Як нарешті стати мамою? (4)

Discussion in 'Пузата хата' started by Virna, Dec 31, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hanny

Hanny Active Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Я чомусь хгч більше довіряю, недавно підозрювали знов позаматкову, лікар довго роздивлялася на якийсь мішок з рідиною біля яйника, поки я сама не запропонувала здати хгч, один діагноз відпав, поставили запалення труби внаслідок попередньоі операціі.

2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

на такому терміні не кожен лікар може побачити серцебиття, головне, що є плідне яйце...

А якщо на такому терміні кладуть на підтримку, то щось капають, бо я так розумію, що у вас і так постільний режим плюс прогестеронова підтримка, тому може і не кладуть.

3. VERO

VERO Well-Known Member

Я знаю, як "добре" зберігатися і районних лікарнях. Мені просто похресник впав на живіт, коли я в лісі лежала.
    Уявіть, мені на 20-му тижні сказали через тонус матки, що я зараз поїду народжувати в черговий ПБ, бо вони передчасні не приймають. І це при тому, що в мене був звичайний тонус, без відкриття, болей і мазанини. А ще, що матка може бути в тонусі лише 1хв і, якщо його за 1хв не зняти, почнуться пологи. Уявіть мій стан, коли я бачила, що матка тонусує. Мною так тіліпало, що я заспокоїтись не могла. При чому лікарка добра знайома, її мама- хресна моєї сестри. А чергові медсестри постійно питали, чому вона взагалі зі мною возиться. Давно би мене кудись відправила. А лікарня одна і діватися немає куди.
    Тікати до спеціалістів!!!! Тільки, щоб аналізи були добрі.:girl_angel::girl_angel::girl_angel:

4. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Я ще засмучена і допускаю що вагітність не розвивається тому що попередній мій хгл з 1169 впав до 1129 за два дні ((

5. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Але ви вже не міняйте лаб-рії, щоб вам не різнились одиниці вимірювання.

6. Annyhka Kavetska

ні , ні я завжди в Синево

7. maty

maty Well-Known Member

Аничка,здйте ще раз аналіз,тоді побачите.І,дівчата.що ви її звинувачуєте,нічого вона не опустила руки,просто не все в руках людських.А взагалі,в Трускавці що так тяжко з лікарями?УЗД більше ніхто не робить-в нас в поліклініці лікарка теж тупа відверто,а ще й такої високої думки про себе,але є ще два приватних.Хоч не захоплюйтесь тим УЗД так часто.Дивіться на аналіз-і до Львова.

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

От в мені теж говорили на УЗД, що невідомо чи вагітність розвивається, треба чекати, а ХГЛ росло...

9. Dream-baby

Dream-baby Member

я не звинувачую, просто Я б не чекала тиждень УЗД, я б зробила все все можливе, через звязки, а якщо б звязки не допомогли, то б стояла ревіла в лікарні поки не надала кваліфіковану допомогу. Просто можливо реально в Трускавці важче, щось зробити, ніж у Львові....

10. Judice

Judice Закохана в гори ))

останній раз Ви здавали аналіз майже тиждень тому, а розмір плідного яйця відповідає терміну.. якби вагітність завмерла ще тиждень тому, то й яєчко не росло б, мабуть... дивина.. тримайтесь, хай врешті станеться те чудо..

11. Annyhka Kavetska

Їх купа ... але ... також всі себе вважають спеціалістами і я не в поліклініку ходила в приватні клініки і не до поганих спеціалістів , це по відгуках людей вони нормальні ...а як насправді я незнаю (( Можливо в когось і скадається думка що мені всерівно , або я не серйозно ставлюсь ... та ЦЕ НЕ ТАК !

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Нііхто так не думає. Ви велика молодець. Спокій та молитва найкращі супутники в такій ситуації. Дійсно, аналіз зданий раніше, а розмір плідного яйця відповідає терміну (по логіці мав би бути меншим). Тому здайте аналіз, а далі будете думати . Якщо є позитивна динаміка, їдете до Львова до кваліфікованого лікаря.
    Молимось за вас.

13. Dream-baby

Dream-baby Member

ви не ображайтесь, ми просто різні, для вас було краще лежати в дома і відпочивати, можливо це вам і допомогло. Просто я нетерпляча, я б не змогла чекати тиждень і не знати, що там твориться...
    Ань не ображайтесь, я не хотіла вас засмутити, я вибачаюсь.

14. Annyhka Kavetska

Так я чекаю дуже затрішного дня щоб здати хгл ! Якщо Господь мені допоможе і буде добрий ріст хгл я одразу буду приймати міри звернусь до лікарів зі Львова . Тут мені форумлянки скинули контакти ! Дякую дівчата вам усім щиро ! Підтримка зараз для мене дуже важлива:girl_yes2:

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Що ви !? я не ображаюсь нема на що ! ви просто висловлюєте свою думку ):kiss3:

15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мені у свій час казали те ж саме. А загроза була чотири рази.
    Мені лікарка (не моя) в ЖК викрикнула: та то може бути викидень!:girl_devil:

Але Бог добрий, все обійшлося, і "викидень" ходить у четвертий клас)

Дай Боже, щоб у вас усе було добре і вагітність гарно розвивалася! Нехай завтра результати аналізів будуть добрі)

16. tasha

tasha New Member

Мені здається все у вас добре. Сердечка не бачуть, бо ще трошки рано, за тиждень почуєте і серденько.
    Ви не нервуйтесь, а спокійно лежіть. Як у вас мазанина ще є?

17. hannatal

hannatal Member

якщо вони не бачать серцебиття, то не означає однозначно, що його немає, можливо, ЩЕ не видно (пізня імплантація, погана апаратура, яка "не бачить" на ранніх термінах), або ВОНИ не бачать.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я лежала в гінекології на збереженні в 15 тижнів, але зі мною було кілька жінок на термінах до 12 тижня. Братову швидка забирала з кровотечею на 7 ( по її підрахунках, а насправді там було вже 9 тижнів) у гінекологію Топольної- там теж поклали на підтримку ( хоча, по правді, тут після введення кровоспинних відразу сказали- чекаємо, назавтра робимо УЗД і тоді лиш думаємо, що робити далі. Оскільки УЗД показало, що вагітність нормальна, серцебиття є і видимої загрози немає- потримали під наглядом ще 3 дні без застосування будь-яких підтримуючих препаратів і відпустили додому)
    якщо у вас немає болей, мазанини, тоді це ( до здачі аналізів та консультації лікаря)- оптимальний варіант. Прогестеронову підтримку призначатимуть, якщо буде реальна загроза вагітності , що розвивається. Інші медикаменти- коли теж буде встановлено, що вагітність розвивається і є загороза ( гематоми, відшарування чи тонус). Наразі справді- аналіз ХГЧ і з цими результатом та результатом УЗД- на консультацію до іншого лікаря.

19. hannatal

hannatal Member

20. Annyhka Kavetska

так (( ....

Thread Status:
Not open for further replies.