Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

все нормально! не переживайте для вагітності достатньо одного живчика:girl_wink:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так спробуйте пальцем там, запах сперми зовсім інший, не думаю, що можна сплутати. Може й може не витікати , то ж залежить скільки там тої сперми виходить і так далі, але трохи дивне мені ото, що "важко оприділити чи відбувся постріл"-а він точно відбувається у вашого чоловіка? (чи то не може бути інакше, дівчата?)

4. Annyhka Kavetska

мала на увазі для зачаття

5. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Лікар роз"яснив чоловіку, що це невідчування деколи моменту еякуляції - то не патологія, а індивідуальна особливість (хоча я сама в перший раз таке бачу - мій чоловік не був моїм першим партнером, тому є з чим порівнювати).

Виходить так, що до сексу яйця були великі (тобто запаси сперми були ого які), після - стають маленькими. Логічно, що ті цінні запаси десь ділися, і напевно ж не сховались знову десь у нього :xaxa:

Але хоч смійся - процес виглядає так: було - зникло - а де? :confused:

Дякую за відповіді. Сподіваюсь, що живчики не губляться десь по дорозі, і в нас все вийде :girl_yes2:

6. domino

domino Well-Known Member

ну ж сперма розріджується, стає прозорою, як водичка. Ви не думайте, що вона буде в такому стані, як до СА, але запах її все одно видасть:girl_blum:

7. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

з мене стільки її витікає, що боюсь, щоб навіть забагато не витекло))) До речі, може хтось порадить, що робити, щоб вона не витікала?))) Бо це ж найцінніше і не хочеться, щоб все було даремно)) Читала, що після статевого акту, потрібно спокійно полежати хоча б півгодини, але в нас з чоловіком інколи буває спонтанно, а потім потрібно бігти по справах або на роботу))

8. Talya

Talya Well-Known Member

полежати після того з піднятими вверх ногами))) можна ще під п"яту точку подушу підкласти. хоча, якщо спонтанно, то все одно є шанс

але не думаю, що все витече. нам так тільки здається

9. Марточка

Марточка Well-Known Member

Їх там є мільйони, а для запліднення потрібен один, на стінках же ж лишається я думаю тисячі чи хоча б сотні.

10. Annyhka Kavetska

Дівчата, можливо хтось ставив п'явки в піхву? То дуже болить? Маю пройти 10 продцедур:girl_crazy:

11. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Я ставила ззовні на низ живота, це значно важче переноситься, але не смертельно ) Наскільки знаю з розповідей, що на шийці немає ніяких відчуттів, та й болить лиш укус, потім п"явка впорскує анестезуючу речовину, яка міститься в її слині.

12. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

13. Skaliaria

Ну основна дія речовин, які містяться в слині п"явки-це розсмоктування різних утворів, але вплив там досить широкий, можна почитати в неті. Загалом це корисна процедура, яка точно не нашкодить, особливо якщо внутрішньо ставити. В мому випадку трохи "психанули" і ставили по 15 шт. нараз ззовні, трохи було кепсько. Основного результату мені не принесли процедури, але загалом почувала себе дуже добре в гінекологічному плані :)

14. Annyhka Kavetska

А вам ставили на певні точки? Може і мені просити на жмвоті ставити, бо шось мені страшно дуже всередину їх ставити:girl_sad:

15. Leila

Leila Well-Known Member

не переживайте, в середину легше і зовсім не болить. я ставила не раз п"явки, бо мала запальний хронічний процес, і завагітніла через пару місяців після курсу п"явок (на 2 місяць).

16. Hrustavka

Hrustavka Active Member

ПЯВКИ. Я зараз проходжу сеанс лікування пявками в піхву.коли мені запропонували таке лікування-була не в захваті- вони ж такі гидкі, але вже пройшла шість процедур і дуже задоволена- бо навіть загальний стан покращився. І це зовсім не боляче-йдіть не переживайте!!!!!

17. Skaliaria

Однозначно підтримую! Більше ззовні не ставила б, тільки всередину!

18. Hrustavka

Hrustavka Active Member

Знову про п'явочок))))
    Дівчатка, вибачте, я ше не зовсім розібралася з системою відповідей на форумі, хтось мені ставив запитання де лікуюсь п'явками- на Короленка. Не забудьте взяти з собою прокладку-після процедури виходить лімфа.

19. Annyhka Kavetska

і я на Короленка маю ставити, а вам хто ставить?

20. Hrustavka

Hrustavka Active Member

Процедура триває хвилин 20; сидиш собі в цьому прекрасному кріслі, всередині дзеркальце і дві пявочки- і весь той час Г туди дивиться,шоб пявочки нікуди не втекли)))).я лікуюся в Матвійчук, завтра зранку на цю процедуру)))))

21. Annyhka Kavetska

Статус теми:
Закрита.