Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. бетменша

бетменша Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

я приймала. правда, в цілях попердження лактації. призначали спеціальну схему. так от, коли тільки починала приймати і дозування було по 1 табл. двічі на добу, то було трошки зле, так як він знижує тиск. Лікар мені зразу радила перед тим добре поїсти, прийняти таблетку і годину лежати. Коли приймала вже менші дози (пів табл.), то побічних еффектів не відчувала. Але я приймала недовго, трохи більше 2 тижнів

2. Raven

Raven Мама малятка

А та зараза і дасть чистий бак посів, а запальний процес звідкілясь вилазить. Мала таке з уреаплазмою. Здати можна самостійно в приватній лабораторії і бажано трьох точковий мазок. Зразу будете знати чи воно в сечовому живе, чи в цервікальному каналі. Здавати разом з чоловіком.

3. Dutjatko

Dutjatko New Member

Усім добрий день! Хочу поділитись...Планували вагітність із чоловіком за три місяці до спроб (пили фолієву кислоту, правильне харчування, я лишила роботу...) Робила УЗД на все і все добре, гінеколог теж нічого поганого не сказав. Два місяці спроб не дали результату:girl_cray:Зараз уже третій місяць минув,... У мене затримка 5 днів (цикл стабільний більше дня затримок не було). У час коли мали бути місячні були сильні виділення прозорі чи білого кольору без запаху і інших неприємних симптом (нині уже припинились).Сьогодні зробила тест (правда вдень, а не зранку) - НЕГАТИВНИЙ :girl_cray: Дуже засмучена....

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

ви дуже швидко засмучуєтесь! Не завжди буває в житті так, що отримуєш відразу те, що запланував!
    3 місяці - це дуже мало, щоб журитись.
    Ну тест, впринципі, може ще вам не намалювати // - може овуляція трішки пізніше була, тому не все й втрачено ще..

5. Dream-baby

Dream-baby Member

аж 3 місяць, знаєте ви б подумали про тих які по 30 місяців планують і безрезультатно, мене деколи злість бере від таких дописів, вибачаю якщо когось образила ( зараз якась неврівноважена і зла)

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

просто нервує коли деякі жінки на перших циклах планування, пишуть що все життя дало тріщину:girl_cray:, треба якось триматись, а тут нюні вже з самого початку

6. zjomka

zjomka Well-Known Member

Ну правда, не ображайтесь, але 3 місяці це смішно... Може не варто було роботу кидати? То справді важко сидіти вдома і постійно думати про потенційну вагітність... Краще абстрагуйтесь і насолоджуйтесь :girl_blush2:

7. Amilada

Amilada Well-Known Member

Та чого вже так на дівчину напосілись. Я от реально планую лише перший місяц. Але до того планування ми шли 6 місяців, а до того ще 5 років спільного життя. Бо бачте коли я хотіла дитини, не хотів чоловік. Потім забув про моє бажання, вирішив шо я дура, раз дітей не народжую. От і виходить що бажаю дитинку я вже добрих 60 місяців. Так що може й у Dutjatko така нетерплячка. Я тепер читаю таку молитву

8. Dutjatko

Dutjatko New Member

Чесно кажучи не сподівалась на таку злість...Звичайно, що я відчуваю розчарування і розгубленість, коли невиходить...Комусь 30 місяців , а комусь 3, а комусь з першого разу....а дехто взагалі нестарається і має бейбіка....

Працювала на двох роботах і вчилась! Тепер тільки навчання (аспірантура). Так одна робота була із хімікатами, а інша робота по12 годин і ніяких умов для нормального харчування...

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та нема злості, повірте, то просто нерозуміння, чому вже така депресія, якщо лиш всього 3 місяці ви плануєте дитинку, коли тут багато хто вже кілька, а то й багато років планує, але так не розкисає ні разу. Вище голову, з таким підходом ви себе доведете до повної депресії, а це одразу позначиться на імунітеті, на організмі, а відповідно на місячному циклі, овуляції і яйцеклітині :)

10. Raven

Raven Мама малятка

Вище носа, я на свої дві полоски три тижні чекала, вже думала, що щось нове лічити прийдеться.:girl_in_dreams:

11. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

У чомусь я Вас розумію... Але то спершу так сприймається, а потім стаєш наче грубший і вже не так сумно реагуєш. Та й добре пишуть дівчата, що тест ще може просто не показувати так, як маленький термін. В будь якім випадку будьте терплячими, бо якщо не сьогодні то "завтра" чи "післязавтра" все неодмінно станеться!
    Дівчата, а як довго Ви плануєте? Які перспективи Вам малюють лікарі?

12. Dream-baby

Dream-baby Member

я планую 30 циклів, гори тестів на овуляцію та на вагітність, вагони випитих таблеток, сотні зданих аналізів, десятки тисяч викинутих грошей , я маю 58 висновків УЗД, море виплаканих сліз, і я впевненна що багато з нас пройшли значно більший шлях до своєї омріяної мрії.
    а у тебе Dutjatko проблема 3 місяць не вийшло......

13. Raven

Raven Мама малятка

Андексит побачили на УЗД, лівий яйник облетений спайками, він в мене прото гігантський, ту гулю навть на поверхні живота було видно, через це матку розвернуло і нахилило в ліву сторону, і приріс до матки. Правий робочий. Лікування не назначали, бо я на той час лікувала запалення нирок і приймала сильні антибіотики. Плюс за час лікування заробила ерозію, яка зачепила не тільки шийку. Завагітніла в час, коли зібралася лікувати ерозію, і зовсім не цього не очікувала. Чемно прийшла на огляд до лікаря, який відправив чекати на М, а М так і не прийшли.

14. Korzuk

Korzuk Active Member

У мене така картина....1,5 роки незахищених СА - безрезультатні, далі купа походів до лікарів (приблизно 4 місяці) це гінекологи, сексопатологи, урологи, генетики, купа зданих аналізів, зроблених УЗД, пройдених фолікулометрій, скільки викинутих грошей навіть страшно порахувати ...вже 7 циклів міряю БТ. Картина така.. в мене надто часто немає овуляції (скоріше за все через нерви і стреси), у чоловіка виявили варикоцеле + погана спермограма, треба оперувати....а після операції сказали картина може змінитися в хорошу сторону! Надіємся що так і буде:girl_yes:

А ви Dutjatko не хвилюйтесь, трішки зашвидко починаєте депресувати, розслабтесь і получайте задоволення і все у Вас получиться! Головне вірте!

15. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

І в мене побачили на УЗД, але якось мені то дивно, бо на кількох попередніх УЗД такого не бачили... Та й звісно мене то трохи ввело в шок, бо виходить, що один яєчник не працюючий... Чи то піти на ще одне УЗД?
    Дівчатка, то так файно, що можна тут побалакати-поділитись, бо якби Ти не вірив і не надіявся сумно все рівно є! Але я бажаю всім як найшвидше перейти у наступну тему!:girl_tender:

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

А з гормонами все ок?

16. Korzuk

Korzuk Active Member

Так з гормонами все добре, трішки був завищений пролактин...ходила з цим результатом до Гельнер...вона все гарно пояснила і сказала, що він завищений через страх до здавання крові, або може правильніше, через хвилювання перед аналізом.

17. Dream-baby

Dream-baby Member

Доречі сьогодні робила ВМІ, надіюсь, молюсь)

18. Korzuk

Korzuk Active Member

Це що? поясніть мені далекій)

19. silvia

silvia Well-Known Member

Внутрішньо Маткова Інсемінація

20. Korzuk

Korzuk Active Member

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Статус теми:
Закрита.