вже за аналізи

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

тримаю кулачки, щоб все було в нормі і щоб вам вже усунули причину причину невагітнення !!!!
    П.С. напиши мені ввечері після лікаря:kisss:

11. ckorpionsha

Причина ясна, мало сперміків у %, + в'язкість,+ малорухливі через слиз. А сьогодні випитаю, чи реально вітамінчиками щось виправити чи одразу інсемінація, як вони радять. Бо минулого разу казав лікар, що вітамінчиками років 2 бавитись треба. А мій каже, нам скоро 40, яке бавлення. Пробуємо все, щоб швидше. Я його розумію, чесно...

12. Марточка

Марточка Well-Known Member

Для чого антибіотики при Торчах в стадії G? Для мене то щось незрозуміле

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  13. iragonzales

iragonzales В декреті

Добре,коли неясно з чоловіком, навіщо укол, я не знаю ціни думаю недешево...Коли зав'язка кров будуть викидні, ще визначають вовчаковий антиген як причина в'язкості крові, в темці невиношування Вам дівчата детальніше можуть пояснити...

14. ckorpionsha

Ашо я знаю для чого??? Казала, щоб застерегтись "від мало лі чого". Думаю той курс антибіотиків, як протизаплідні від форс-мажорів)))

15. ckorpionsha

Вовчаковий ніби не грає ролі при плануванні, тіки виношуванні.

16. iragonzales

iragonzales В декреті

А коагулограма то найдешевше і найпростіше, раз така дорога клініка чому чітко не сказати чи є у Вас овуляція? Вам минулого циклу прогестерон визначади раз не побачили жовтого тіла?Треба чітко знати про овуляцію, щоб шукати інші причини.Ви розумієте про що я?Бо так Ваше планування розтягнеться на роки і тисячі, а що здоров'я?
    --- дописи об"єднано, 15 Квітень 2016 ---
    Воно то так, але у Вас була вагітність яка зірвалася, може і не було, невідомо.Коли то не провірити ризики для нової вагітності. І та нова вагітність далася ой як недешево...

Останнє редагування: 15 Квітень 2016
  17. iragonzales

iragonzales В декреті

Я нарила ціну хорагону, але відчуваю, що вже Вас напрягла. Ідіть до лікаря ввечері, послухайте що скаже, порадьтеся після то з чоловіком як бути далі.Яке би Ви не прийняли рішення воно буде правильним.Тримаю за Вас кулаки.

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я трохи пила віт Е до вагітності, але потім чула від лікарки, якій довіряю, що таки не варто ним зловживати і краще з продуктами його отримувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. ckorpionsha

Ми йдемо обоє до того лікаря. Казали О ніби була, але не така,як має бути. Бо не було жовтого тіла, сьоні почую. То ту коалуграму сама можу ж здати на Чупринки. Запишусь.

20. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Ну, як не було жовтого тіла, якщо прогестерон у Вас був 30 з хвостиком( лінь переглядати, то я так запам"ятала), де він взявся?

То все не так просто з естрогеном- переважно при СПКЯ він підвищений, хоч і не суттєво.
    Бо фолікули ростуть, а вони продукують естроген, то хіба вже потім, коли взагалі ніякий фолікул не виростає, понижений рівень.
    Але основною ознакою є високий рівень ЛГ, який має бути при СПКЯ вдвічі більший за ФСГ, тобто коефіцієнт ЛГ/ФСГ більше 2.
    Так і дуже високий АМГ, але тут в Німеччині його взагалі не перевіряють, бо вважають, що рівні ЛГ, ФСГ мають набагато бiльше значення.
    Ще підвищений рівень чоловічих гормонів, бо високий ЛГ сприяє росту тестостерону, і інсуліновa резистентність.
    В мене з тієї всієї фігні - тільки інсулін підвищений.

21. iragonzales

iragonzales В декреті

Просто приватна клініка то є приватна клініка, вони все скажуть так щоб побільше грошей викачати, бо як не крути їх зарплата залежить від того скільки вони зараблть для клініки, тай план їм треба виконувати. Не думаю, що вони там ідіоти, і випадково забули, що прогестерон нормальний....Як кажуть найлегше лікувати здорового....

Статус теми:
Закрита.