Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. preciosa

preciosa Well-Known Member

Напевне з магнієм? Ще одне "лікування" лікарями улюбленого тонусу))

3. Lasti

Lasti Well-Known Member

Нє, не з магнієм. То було щось для укріплення матки, бо крім тонусу голівка в дитини була низько. Був десь місяць 5 вагітності. Це й же препарат ще на 7 місяці пила.

4. lika anhelika

lika anhelika Active Member

дівчата була в лікаря після кріо... то казав що все добре...тільки яйник при обстеженні сильно в мене болючий був і коли лікар натиснув на груди то рідина прозора вийшла. може в когось таке було? тепер сказав жити з чоловіком 2-3 місяці може дасть Бог завагітнієш без гормонів і таблеток, стимулювання переніс і сказав, що після кріо не стимулюють, що після нього там проходить наче стимулювання і багато хто вагітніє після нього. може в когось щось подібне було...напишіть будь-ласка...

5. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Схоже, що то молозиво вийшло... А пролактин у Вас в нормі? Його високий рівень може добряче заважати завагітніти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я здавала пролактин, але тільки в першу фазу, то він був в межах норми, і в мене є виділення з грудей. Читала в неті, що якщо білі чи злегка жовтуваті і лиш капля при натисканні - то це норма. Чи це так ?

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І у мене виділення з грудей. Пролактин внормі. То що, хтось щось знає/пробував укол для розриву фолікула?

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

8. zetta

zetta Well-Known Member

Моя кума пробувала але я не пам'ятаю чи то укол чи таблетки . Років 10 назад . В неї вони не визрівали взагалі . Ну і одразу двійня . Але діти не виносилися бо потім виявився токсоплазмоз, про лікувала . І через 1,5 року вже не йшла до лікаря а сама про стимулювала так як першого разу з лікарем і знову завагітніла двійнею і все добре . Але я так думаю що то були таблетки . @ckorpionsha

• Подобається Подобається x 1
  9. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Мені давали укол- предалон( містить хоріонічний гонадотропін) здається 5000, перший раз все було добре були 3 фолікули через стимуляцію кломіфеном, 2 з них овулювали, третій ще був замалим.
    Овуляція відбувається 24-36 годин після уколу.
    Критилося в голові, я забула свій пін-код до банківського рахунку, то сміялася, то плакала- всі вагітні симптоми.:)
    І з тестом треба десь 9 днів почекати, бо може показувати вагітність.
    Другий раз- щось пішло не так, бо температура трималася 37,3 ще й під час місячних, тест був негативним, і в наступному циклі вже овуляції не було.
    Симптомів не було ніяких, трохи болів живіт.
    Але я підозрюю, що з тим уколом було щось не так, бо його треба зберігати від 2 до 8 градусів, я думаю, що вони його невідповідно десь тримали.

10. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Я пробувала прегніл колоти, але маленька доза була 1500ме, мені не допоміг з розривом.

11. lika anhelika

lika anhelika Active Member

здавала рік тому то на 7 д.ц. був в нормі , а в кінці повишений я пю бромкриптин
    --- дописи об"єднано, 13 Квітень 2016 ---
    я колола хорагон 2 уколи по 5000 тисяч, овуляція відбулася але вагітність не настала, не було жодних поганихсимптомів

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Подивимось чи не відбудеться О швидше, ніж потрібен буде той укол

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

13. Bize

Bize Well-Known Member

Дівчата, сьогодні побачила нечітку 2 полоску на тесті на вагітність.. В мене полікистоз, 1,5 року не могла завагітніти + місячні не приходили без відповідних таблеток. Завагітніла при лютеїні вагінальній 100 мг. Але моя гінеколог казала перейти на Дуфастон (10 мг дидрогестерон). Хто знає, він слабший, ніж Лютеїна 100 мг? бо лютеїна то ж прогестерон.. Тепер не знаю, як порівняти прогестерон і дидрогестерон, боюсь, щоб часом Дюфастону не було замало, щоб зберегти вагітність. Допоможіть, будь ласка розібратися, бо дуже боюся втратити шанс стати мамою

14. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Ах, і ми були сьогодні на прийомі.
    Одним словом, в мого чоловіка і далі все супер- утримання було 6 днів.
    А в мене, як я і думала, не все в рожевому світлі, але надія все-таки є.
    Прогестерон-1,02 ((((
    Якби не низькі ФСГ і ЛГ, то було б гірше. І коефіцієнт хороший, на полікистоз, який мені намагалися тут деякі гінекологи поставити, нічого не вказує.
    З пролактином також ніби не зле, понижувати таблетками не будуть.
    Штучне ще не пропонували, бо кажуть, що можемо завагітніти і самі, але знову зі стимуляцією, на цей раз Гоналом чи чимось схожим. І будуть виключати на декілька днів свої гормони, щоб не було передчасної овуляції.
    Дівчата, це така схема, як при ЕКЗ довгому протоколі? Я розумію, що доза буде набагато менша.
    Хоч час і летить, але попробуєм, бо в Україні час також летіти буде, тільки тут поки-що все ще оплачує страхівка.

Не слабший- 10 Дуфастону відповідає 100 Лютеїни.
    Також штучний прогестерон.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. preciosa

на основі чого вам поставили діагноз полікістоз? 1.5 року то ще не багато, рік не вагітніти - по суті норма...

16. Bize

Bize Well-Known Member

Та там було багато УЗД, і аналізи на гормони, + ще й до того всього в мене пропали місячні аж на 5 місяців.. по суті, стараємось вже 2 роки, просто до того не знала свого діагнозу, і коли пропали місячні, почала гормональне лікування.. Без вживання відповідних гормонів КД не приходили((.. От тепер мені дуже пощастило, але сильно переживаю, бо якщо не вистачатиме прогестерону, вагітність може перерватись.. Гінеколог мені сказала ще почекати 10 днів на Дуфастоні, бо зараз ще дуже короткий термін щось досліджувати і робити різні аналізи

17. preciosa

а щитовидку перевіряли? Бо ще вона може давати такі затримки або навпаки кровотечі....

18. Bize

Bize Well-Known Member

здавала аналізи на гормони, пов'язані з щитовидкою, там все нормально.. Правда УЗД щитовидки не робила..

19. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Наскільки я знаю, токсоплазмоз небезпечний для вагітних, тобто коли вже вагітна ним заражається. А якщо є просто антитіла, і ви ним перехворіли, ніхто його не лікує.
    Мій ніхто не рухав, здавала колись і при плануванні, і під час вагітності.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. iragonzales

iragonzales В декреті

Я не знаю, скорпіонша не розказала, що їй за токсоплазмоз сказали її лікарі, але на етапі планування його лікують , коли є імуноглобуліни М і виявлено ДНК паразита на ПЛР.

21. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Вона ніби про G писала далі. Якщо я правильно зрозуміла.

Статус теми:
Закрита.