Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Milli

Milli Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Не знаю чи правильно обрала тему, але мене цікавить одне питання:" чи можна завагітніти з інтрамуральною фіброміомою 10 мм, яка знаходиться на дні по задній стінці матки".
    Буду вдячна за інформацію.

.

2. Margarett

Margarett Well-Known Member

Не знаю чи саме про таку йдеться. Бо докладно того питання не вивчала (для себе). Але маю приклад коли з фібромою настала вагітність. Моя співробітниця має хлопчика меншого від моєї дитини на 4 місяці (тому знаю бо у одній поліклініці спостерігались). То у неї така ситуацїя. Деталей не питала, бо лізти не хотіла. Та знаю, що та пухлина під час вагітності може рости і змінюватись. От у неї десь так було. Вона доносила дитину і в патології лежала і спостерігали її прискіпливіше. Правда робили КР, бо у зв"язку з тим, що фіброма змінювалась її мусили видалити після екстракції дитини. Мале здорове, операція пройшла добре.

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Власне я теж не стикалась..але знаю дівчину, яка доносила і щасливо народила 2 дитятко (правда не знаю, чи фіброма була на час 1 вагітності). Ну єдине, що був КР і з деякими поганими наслідками (не для дитини і не смертельними). Але то, думаю, лише дивитись індивідуально треба - розміри, розміщення.... Ту дівчину тримали на природні пологи і лише в останній момент вирішили робити операцію. Значить буває по-різному.

4. бетменша

бетменша Well-Known Member

і я знаю такий випадок. Але все не так добре закінчилось. Тобто доносила, кесарів, з дитиною все добре, але під час кесарево вирізали і матку. Фіброму була вже якась дуже велика, ну ньюансів не знаю

5. artariya

artariya Member

Привіт усім! Наперед прошу, вибачення, якщо залізла не у ту гілку)))
    В мене приблизно за 10 днів до початку місячних були невеликі кров"янисті виділення. Начиталась багато в неті і вже думала, що це імплантаційна кровотеча (ну дуже вже багато співпадінь було і по ознаках і по датах) почала тихенько собі тішитись, але зробила тест і 1 полосочка:sad:((( Тепер почались місячні(((( з невеликою затримкою. Як закінчаться негайно йду до лікаря, але може хтось з таким стикався????

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Це могла бути овуляція, якраз виходить-по ваших підрахунках то було за 10 днів до КД, а самі КД затрималися, тільки то була не затрика, в просто на кілька днів пізніше відбулася овуляція.

7. Dream-baby

Dream-baby Member

питали як мені Палига, ніяк.... Михайлишин більше подобається, але оскільки в Альтернативі коли робиш 2 ВМІ (то третя спроба безкошовна) буду любити Палигу):girl_in_dreams:

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

ну туди я їздити не буду точно, зате він хороший УЗДист:girl_claping:

8. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Привіт ! В мене був низький прогестерон 2.51 , назначили мені уколи інжеста прогік піднявся до 13.18 , назначили утрожестан 100мг зранку і 200 ввечері вагінально сдала аналізи прогік 22.53 . В цьому циклі в мене вперше показалась овуляція , визначала тестами , в мене питання якщо я завагітніла , :shok::shok:а завтра відміняю утрожестан чи не спричинить це викидень ? Я в шоці начиталась вже стільки інформації що голова кругом ! Дівчата підкажіть що робити ?

9. truskaffka

Не можна вроді відміняти поки не підтвердиться, що вагітності нема. Бо якщо ще й були проблеми з власним прогестероном...то певно загрозливо. Я б не кидала.... Якщо В нема, то прогестерон просто відсуне місячні, так?

10. Annyhka Kavetska

Я от незнаю що робити , лікар каже щоб зранку зробила тест ,та я сумніваюсь що він щось покаже бо завтра тільки 27 дц

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

і що відміняти треба утрожестан якщо тест негативний,а навіть якщо я і вагітна то 1,2 без утрожестану ніяк не вплинуть на мою В.:girl_cray:

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

А я так її чекаю що потім не прощу собі якщо відміна зашкодить

11. truskaffka

Якщо Ви знаєте, коли була О то можете прикинути хоч приблизно, коли вже пора тест робити. Ну як впреться лікар - то не кажіть, а докупіть самі утрожестану і дотягніть до затримки :). Можна ще кров здати, але до затримки то теж палка з двома кінцями -на ранніх тернімах (до затримки) там, як я розумію, теж може бути сумнів.
    До речі, напевно 1 чи 1.5 дні дійсно не критичні...Часом навіть пишуть дівчата, що починають віміняти і дивляться за станом - чуть що відновлюють. Якби то так критично було, то певно не дозволяли б так.

12. Annyhka Kavetska

я теж про таке подумую:girl_impossible: дякую Вам,стало мені краще

13. truskaffka

Відпишуся тут про наш візит у генетичний центр. Значить так: будемо робити каріотипування і HLA перевіряти. Але все це аж за місяць. Для кращого проведення аналізу (якогось одного із них) треба бути здоровими (бо вони працюють з лімфоцитами) та має пройти хоча б 1 місячне після чистки. Тому чекаємо.

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Annyhka Kavetska була у вашій ситуації, на вагітність не сподівалась взагалі, тому зробила відміну прогестерону , і так проходила 2 тижні затримки, поки не зробила тест, все обійшлося, зробила тест почала приймати знову , в більшій дозі. А прогестерон в мене завжди був дуже низький. Тому все має бути добре.

15. Margot

Margot Well-Known Member

робила тест?

16. Dream-baby

Dream-baby Member

сьогодні здали з чоловіком на каріотип

17. Annyhka Kavetska

Робила, вчора та сьогодні негативний , але базальна температура 37.2 Як кажуть надія вмирає остання !:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_haha:

18. Margot

Margot Well-Known Member

думаю, що ти заскоро робила, на фоні затримки зробиш)

19. Annyhka Kavetska

з того страху я б і два рази на день робила:girl_crazy: , я надіюсь десь підсвідомо що вагітна , але розум каже що ні ! От так і живем !

20. Dream-baby

Dream-baby Member

Для тих хто має проблеми з пролактином, за місяць прийому алактину ( 2 тижні по 2 талб в тиждень, 1 тиждень по 1 табл в тиждень, 1 тиждень по половині табл в тиждень) його рівень знизивзя з 44,4 до 2,32, наразі приймаю четвертинку табл раз в тиждень.

Статус теми:
Закрита.