Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

дівчатка допоможіть з порадою, бо я вже зовсім заплуталась. На узі виявили поліп невеличкий, лікарка назначила два цикли з 16-25дц пити норколут. в понеділок іду на повторне узд. Питання, норколут я так розумію мав би привести в норму гормон, через який власне утворився поліп. Якщо на узі поліпу не буде, значить тепер все в нормі? і друге питання, якщо все таки буде поліп, його видалять, чи зможу я потім завагітніти, чи таки прийдеться далі з гормонами бавитись:?

• Подобається Подобається x 1
  3. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

@Natalija Ch, як Ваші справи? робили ще один тест?

4. Thebestnata

сама і відповім, бо тільки що побачила Ваші дописи у іншій темці:) вітаю:)

5. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Дякую :) сьогодні була у свого гінеколога Філіпюка сказав що все в нормі,в понеділок зробити ще раз аналіз на хгл,щоб він глянув динаміку на узі ще не направляв,та і я не дуже хочу ,от тільки мазанина та дістала мене,вже не коричнева а ніби кава з молоком більш світліша,сказав тільки пити фолієву і все)

Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk

6. preciosa

preciosa Well-Known Member

Заспокойтесь, все буде добре. І головне, що лікар лишнього вам не призначив. В мене вже також кава з молоком))) вимазується))) довго, але головне, що позитивна динаміка у виділеннях. Ще 3 тижні і йду на планове узд.

7. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Так це нормально що виділення такого кольору?А ви на облік коли плануєте ставати?

8. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Дякую ви мене трішки заспокоїли щодо тих виділень))

• Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  9. preciosa

У вас були темніші? Якщо так, то зараз вони просто виходять і помалу зменшуються. Під час першої вагітності на 7-8 тижні після СА я мала кровомазання, тоді одразу в лікарню пішла, понавиписували спазмолітиків і кровоспинне, Дуфастон хотіли втюхати, хоч я не погодилась. Тому ваш лікар молодець, що чекає хгл і нічого вам не втюхує. Пару днів поколола і лишилась того, бо толковіша мене порадила не колоти того. І все почало проходити. До 1 - 1.5 тижнів помаду пройшли виділення, але вимазувались світло-коричневим, жовтуватим кольором. Зараз в мене з 31 грудня була не темна мазанина, потім кров (гематома була), потім почало зменшуватись і тепер дуже мало. Веду до того, що переважно невинна мазанина - це може бути кровоносна судинка, яких багато утворюється в матці, може якийсь тріснути і піде мазанина, може шийка так прореагувати. Детально не поясню, але таке буває... Плідне яйце прикріплюється, веде переговори з нашим організмом і стається різне.
    Планую ставати не раніше 12 тижня, а може й пізніше. Перший раз ставала на 10 тижні. Мені їхніх аналізів і паперовщини поки що не треба, сама здам аналіз сечі, загальний аналіз крові.
    І чекаю узд, щоб переконатись чи нема низької плацентації.

10. Natalija Ch

Natalija Ch Member

Може і так я б теж хотіла ставати не швидко на облік бо непереношу ЖК в мене запахи лікарень і поліклінік вбивають(((( заради маленького змушена потерпіти)

11. preciosa

Я вас розумію... Я також вже 3 рази узд зробила, хоч і до гінеколога не йшла, бо що вона мені скаже... Консультуюсь з однією по інтернету, вона і в першу вагітність мені поради давала.

12. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Дівчата, можливо, хтось має досвід штучного запліднення ?
    Допоможіть, бо знову вагаюся між двома клініками Інтерсоно у Львові і Хміля у Тернополі.
    Можна і в приват.

13. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Зі свого досвіду: виявили на огляді ( не на узд) поліп, зробили гістеру- там багато поліпів. Пів року не вагітніли- потім безрезультатно. Після довгих коломийок з гормонами, пішла на лапару- там ендометріоз. Після-штучний клімакс і в другому циклі вагітність. Ідеальна, без жодних медикаментозних підтримок і т.д.
    Висновок: давно б пішла на радикальні міри і не парилась би з гормонами :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

В "нашій темі на ОФ хвалять саме Інтерсоно.Дівчата з Одеси декілька ,аж туди їздили і вдало.
    --- дописи об"єднано, 4 Лютий 2016 ---
    Я теж вважаю, що краще зразу йти на Гістера+Лапара
    Вже не одна моя знайома тягнули до останньго, наідалися гормонів (а вони дуууже не дешеві) а потім таки йшли на операцію.
    Ії гарантія 50/50.
    Це статистика ОФ. нас там приблизно однакова кількість і тих хто вагітнів через 2-6 мясяців и тих хто ні....:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Thebestnata

Вчора здавала кров на прогестерон. Результат на 22 дні циклу 72.15 nmol/L. По нормах даної лабораторії показники в лютеїнову фазу мають бути в межах від 5.3 до 86. але читала, що на інших сайтах пише до 56.6 нмоль/л. Чи тут головне, щоб прогестерон був не менший норми, і чим більше тим краще?:)

16. preciosa

Все супер, чим перейматись?:) Гарний рівень прогестерону для 2 фази циклу. Дивитесь по нормах лабораторії, де здавали, не з іншої. Але, як показує практика, випадки з життя і сучасні лікарі - аналіз на прогестерон не інформативний, бо в різний час може бути різна його концентрація. А для запліднення і виношування кожна жінка має свій індивідуальний рівень прогестерону. Навіть малі його рівні не кажуть про щось погане, в мене був на нижній межі і все було супер. А якщо коротко - прочитайте тут Др. Елена Березовская on Instagram: “#гинекология #прогестерон #яичники #беременность #женскоездоровье #акушерство #еленаберезовская #DrOB #dr_olena_berezovska #oberezov”

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчата, хто розуміється на ендометрії - сестрі написали в діагнозі біопсії ендометрію "гіпопластичсний ендометрій постовуляторного типу". Що значить гіпопластичсний? дякую.

18. malunka

malunka New Member

Однозначно клініка Хміля в Тернополі, професор дуже сильний професіонал, дійсно переймається кожною пацієнткою, в Інтерсоно була лише раз на консультації, то повне розчаручання, вони крім грошей там вже давно ні про що не думають, останнім часом ще ні від кого не чула позитивних відгуків

• Подобається Подобається x 2
  19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А клініка Паренс? Не цікавились там ШЗ?

Надіслано від мого Lenovo TAB 2 A10-70L, використовуючи Tapatalk

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я здавала гормони першої фази, все просто прекрасно. Лікарка казала, що другу фазу не потрібно тоді здавати. Якщо щось не те, то перша фаза теж би барахлила. Робила УЗД 4D, все добре теж.

Надіслано від мого Lenovo TAB 2 A10-70L, використовуючи Tapatalk

21. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

недостатньо сформований . Тобто затонкий для норми в цей період циклу. Також може містити змінені ділянки. Якщо стоїть питання настання вагітності, то при такому ендометрії плідне яйце просто не має умов, щоб закріпитися. Причиною гіпоплазії можуть бути гормональні порушення, запальні захворювання слизової матки ( той же хронічний ендометріоз), порушення кровоплину.

Останнє редагування: 15 Березень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.