Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Не факт, це з власного досвіду. Ваш імунітет може просто бути сильнішим.

2. kristina

kristina Well-Known Member

він сказав що цей препарат стимулює жовте тіло, щоб воно виробляло власний прогестерон і нам не приймати штучний, бо прогестерон сьогодні нормальний але має властивість падати
    короче я запуталась

3. Just me

Just me Member

Всі без виключення мої знайомі, які не могли мати дітей, але щиро цього бажали і уповали на Бога, стали батьками. Серед них пара, яка боролася із безпліддям більше 12 років, де жінка не могла ні завагітніти, ні виносити, минулого року відчули радість батьківства. Я знаю, часом треба, щоб хтось підтримав щасливою історією оздоровлення, щоб мати сили боротися далі. Як би це не здавалося важко - не зациклюйтеся, концентруйтеся на зміцненні свого подружжя, постарайтеся отримувати радість від стосунків, особливо ті, в кого лікарі не знаходять ознак безпліддя, а Бог вас обов"язково обдарує потрібними благами.

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

5. Brenda

Brenda Member

Delfy, перевірте чоловіка. Мій перевірявся, причому здавав всі Торчі, мазки на інфекціі та спермограму (двічі). Дійсно, Ваш імунітет може бути сильнішим, ніж його. Дивно, але саме Філіп'юк казав мені, щоб чоловік обов"язково перевірився теж... А ще рекомендували йти до генетика, але ми не знайшли толкового, то так і не пішли... Може, варто сходити Вам до генетика теж?

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

7. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Delfy, є такий аналіз -фрагментація ДНК сперматозоїда, може варто поцікавитись?

8. галичанка

галичанка Well-Known Member

Вітаю з вагітністю! Це стандартне лікування підтримки 2 фази, багато лікарів його застосовує вже багато років. Тому не переживайте. Кажуть, що це дуже добре, якщо би часом було якесь імунологічне безпліддя, ХГ в цьому разі допомагає дитині протистояти негативним факторам. Водночас в інструкції написано,якщо довго приймати ХГ - можуть виникнути антитіла до самого ХГ. Тому може краще би обрати препарат з рекомбінантним ХГ, а не жіночим, виділеним з сечі вагітних

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Може ще не все здали, ось такі є речі, які впливають на виношування: антифосфоліпіди, гомоцистеїн, схильність до тромбоутворення, якщо є велике співпадіння по HLA (якщо перші аналізи дешеві, то останній аналіз дуже дорогий, здається біля 2 тисяч гривень і здавати тільки на Лисенка)
    Але може лікарі праві, просто попалась яйцеклітина чи сперматозоїд з пошкодженням.
    Можливо справді треба підлікувати чоловіка, повживати йому антиоксиданти, щоб знизити кількість недобрих сперматозоїдів. А основні обстеження для чоловіка це спермограма і ДНК-фрагментація (біля 100 і біля 900 грн)

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

власне, то для чого лікарі кажуть, що
    Я би радила таки перевірити чоловіка . Та й хіба то складно-та процедура?

10. галичанка

галичанка Well-Known Member

Вчиталась, що вже ж 18 д після овуляції, а я знаю, що призначають напр. на 5, 9, 11 д після овуляції. можливо і потім можна, але про це не чула

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я би, мабуть, починала із цього, а вже як знову нічого - тоді за чоловіка "бралась" (ІМХО). Ви вже це перевіряли, Delfy? .

12. Fyfka

Fyfka Member

Низький АМГ і вагітність

Дівчата, чи є такі хто завагітнів з низьким АМГ без стимуляцій та ЕКО?

13. Mysiandra

Mysiandra New Member

дівчата пділіться будьласка, хто в якого лікаря консультується, порадьте когось з лікарів у Львові, по непліддю.бо я починаю з нуля, і сам мій лікар порадив пошукати собі іншого лікаря, я в розпачі, оскільки не місцева, і не знаю куди податися...............допоможіть будьласка

14. Hurem

Hurem New Member

Всім привіт! читаю цей форум з серпня минулого року, відколи втратили з чоловіком дитину на 6 тижні. Я завжди була впевнена що таке трапляється з іншими , але ніяк не з нами. Що тоді пережили знають лише ті , хто це відчув, тим більше , що це трапилось за кордоном. Не можу себе досі заставити сходити до лікаря, можливо здати аналізи, адже вже пройшло досить часу! Найгірше те , що почуваю себе якось неповноцінно перед родичами чоловіка, адже ми одружені 6років , а дітей не планували-по їхньому це не нормально... Вони завжди повторювали , що потім може бути пізно, а тут таке... ну звичайно , тепер вони праві... Найгірше те , що ми живемо разом, з братовою були разом вагітні. Після мого викидня всі спокійно й далі обговорювали її вагітність, не зважаючи на мою присутність, ні разу не поцікавившись як я себе почуваю... Зараз ми за кордоном, додому не те що повертатись не хочеться, а й дзвонити до них, спілкуватись! Не знаю як вийти з цього... Образливо, коли вроді найближчі люди в тяжкий для тебе момент відвертаються від тебе, думають лише про себе... Дитину плануємо , але вже 3-4цикли не получаться... Мабуть пора до лікаря, але ніяк неможу себе заставити, боюсь чи че щось? Вибачте , що пишу отак все зразу, просто говорити про це з кимось не можу... На ще одне запитання про дітей я мабуть уже не витримаю, і почну відверто хамити...просто наболіло...

Останнє редагування модератором: 16 Лютий 2013
  15. silvia

silvia Well-Known Member

тут дивились? тут можна виокремити тих, кого частіше радять як хороших спеціалістів. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=43740 . Ви ж розумієте, що у кожного лікаря свій підхід і комусь він підходить а комусь зовсім ні. Комусь допоможе і пацієнт буде розхвалювати свого лікаря, а іншим за довгий час не поміг ( або й нашкодив)...тому тут радити важко. Почитайте відгуки, сходіть до одного - не знайдете контакт, не підійде - шукайте далі - такого, щоб змогли довірити своє здоровя.
    Пи.си. я особисто 2-х поміняла і на 3-тьому зупинилась.

16. truskaffka

Співчуваю Вам.... Але наперед себе не вкидайте в прірву відчаю. Почитайте - насправді викидні на ранніх термінах стаються... Хоча такі речі, дійсно, завжди читаєш ніби лише про інших. По-перше, у Вас вже пройшло півроку від першої вагітності, а по-друге, перший викидень, як би то не було сумно, дуже часто є випадковістю (відбір погано сформаваного ембріончика, або навіть реакція органзіму матері на першу вагітність: ось тут гляньте).

Я думаю, що Вам зараз треба просто гарно харчуватися (м"яско, рибка - і взагалі РІЗНІ продукти), стратись їсти вітаміни (он почніть разом з чоловіком фолієву кислоту приймати, по 400 мкг - це стандартна доза і принаймні про фольку наразі не сперечаються - всі кажуть, що хоч 3 місяці перед зачаттям її добре поприймати) і ПЛАНУВАТИ.

Особисто моя (неекспертна) думка - зараз Вам нічого вплутуватись в лікарську катавасію. Тим паче, що зараз пройшов час і причин того, що сталося, вам 1000% ніхто не знайде. А пошуки можуть відбуватися у величезній кількості напрямків (і гормони, і генетика, і інфекції.....). Я вважаю, що Вам зараз треба покластися на Бога і мудру природу.

Щодо родичів....

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

Ще не пора. Норма - планувати 1, навіть 2 роки. Тим більше, дуже часто "планування", якщо його проаналізувати, є не оптимальним.

17. Mysiandra

Mysiandra New Member

18. Delfy

Delfy Well-Known Member

антифосфоліпіди, кардіоліпіди - здавала - норма.
    гомоцистеїн - щось про таке не чула, поцікавлюсь.
    співпадіння по HLA - знаю про нього, але наразі лікарі сказали, що немає потреби.
    Поки все ж вирішили зробити всі потрібні аналізи з чоловікової сторони, тим паче, він за, тому я наразі відпочиваю.
    Він, бідака, переживає, але я працюю над тим, щоб не зациклювався..
    Дякую.

19. Dream-baby

Dream-baby Member

Дівчатка доброго вечора) напишіть мені будь ласка, хто де робив ВМІ, і скільки це коштувало, зокрема мене цікавить Інтерсоно:girl_cool:

20. truskaffka

Читаючи оце теми про хвігури, фітнес і т.д....згадала, що десь я таке чула/читала, що один лікар парі порекомендував почати активніше рухатись, вони почали на роверах їздити, бігати - і їм вийшло завагітніти.

Цікаво, тут є якесь раціональне зерно?

Статус теми:
Закрита.