Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Не можна так казати. Це є дуже помилково. Ви навпаки мусите ще більше Йому довіряти. Моліться, і до того ж багато. Сповідайтесь і ходіть до Причастя. Коли Бог стане для Вас Найголовнішим, у Вас обов'язково все получиться і усе налагодиться.

2. Shpunka

Shpunka New Member

3. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

я думаю, що потрібно відпустити ситуацію і жити далі, думати про майбутнє, знаю, що це важко, але чим швидше це зробите, тим краще для вас самих, а саме основне не втрачати віри.
    Повірте, все у вас буде,тільки потрібен час і терпіння.:girl_smile:

4. Brenda

Brenda Member

Дійсно, пройшло ще дуже мало часу... мене попустило вже десь після першого триместру поточної вагітності, а до того часу були постійні картання, звинувачення самої себе, боязнь найменшого чогось "не так", якоїсь мінімальної болі чи якогось мінімального відхилення в аналізах, постійне звинувачення чоловіка, що все через нього, бо він мене постійно нервує, тощо. Після першого триместру поточної вагітності - нарешті я заспокоїлась і розслабилась, якщо порахувати - то пройшло півтора роки з часу першої ЗВ...
    Але це неправильно, дівчата. Особливо картати себе і звинувачувати у всьому себе чи чоловіка - це величезна помилка, треба намагатись тримати себе в руках, вірити, що все буде добре і не зневірюватись в Богові, бо сам Бог вирішує долю майбутньої дитинки - як має бути, так і буде... Я коли завагітніла вдруге, то мені мама купила книжечку з молитвами для вагітних жінок, я кожен день по раз 10, мабуть, молилась Богові і просила здоров*ячка і виносити цю вагітність... впевнена, що Бог мені допомагає, навіть якщо я деколи забуваю молитись...
    Тому, постарайтеся якось взяти себе в руки, знаю, це важко, але мусите...

5. Milongera

Milongera Well-Known Member

Delfy і інші дівчата з подібними ситуаціями. Не втрачайте віри. Хоч трішечки, а вона повинна бути.
    В мене був один викидень, після якого цілий рік був як в тумані. Жила на автоматі. Через півтора року - знов вагітність і знов викидень. А тепер гляньте на мою лінійку. Я мала ті самі думки і відчуття, що ви описали. Той самий страх, розпач і зневіру. Думаю, Бог нас розуміє і в такі моменти.
    І скажу одне - це жах припинився через півроку після того, як ми з чоловіком просто почали щовечора і щоранку молитися спеціальну молитву про батьківство. При тому я покинула лікарів і всякі процедури, бо розуміла, що це тупік - можна зіпсувати собі здоров'я намагаючись досягнути мети. І скажу ще таке - в душі я змирилася з тим, що дітей в нас може і не бути ніколи. Спочатку це страшно про таке думати. А з іншого боку, хто сказав, що ми повинні їх мати? Є люди, що не мають дітей , є такі, що не одружуються. В кожного своє призначення. Так що ми просто просили, але я була готова, що дітей не буде. І от.. потім сталося таке чудо. Так що направду, хто вже втратив віру в лікарів, то просто моліться і чекайте. Ми ж терплячі, правда?

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

7. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Можливо когось зацікавить: Навчальний курс "Методи розпізнавання плідності".

8. donegka

donegka New Member

Привіт, дівчата може хтось чув про лікарку з батальної Москвитин чи (Моствитин) Галина Володимирівна?

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Delfy, не відчаюйтесь. Багато випадків є, коли жінка втрачає першу, другу, а дитинку, а потім таки стає щасливою мамою.
    Віри і надії додає наступна історія. Ця історія довга, але дуже вражаюча і варто потратити час на її прочитання. Це історія звичайної жінки львівянки, в журналі (“Діти Непорочної” №1, №2,2012), звідки я копіювала, є всіх їх фото. Вона молилась, молились довго, а хвороба не відступала, і як вона прийла до того, як треба молитись, щоб Бог чув нас.

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

я здала вже цілу гору аналізів, усі торчі, гормони, пройшла обтеження гінеколога, грудей, щитовидки..
    Усі мої аналізи в нормі. жодних відхилень. В чому ж тоді проблема? не зважаючи на те, що лікарі кажуть, що це лишнє, вирішили з чоловіком, що йому теж потрібно обстежитись..
    Ще не знаю, з чого (кого з лікарів) почнемо, але настрій рішучий.
    Лікарі в заключенні написали "здорова, рек.вагітніти в стані фізичного та психологічного спокою".. Таке заключення маю вже друге..
    Але відчуваю, що можу вже втретє стати на граблі.. тому вирішили йти від протилежного..

11. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Колись і ми пережили сташне горе. Але скажу вам що життя продовжується. Час лікує все. Але ніколи не треба впадати у відчай і опускати руки. Моліться, просіть Бога і вірте. Все у вас буде добре тільки трішки почекайте. Відпочиньте психологічно. Подивіться на мою лінієчку і повірте що після чорної смуги завжди приходить біла.

12. Марточка

Марточка Well-Known Member

А до того ви що чоловіка не обстежували?

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

ні. причому я кожного разу наголошую про це лікарям, і кожного разу чую у відповідь, що це - зайве.

14. Марточка

Марточка Well-Known Member

Нічого собі, це нереально. То в першу чергу треба було зробити. А в кого ви лікуєтесь?

15. kristina

kristina Well-Known Member

багато читала що колять хорагон чи прегніл для стимуляції овуляції, підтримки лютеїнової фази, а вот не розумію для чого його колоти вже на 18 д після овуляції, він якось підтримує вагітність на перших тижнях , хтось колов той хгч ?
    коштує 500 грн три укола незнаю чи вартує купувати і яку воно користь дає ,здавала хгч відповідає 4 тижні вагітності ,але попередні рази були невдалі, можливо тому лікар перестраховується

16. silvia

silvia Well-Known Member

прегніл чи хорагон колять щоб тріс фолікул і вийшла яйцеклітина....для чого це вам?? ( почитали б інструкцію спочатку...ще нашкодите собі самі)
    а прогестерон здавали?

17. kristina

kristina Well-Known Member

так вот я і читала інструкцію і в легкому шоці від призначеного, прогестерон в нормі по мірках синево
    нерозумію тогоо лікаря для якої перестраховки цей препарат мені

18. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

нічого собі перестраховка...
    а не простіше зателефонувати до лікаря і щоб він аргументував свої дії, це ж ваше здоров`я

19. Raven

Raven Мама малятка

Торчі мав би з Вами одночасно здавати чоловік. Так мені лікарка казала, щоб одночасно пролікувати проблему, якщо така є.

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

була в багатьох - Філіпюк, Гельнер, Слобода - це - найпопулярніші та ті, в яких була довший час.. до того часу, поки це все не закінчувалось словами "Все добре. Все буде добре, у вас все вийде. Це були нещасні випадки, які більше не повторяться." От коли чула ті слова - йшла до наступного лікаря. Коли він дивився аналізи і ствердно махав головою, що все зрозуміло і що все ок, для перестраховки призначав ще 1-2 аналізи і вони теж були в нормі - знову "У вас все вийде"... Так пройшло 1.5 роки після 1 вагітності і продовжується вже 3 майже місяці після другої ЗВ. Слова лікарів практично у всіх однакові - якщо ви вагітнієте, то з чоловіком все добре...

---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

Торчі в мене ок. Я питала, чи не потрібно обом то здавати. Світила медицини сказали, що раз їх нема в мене - нема в нього.

Статус теми:
Закрита.