Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ну я маю сина 8 років, друга вагітність - позаматкова. Тепер ніяка не виходить. Але лікарка Городенчук казала, що дві полоски і затримка - це не факт вагітності. Є купа причин на такі ознаки. Тільки ХГ підтверджує вагітність

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

3. Марточка

Марточка Well-Known Member

@ckorpionsha краще зробити лапароскопію, перевірити нормально труби і зразу ендометріоз припалити, якщо є , бо по узд діагноз цей не точний, також зразу зробити гістероскопію, подивитись що в матці робиться, а може там поліпи і шо тоді з тих стимуляцій, інсемінацій
    Рентген труб реальної картини вам не покаже, це даремна процедура абсолютно.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. ckorpionsha

Ендометріоз поставили по колькоскопії, в шийці матки є малюсінька крапочка. Аденоміоз поставив по УЗД Корінець, мол позаматкою гуляють якісь тканини, які можуть бути тіки в матці. Тому у мене місячні бувають з кусками, перепрошую . Жінка плануюча може думати, що це зірвалось.

Про гітероскопію кажуть що може не тільки допомогти, а й біди наробити. То так?

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Я щось такого про гістероскопію не чула. Сама на неї збираюсь.

Надіслано від мого SM-A300H, використовуючи Tapatalk

6. Марточка

Спермограму можна пробувати підтягнути вітамінами, але це довго і дорого. Є італ.вітаміни і Профертил ( кожна пачка з яких десь 30 євро , а пити не менше 3-6 міс), всі решта ефекту особливого не дають. І то не відомо чи воно дасть ефект, кожна ситуація індивідуальна.
    То я не зрозуміла, як то 6% сперматозоїдів Воробець вважає нормою по європ.мірках?

7. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

А скільки треба утримуватися, щоб здати аналіз на сперму- 2 чи 5 днів?
    Чи в різних закладах різні вимоги?

8. Марточка

@ckorpionsha ендометріоз під час кольпоскопії то щось з області фактастики, то дивляться тільки шийку матки, а ендометріоз може бути як в матці так і поза нею, який видно тільки на лапароскопіі і гістероскопіі.

Чим нашкодити? Зараз сучасно проводиться гістероскопія під контролем узд, може колись коли іі насліпо робили то так, це нормальний сучасний метод діагностики на даний час.

9. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

а мені гінеколог навпаки казали, що обов'язковим етапом при повній перевірці має бути рентген труб. я раніше робила узд труб (перед інсемінацією), але от те узд то неінформативне і непотрібне, тому не знаю навіщо його призначають перед інсемінацією.
    мені взагалі діагноз ендометріоз от тільки зараз поставили, і то при простому огляді, ну якусь там фотографію зробили чи що. але вже все таки надіюся, що то саме ендометріоз причина невагітнення. хоча вже майже 2 роки не можу завагітніти, а раніше той ендометріоз ніхто не бачив, то яка раніше була причина невідомо.
    @ckorpionsha, я би інсемінацію не рекомендувала, так як сама через цю процедуру пройшла, і вже потім мені лікарі казали, що дуже рідко вона допомагає.

10. Марточка

@famenlviv утримання не менше 3-х діб

• Подобається Подобається x 1
  11. ckorpionsha

6% доброї, а 94% мають патологічні форми, найбільший відсоток проблеми голови сперматозоїдів. А голова у нас - це рушій прогресу. Тому перевіряють фрагментації днк, шоб біди не наробити чи що. Це остання спермограма у Паренсі.

Коли ходили до Воробця, мали спермограму з Астару - добрих було 14%. Але це спермограма роблена людиною. В Паренсі комп'ютер робить, це краще. А Воробець сказав, що 14% це не проблема по європейським нормам, а по українським біда чорна. УЗД по-чоловічому суперове. Нічого нема.
    Копець казав можна пити вітаміни по 50 євро, але навряд чи щось поможе

12. Марточка

@Thebestnata закордоном мвйже взагалі ніхто вже не проводить рентген труб , бо це застарілий і не показовий метод діагностики.
    Почитайте у скількох дівчат були неправдиві результати з рентгеном, а на лапароскопіі зовсім все по інакшому було

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. famenlviv

Все може біди наробити- а в клімакс штучний вводити на 3 місяці в досить "зрілому" віці хіба не шкодить?
    Навіть невеличка стимуляція може привезти до хворіб в майбутньому.

Дякую, бо в нас у звичайній лікарні було 2 доби, а зараз - 5 днів. За 2 дні результати були хороші, а 5...?

Мені сказали, що так визначити неможливо.

14. ckorpionsha

Ту ранку ( ендометріоз) мені показали на колькоскопії, коли дивились шийку матки, він там і є в шийці. Це мені так пояснили. А загальна картина "там" - прекрасна. Нема до чого домахатись. Я говорю так, як мені казали.
    Радять здати ПЦР, вірус папіломи і ще щось після місячних. Хоч би не прийшли вони

15. Марточка

@ckorpionsha ясно, тоді так, важливим буде показник фрагментації сперматозоїдів, треба чекати його, хоча в нас була форумчанка, яка завагітніла сама при поганій фрагментаціі в чоловіка, тому то все відносно))
    --- дописи об"єднано, 31 Березень 2016 ---
    @famenlviv та все може, ніколи не знаєш, що допоможе, а що нашкодить, тому пробуєш все можливе. Якщо б знав де впадеш, то підстелив би собі.

16. ckorpionsha

Ви б знали, як я не хочу пити гормонів. Не хочу нічого шкодити організму, вік то 37 йде. І розумію свого, хоче дитинку, не розуміє чому все так, коли нічого не турбує/не турбувало. Пропоную йому плюнути на все, чекати...але коли в мене є дитина, а в нього ні - до розуміння довго йти

17. famenlviv

У Львові, як завжди техніка краща, ніж в Німеччині, у мене на 13 день циклу не могли по УЗД сказати, чи овуляція відбулася чи ні?
    Буде видно по аналізах крові.
    Я зараз тим питанням багато цікавилася- це ще нічого не говорить про якість яйцеклітин. А вона падає після 35 з кожним місяцем.
    Скільки б дівчата не писали, що закордоном народжують після 40, але ніхто не пише, як завагітніли. Дуже багато жінок використовують донорські яйцеклітини.
    Мені так і сказала гінекологша в Німеччині минулого року, що я вже майже застара, не насправді, а для запліднення.

18. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

чоловік теж здавав ту фрагметнацію, вона була 17%, то при нормі до 15%, це як середній рівень. гінеколог каже, що це погано, треба лікувати чоловіка, бо все таки має попадати в норму та ДНК-фрагментація, а уролог каже, що то все в нормі, в чоловіка проблем нема:) тому от кому вірити складно сказати.
    а лапароскопія - це операція? бо гінеколог сказала, що обов'язково спочатку зробити той рентген, бо поки що на операцію вона мене брати не хоче. хоча думаю, що в майбутньому і лапароскопія мене чекатиме:)

19. Марточка

@ckorpionsha а хтось хоче пити гормони і шкодити? )))
    Варіанти тільки 2 : Вірити і чекати або щось робити.

20. famenlviv

Мені здається, вагітність в скорпіонші була з іншим чоловіком...

21. Марточка

@Thebestnata так, це операція. Якщо вона вас чекає і так, то який зміст робити ренген? Він також абсолютно не безобідний

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.