Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

14.4 при нормі 1.0 - 11.4 ,здавала в Синево . Ви коли пили Сіофор , завагітніли ?А решта гормонів у вас були в нормі ?

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

під час прийому і завагітніла. У мене при таких нормах показник був 39, тому думаю сіофор за 2 місяці не міг так знизити, хоча... був ще ДГЕА підвищений та прогестерон занижений, короче повний дисбаланс гормонів. Вам потрібно знайти хорошого лікаря, бо гормони то така штука....з ними треба важати і з лікуванням теж.

3. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

В мене прогестерон дуже низький 2,51 при нормі 1.7-27.0 це лютеінова фаза , секс глобулін понижений 18.93 при нормі 26.1 -110.0 , індекс вільного андрогена (тестостерон загальний ) 8.188 при нормі 0.51 - 6.53 ось така картина не весела:sad:
    так боюсь неправильного лікування

4. Retaret

Retaret Well-Known Member

так, на прогестерон здавала аналіз, чітко там по днях після фолікулометрії, вже не пам. на який день. А дексаметазоном внормовують цикл, він в мене якийсь розхитаний з підліткового віку такий був. Тоді ще казали, що нема чого лікувати. А зараз він т.зв. "довгий цикл".

то файно. Незнаю як там у мене вийде на практиці.

І взагалі я в тому питанні якась трохи неоприділена. І не те щоб вже аж дуже мені терміново того всього хотілося, але якщо є проблеми, то їх затягувати страшнувато, бо до 30 хочеться хоча б одну щасливу вагітність перенести. А тут як почитала, то бачу що кому пів року, а кому і два-три треба , щоб нарешті завагітніти. От і крутиться в голові стільки всього...:girl_impossible:

5. Naama

Дексаметазон приймають не для прогестерону, а для гормону ДГЕА ,прогестерон підвищують іншими препаратами, тим більше в другій фазі.

6. Retaret

Retaret Well-Known Member

дякую, відразу стало цікаво, що це таке
    "Дегідроепіандростерон (ДГЕА): стероїдний гормон, що виробляється в корі надниркових залоз з холестерину. Він є основним попередником природних естрогенів."
    А я все думала чого так багато написано про ниркові хвороби в інструкціях до тих препаратів (дексаметазон і ще один є для тих випадків, забула як його...). Хоча там і протипоказів цілий талмуд...

7. Naama

Я пила його пів року десь, допоміг! Побічних реакцій ніяких не було, недавно вже при вагітності перездавала всі гормони , з якими мала проблеми, результати ідеальні! Не розумію, як вони собі самі врегулювалася, і з точки зору медеицини з моїми показниками завагітніти не мала б. Такшо лікуйтеся, все буде гаразд, і якщо будете бачити що погано переносите препарат, його кидають пити поступово., завжди можна відмовитися, але пробувати потрібно.

8. glasses

glasses Member

Я також пила його, реакцій не було.Результат видно по лінієчці)))

9. penn

penn Member

а ми стараємся- стараємся братика чи сестричку та чомусь не виходить

10. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Дівчата, а я знову з печальним настроєм до вас...Пішла після деякої перерви до свого Г і результати знову невтішні: в мазку ЗНОВУ запальний процес, діагноз цервіцит, лікування ЗНОВУ Тержинан і т.д. і так вже десь пів року не можу ту біду вилікувати...і ще направили на консультацію до уролога бо були певні скарги , який призначив ще антибіотики, здавати аналізи на антитіла і НІ В ЯКОМУ РАЗІ не вагітніти:cry: Добре що хватило розуму здати бак посів - знову нічого не висіяли тож антибіотики відмінили. Оскільки моя Г не хоче далі мною займатись/не може мене толком полікувати треба міняти лікаря. Радять мені Мартина і Верніковського. Порадьте до кого піти з них чи може ще якогось толкового лікаря, бо вже чесно змучилась з тим всім....:girl_cray:

11. Кіцюня

Кіцюня New Member

Дуже хороший лікар, тільки важко до нього попасти, до нього завжди великі черги.

12. Delfy

Delfy Well-Known Member

Хороший лікар - Солощенко В.І. - в медінституті - толковий, старший і мудрий. єдине, важко троха попасти до нього, бо занятий, але можливо.
    Слобода В.О. - дуже хороший лікар і великою перевагою є те, що можна по запису прийти в приватний кабінет і попасти без черг і чекання - дуже виважений, толерантний і розумний.
    Філіпюк І.Т. - теж гарний лікар, але також до нього великі чергий, він забіганий і занятий. Якщо хочете, щоб приділив багато уваги, то троха трудно.
    Мартин Т.Ю. - розумний, знаючий свою справу, але дуже занятий. він більше спеціалізується по операціях чи більш складних випадках, ніж консультації/огляди.
    Може, когось забула, але це - ті, хто найбільше сподобались та запам*яталися.

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

Привіт, ми завтра з дівчатами збираємось на форуміку плануюючих, хтось бажає приєднатися? На 19.00 біля Короля Данила

14. Raven

Raven Мама малятка

ну в мене було побільше діагнозів перед вагітністю. Зараз в мене організм так мобілізувався, що навіть пародонтоз не мучить.
    уреаплазму і мікоплазму здавали? вони люблять дати запальний процес в сечовому+цервіцит.

15. Марточка

Марточка Well-Known Member

так-так, ці 2 інфекції дуже важливі

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчата, я вже питала в іншій темі, але, мабуть, вона менш популярна..
    Знаю, що багато хто молився дев*ятницю по вівторках в церкві св.Антонія - я теж дуже хочу.
    Але різна інформація мене геть заплутала.
    По вівторках - це дев*ятниця до св.марти чи Ю.Тадея?
    Який сьогодні в церкві моляться день дев*ятниці?
    чи ходить хтось у цю церкву? Можливо, сьогодні йдете?
    дякую.

17. Dolche

Dolche Well-Known Member

18. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Доволі вчасно підняли ви тему про дексаметазон. Теж маю його приймати, але ніяк не можу наважитися розпочати той процес. Щей окрім нього маю приймати Бромокриптин. Ніяк не вийду на лад з своїм пролактином. Від Достінексу в мене враження залишились далеко не найкращі. Хто приймав цей препарат (Бромкриптин), відгукніться, як переносили?

19. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

здавала ще після чистки, тобто більше року тому, тоді не виявили, а тепер якось не казали здавати, то і не здавала. А це по крові здають? Антитіла ІgM? То ж можна і самому здати в приватній лабораторії правда?
    власне вже писала, що здала анаізи сечі загальний і бакпосів і в сечовому все чисто, запалення не знайдено. Сказав мені уролог, що потрібно щукати хорошого імунолога, лікувати інфекції (які ще треба знайти), тоді ще місяці 3-4 спостерігати за імунітетом і аж тоді пробувати вагітніти, а то ж капець як довго!!!! Що скажете?

20. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Можна і так, але краще, як мені радила моя Г здавати методом ПЦР, тобто мазок.

Статус теми:
Закрита.