Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

То не обов"язково мати проблеми у стосунках з чоловіком, чи якісь травми, просто є випадки, коли за надто зациклюються на В, і тим самим ніби блокують сам процес, навіть знаю випадки в оточені, коли пара без причин не могли мати діток, але дуже їх хотіли, і тільки жінка занурилася в роботу, відволіклася, то за деякий час побачила заповітні //. Бажаю і вам такого ж щастя!

• Подобається Подобається x 3
  3. fillette

fillette Well-Known Member

Здала я гормони. Пролактин 29,53 при нормі до 23,3. Решта аналізів в нормі. Сказала гінеколог перездати за тиждень ще раз, щоб порівняти результати. Сьогодні здала - 30,23. Потрібно робити мрт гіпофізу? Чи то незначне відхилення від норми? До лікаря йду завтра.

4. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

на сумісність - це посткоїтальний? в нас було неясного генезу. Причина була в HLA

5. Вогник

Вогник New Member

посткоїтальний здавали двійчи, перший раз знайшли якісь лейкоцити в мене то полікували і другий раз здавали то вже нормально але HLA там немає, то кров треба на то здавати? де ви то здали і яке лікування того?

6. Nyashka

Так, кров. Сдавали в інтерсоно. Капають імуноглобуліни тоді

7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

@Вогник, я більш, ніж впевнена, що мені завагітніти допомогла в тому числі (а то й в переважній більшості) психотерапія. :)) теж був неясний генеза, при чому з обома чоловіками.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Психотерапія яка саме?

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

9. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Дуже цікаво, яка саме? Зі спеціалістом чи самостійно?
    --- дописи об"єднано, 5 Квітень 2016 ---
    Коли з"ясували причину та прокапали імуноглобуліни, вдалось завагітніти? Питаюсь, тому що вартість аналізу щось біля 8000 грн., якщо я правильно подивилась прайс.

10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Еее, а як ви уявляєте самостійну терапію? :)) звичайно зі спеціалістом. Це був один з основних запитів, по ходу діла повилазило ще всякі нюанси, які основного запиту не стосувалися.
    В моєму випадку це була гештальт-терапія. Не кажу, що всім підійде і вирішить проблеми, але в моєму випадку це дуже помогло.
    Ну і непогані інвестиції в себе і легше життя.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  11. Nyashka

так. ми платили 4000. Це було в вересні.
    Ну але то не гарантія, самі розумієте

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 5 Квітень 2016 ---
    А 2 - Бесплодие - КлубКом тут ще є багато статей і запитань-відповідей про безпліддя.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. ckorpionsha

Ну що я сьоні виходила, розказую: третя фолікулометрія. Після овуляції, як я писала стався крововилив. Типу так сильно той фолікул рванув, що в тій крові десь плавало жовте тіло,яке не могли побачити. Сьогодні картина та сама- 23 ДЦ, жовтого тіла не видно, той крововилив там і ще є. Кажу а довго ще буде? Корінець каже, що його ще гормон тримає. Але почне витікати, а от жовтого тіла Корінець не побачив. Ендометрій майже 10 см. Каже то тіло або плаває в тій крові, або його нема. Типу фолікул тріс, але то не овуляція була.
    Кажу а хоч можна сказати прольот чи зальот цього циклу? Каже хто-зна, в гінекології все можливо. Але при такій ситуації, яка у Вас була з цією овуляцією навряд Ви завагітніли. Призначили Дюфастон. Чекаю М, і далі знову в пошуки овуляції і фолікула з жовтим тілом... Як то все довго...

14. ckorpionsha

Прийшов результат: 31,2 - відповідає 1 триместру. То що завищений?

15. preciosa

Рівень прогестерону?

16. ckorpionsha

Так, прогестерону

17. ckorpionsha

ПрогестеронПрогестерон 31,2
    Жінки:
    Фолікулярна фаза: 0,2 - 1,5 нг/мл
    Овуляторна фаза: 0,8 - 3,0 нг/мл
    Лютеїнова фаза: 1,7 - 27,0 нг/мл
    Постменопауза: 0,1 - 0,8 нг/мл
    Вагітність:
    I триместр: 11,2 - 90,0 нг/мл
    II триместр: 25,6 - 89,4 нг/мл
    III триместр: 48,4 - 422,5 нг/мл
    Чоловіки: 0,2 - 1,4 нг/мл

18. preciosa

Значить все чудово, я так думаю і Дуфастону точно не треба:) Може якраз уже 1ий триместр:)

• Подобається Подобається x 2
  19. ckorpionsha

Дзвонила лікарці, Дюфастон відбій. Слідкуйте каже за БТ до п'ятниці, і відзвонитесь. Але ж на узд сьогодні навіть жовте тіло не побачили. Нічого не бачили, бо все ще є той крововилив.

20. preciosa

Значить треба, щоб пройшов той крововилив. Не в тему, але в мене також довго ембріона не могли побачити + кровило, що я вже думала, що точно відбій:sad: так що гінекологія - тонка наука:)

21. ckorpionsha

І крім того, ранком перед УЗД я робила тест - він пустий. Так що не думаю, що ми ощасливились

Статус теми:
Закрита.