Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Delfy

Delfy Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

дівчата, я за порадою.
    Оскільки "дуємо на холодне", не знаю, чи варто планувати цього місяця, чи все ж, утриматись.
    завтра чоловікові будуть рвати зуб мудрості.. ясне діло, що буде рентген, анестеія.. не знаю, чи дають антибіотики. може ні.
    чи впливає оце все на якість того, що треба для планування діток?
    плідні дні в мене якраз будуть в четвер-п*ятницю-суботу..

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я не знаю точно. Але інтуїтивно думаю, що це не страшно. По-перше рентген зуба робиться локалізовано, а всі "плідні місця" прикриваються фартухом, анестезія - то ж теж скільки її там. Антибіотик не знаю, бо щось ні разу не приймала його після виривання зуба. Ну ще може в мережі щось пошукай....
    А ще вроді сперма оновлюється пртягом 2 діб. То завтра із захистом "використайте" все, тоді в п"ятницю буде вже все свіже. ВИбач за таку якусь ....пораду.

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:56 ----------

ЧИ то я щось напутала з тою спермою...Не повністю оновлюється за 2 дні мабуть, а просто поновлюєтьс!?

Останнє редагування: 1 Жовтень 2013
  3. Марточка

Марточка Well-Known Member

model fantazii
    , обов"язково для печінки щось, мені виписували карсіл чи хофітол, вже не пам"ятаю що саме. І ще протигрибкові типу дифлюзолу, щоб не було молочниці.

4. glasses

glasses Member

Мені теж давали антибіотики сильні і тільки прибіотик

5. Brenda

Brenda Member

Delfy, я скажу таке ( не знаю, чи то від того залежало чи ні), але коли мому чоловікові рвали два зуба і робили анестезію, він 5 днів після того здавав спермограму ну бо ми теж планували, то спермограма була погана, а от коли перездав, не вживаючи десять днів до того ніякі препарати, то вона була в рази краща. Але я думаю, що пробувати ви можете: получиться то получиться, не получиться, знач якось та анестезія тимчасово вплинула на чоловікову " плідність"

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

7. Brenda

Brenda Member

Delfy, я думаю ті зубні маніпуляціі аж ніяким чином не вплинуть на "якість того, що получається", радше на те, щоб " получилось", на " якість" впливають зовсім інші чинники. Ну йому ж антибіотик колоти не будуть, тільки анестезію?

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Тільки що підняла ту спермограму, то там проблема була в тому, що було мало живих сперматозоідів і висока спермоглютація, то вроді би говорить про те щоб щось " получилось", а не про " якість получаємого".

8. Delfy

Delfy Well-Known Member

питали лікаря стосовно антибіотику. будуть якісь таблетки на 2 дні - антибіотики. певно таки треба знову місяць пропускати... прискорбно.. :sad:

9. Margarett

Margarett Well-Known Member

Так чого не спитали які ? Знаючи назву медикаменту можна вияснити відсоток адсорбції його і період напіввиведення з організму... І ще антибіотик приймають 5 днів, 2 дні - дуже мало, можливо це якийсь обезболюючий препарат (без вживання якого взагалі можна обійтись).

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

питала, просто думала, якщо антибіотик, то це полюбому не дуже добре.

11. Brenda

Brenda Member

Delfy, ми так відтягували півроку, бо то чоловік лікував шлунок, то я лікувала молочницю, то ми літали закордон, то ше шось, то ше шось, але зато в місяць, коли ми вже нанешті почали- ми були впевнені, що все зробили для того, щоб ніщо ніяким чином не вплинуло на майбутнє дитятко. Дійсно, може, краще цього місяця не планувати, аніж планувати, а потім переживати. Скажіть, а не можна оті зубні маніпуляціі перенести на пару днів, коли завершаться Ваші плідні дні? Тобто, спочатку скористатись на повну плідними днями, а потім - стоматолог? А ще лікарям всім варто казати, які б маніпуляці не відбувались, що ви плануєте дитину, може, хай чоловік скаже тому стоматологу, зо ви плануєте, стоматолог повинен знати як той чи інший перепарат може вплинути.

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

Ясно, що краще без.
    Це все напочатку ... дуже гіпотетично. По-перше залежить який ? По друге, як він діє у місці проблеми (і не далі) чи йде 100% в кровообіг, де локалізується. І ще щодо матері, то гіпотетичний зародок до кровообігу материнського приєднується не відразу. Тобто є запас (кілька тижнів). Мала сходу проблему.
    Власне це не той випадок, хіба якщо робитимуть якусь операцію на щелепі, яка передбачає вживання антибіотику і ін. додатково препаратів для запобігання інфікуванню рани і відповідно гнійних (гіпотетичних) процесів у м"яких тканинах.
    Як є можливість перепитайте додатково, але без явного страху, бо лікар відразу скаже ні, щоб не бути ні до чого причетним. Не всі такі, але є.

Серрата. Цей препарат проникає у кров і вже за годину буде у плазмі по мах. То певне будуть призначати, щоб не було набряку. Якщо не ретенція або схоже.
    Бо ті моляри задні, то люблять давати припухлості. Тобто як зуб видалять, певно будете мати запас часу, щоб відчути чи обійдетесь без того препарату. Так буває. Не у всіх однаково.

Останнє редагування: 1 Жовтень 2013
  13. Delfy

Delfy Well-Known Member

знайомо.. ми вже відтягуємо 1,5 року від 1 ЗВ потім майже рік після 2 ЗВ.. і от ніби все, настроїлись, аж тут - зуб.
    не робити теж не вихід, бо болить - навіть ті кільки днів відідграють роль, бо при зубній болі якось і сєкаса не хочецця, хіба анальгіну))

14. Brenda

Brenda Member

Та да, ми після ЗВ теж спочатку рік здавали аналізи, а потім тих півроку ніяк не могли почати, бо вічно шось було... Розумію вас... То тож загалом півтора року пройшло... Правильно робите, що перестраховуєтесь, зато будете спокійні і ви і яоловіка нічо не буде боліти і все у вас вийде ;)

15. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

від цього призначили свічки
    Дівчата, а що призначали вашим чоловікам, бо моєму лікар призначив антибіотик за 4 грн., може то я така балувана, але щось мало вірю, що то допоможе..
    І ще моя Г сказала здати кров для кількісного визначення антитіл, щоб оцінювати результат лікування і контроль робити не раніше ніж через місяць після закінчення лікування, бо раніше *уламки* інфекції можуть дати хибно-позитивний результат. На інших форумах прочитала, що метод ПЛР може розпізнавати ДНК і мертвих клітин ще протягом року, тобто інфекція вже подолана, а результат - виявлена. А як було у вас? Через скільки часу здавали контроль і яким методом?

16. Raven

Raven Мама малятка

За місяць часу здавала мазок. Був чистий. Свічки не приймала, але мені їх теж прописали.

17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я здавала аж через 10мic. кров i мазок- все було чисто. ( саме лiкування дуже важко переносила, особливо уколи Альфарекiну: тошнота, перепади тиску, пронос, рвота, то пiдвищення, то пониження температури...)
    Чоловiку вродi Офлоксацин призначали, якщо я не помиляюся.

18. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

ого...то просто так вийшло чи спеціально так довго чекали?
    в мене уколи Циклоферон

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Просто аж через 10м. я наважилася на комплексне обстеження, бо 1.5р пicля ЗВ нiяк не могла наважитись. ( Це було рiвно рik тому, потiм був Трускавець, а результат того всього зараз мирно посапуе бiля мене)))...Бажаю усiм-усiм дiвчаткам з цiei темки такого ж пампулястого "результату":girl_tender:

20. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ну от, мене також відправили на аналіз сумісності HLA в генетичний центр . Ми як у воду дивились з тим обговоренням... Буду дізнаватись. Хотілось би знову до Гельнер попередньо потрапити.

Статус теми:
Закрита.