Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марточка

Марточка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

Призначали мені від уреаплазми, перенесла його дуже погано, тошнота, дзвін в вухах 2 дні, це було жахливо. Знаю, що це дуже сильний з купою побічних ефектів антибіотик. Вам від чого призначили?

2. Mysiandra

Mysiandra New Member

я пила цей антибіотик минулого тижня три дні , по таблетці щодня, перенесла дуже добре, ніяких симтомів, щей всі ці дні на роботі.а вам для чого призначили, бо в мене хронічне запалення,і от мені призначили.

3. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

мені від уреаплазми, і паралельно папілома віруси. Але я купила український замінник, набагато дешевший і надіюся не менш ефективний. Але також почувала себе погано, розлади шлунка і кишечника хоч пила від цього ще додаткові ліки!

4. Semicvetik

Semicvetik New Member

Привіт дівчата!Тішусь, бо почались місячні після мого лікування дифереліном (може не дуже доречно, бо у цій гілочці всі мріють, щоб їх не було принаймні 9 міс).Тепер готуюсь до планування малючка. Моя Г казала, що будемо стимулювати О, але я щось не дуже хочу (років три назад мене вже стимулювали клостилбегітом 2 рази). Думаю, може мої яйники відпочили і самі справляться. Що скажете?

5. glasses

glasses Member

Я б спробувала спочатку сама з 2-3 цикла. Може якраз вийде.

6. tasha

tasha New Member

я так розумію вам перед дифереліном робили операцію?

Якщо так то не затягуйте, якщо вже довірились лікарю і приймали диферелін, то вже і стимулюйтесь.
    Я після золадексу не пішла вчасно на стимуляцію ,про що тепер дуже жалкую. Відновилась кіста, а тепер як зробила аналіз на фолікулярний запас, то взагалі плакати хочеться. Операція геть виснажила яйники.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

На мою думку такі рішення потрібно приймати з лікарем, бо вона вашу всю ситуацію знає найкраще, не варто про таке на форумі питати.

8. Semicvetik

Semicvetik New Member

Але, на скільки я розумію, операція робиться, щоб відновити функцію яйників. А уколи золадексу, дифереліну чи інших аналогів зупиняють роботу яйників, щоб вони "відпочили".
    постараюсь
    Звичайно, що рішення буду приймати з своєю лікаркою. Знаю, що після операції протягом року треба старатись завагітніти, бо потім буде важко.

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Привіт дівчата, забрала сьогодні аналізи на Бакпосів на мікрофлору (уроген.)+антибіотикограмма. В мене в колонці написано Lactobacterium 10>6 KOE/мл, і все, а в чоловіка заповнений майже цілий листок це -наскільки я розумію, як його організм реагує на антибіотики, і які йому можна чи що?

10. Марточка

Nataljchuk , я з вашого допису нічого не зрозуміла, чим заповнений листок в чоловіка, що знайшли? Там ж має писати, що виявлено ( яку інфекцію) , тоді орієнтуйтесь що дальше пише, напевно чутливість до антибіотиків.

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так вибачте, щось я наляпала тут. Я зрозуміла так, що написані ліки, які йому можна приймати, а які не можна. Є колонка де є перелік різних назв антибіотиків.

12. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

В мене нещодавно завмерла (перша) вагітність на 10 тижні, дівчатка скажіть будь ласка, чи треба здавати після цього якісь аналізи, чи проходити певну перевірку свого здоров*я і здоров*я чоловіка (нам радять піти у Львові в інститут генекології на Лисенка)?:confused:

13. Марточка

Kshusia , звичайно що треба, обов"язково, треба знайти причину, щоб більше таке не повторювалось. На Лисенка і підіть.

14. Lanasweety

Lanasweety New Member

Kshusia, звичайно, потрібно обстежитися разом з чоловіком, на Лисенка, то інститут генетики, може, одразу туди і не потрібно, можна піти просто до свого гінеколога, обстежитися на інфекції і т.д. і якщо він буде вважати за потрібне обстежити ще на генетику, то відправить ще туди!

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

хоча може там теж є гінекологи, а не тільки генетики, то тоді можна і одразу туди!

15. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Привіт дівчата, недавно я тут писала, що тест показав дві полоски (але через два тижні прийшли місячні(((. стараємось далі))) бажаю всім успіху, все у Нас всіх получиться)))

16. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Дуже Вам співчуваю :sad:. А також наважуся озвучити ще й іншу думку. Всюди пишуть, що перша вагітність, яка зірвалась на ранньому терміні, найчастіше є наслідком поганого прикліплення або вад ембріона. Це свого роду відбір.... Я не кажу, що це легко - це ДУЖЕ ТЯЖКО. Але не треба відразу робити всі можливі аналізи. Швидше за все, треба просто відпочити, відновитись і пробувати ще зі світлою головою (яка такою не буде після ходіння по муках лікарях). Побачите, що, зайшовши в три різні кабінети, Ви, скоріше за все, почуєте три різні думки...які будуть мати спільне "це, швидше за все, просто трагічний випадок". Я вже писала про вичитане пояснення такого фактору, як вищий відсоток недалих саме перших вагітностей - ось тут.

Тримайтеся і, ...ну мабуть, вірте!

17. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Я в шоці від таких тестів брехливих ( тут вже радієш , мрієш і на тобі

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

Не думаю, що тут тест збрехав, хоча Fiyalka може точніше сказати.

19. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Думаю тест незбрехав, бо були трохи дивні місячні (більші виділення).Як написала
    може таке бути.

20. Shpunka

Shpunka New Member

Співчуваю, в мене в жовтні була така сама ситуація на тому самому терміні...
    Один лікар (той, що робив чистку) казав, що треба перевірити все і вся - інфекції, гормони, гени, антифосфоліпідний синдром і строго не вагітніти півроку.
    Інший, з яким і досі консультуюсь - сказав здавати аналізи тільки на інфекції. А гени, АФЛ синдром, гормони - зайве, таке призначають тільки після другої і більше ЗВ (тільки поправка, в мене була анембріонія). Тим більше, що це достатньо великі кошти.
    Після чистки я ще 2 рази ходила на УЗД - подивитись чи немає залишків і як наростає ендометрій. Після цього здала аналізи на урогенітальні інфекції і зробила кольпоскопію матки. Виявили уреоплазму і псевдо-ерозію. У успішно пролікували разом з чоловіком.

Ще таке питання: сказав мені Г, що потрібно постпостерігати мене на УЗД 2-3 цикли, бо є полікістозні зміни в яйниках. То скільки тих УЗД за один цикл має бути? Бо в мене цикл довгий - О припадає на 19-21 день, не знаю, коли записуватись на УЗД...

Статус теми:
Закрита.